Видео


recuperator caldura pentru cazane pe lemnerecuperatorul cu fumuri ca la teracota ceeace orisice cazan normal ar trebui sa il aiba dar pe nimeni nu ii intereseaza ca tu sa faci economie de lemne sau carbunii/?????????????????


Просмотров: 64378
Добавлено:
Длительность: 13:31
Комментарии: 13

Тэги для этого Видео:Найти больше видео в категории: "28"
Видео загрузил:
Показать больше видео, загруженных


Похожие видео:

Комментарии:

Автор Catalin Sima ( назад)
nu se pune recuperator pe cos la cazanul cu lemne ci se conectează cazanul la un puffer ....care acumulează căldură din cazan

Автор titus m ( назад)
Ati facut recuperatorul in cos - daca era recuperatorul facut pe suprafata exterioara cosului nu ar fi trebuit sa aveti probleme.

Автор titus m ( назад)
Nu era mult mai simplu si mai eficient pusa o serpentina de cupru pe cos? - izolat cosul cel putin pe toata suprafata serpentinei (cel din video e cam neizolat - deci pierde multa caldura) si serpentina respectiva legata la boiler etc- daca ai boilder cu 2-3 serpentine e perfect si mai elegant. Pe iesirea din recuperator nu ar strica o clapeta care sa inchida fumul pentru a nu pierde caldura pe cos(probabil are deja desi nu pare).

Автор cheluakame ( назад)
In occident nu se foloseste asa ceva, ce ai vazut tu in occident este puffer/vas acumulator nu recuperator ca cel din imagine.

Автор Alex Dumitru ( назад)
Era bine sa aratati mai mult despre recuperator daca tot i-ati pus acest titlu. Cum e facut?
LA cat timp il curatati de gudron? Sunt interesat. Multumesc anticipat.

Автор Home Made ( назад)
Am fost nevoit sa stric totul, poate ar fi mers daca bagam o teava de 180 in diametru dar nu mai am curaj sa incerc scrieti ...cazan viadrus cu recuperator de caldura...sa vedeti clipu cu toata munca mea

Автор Home Made ( назад)
Nu va sfatuiesc sa folositi un recuperator, m-am luat dupa acest film si am patito rau de tot se ifunda de gudron eu am bagat in recuperator 3 tevi de tubing pe centru mergea bine doua zile dupa care se infunda.

Автор cheluakame ( назад)
In timp ce temperatura pe retur este peste 60 grade. Recuperatorul este bun, dar este bun in cazul tau, la alte centrala nu se mai aplica.

Автор cheluakame ( назад)
1. Apa din retur intra mai intai in recuperator sau in centrala?
2. Ce temperatura are apa ce intra in recuperator cand centrala a ajuns la temperatura setata?
3. Ce temperatura are apa care iese din recuperator cand centrala a ajuns la temperatura setata?
La o centrala noua, cand a ajuns la temperatura setata, gazele de evacuare nu au mai mult de 40-50 grade. La mine pe calorifere nu poti tine mana dar pe racordul dintre cos si centrala poti.

Автор Valentin Bolchis ( назад)
anul acesta am sa bag ventilatorul inauntru la iesire din recuperator si asa nu o sa mai faca condens si nu se va mai lipi aproape nimic pe fumurile din recuperator
sunt foarte multumitde el


Автор Valentin Lungu (2007 лет назад)
Felicitari pentru preocupari. Sunt niste neclaritati:
1.Functioneaza si numai cu lemne, sau trebuie neaparat cocs?
2.Cum ai rezolvat problema condensului din recuperatorul de caldura? Trebuie evacuat periodic? Nu corodeaza? La 10 Kg de lemne apare 1 litru de condens. As placa recuperatorul cu samota in zona de contact cu fumul, pentru protectie, in detrimentul schimbului de caldura.

Автор Dan Stanciu ( назад)
daca tu nu ai inteles mare lucru inseamna ca esti PULBERE nu praf data viitoare chemam pro TV poate atunci o sa fi multumit

Автор Lucian M ( назад)
Filmarea e PRAF, mare lucru nu se intelege, pacat de munca omului care a facut instalatia.

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Видео

Seo анализ сайта