Видео


Kacapi Suling - Manchester, April 2010



Kacapi Suling performed by Simon Cook, Rachel Swindells, and Maulana M. Syuhada. Cosmo Rodewald Concert Hall, Martin Harris Centre for Music and Drama, The University of Manchester, 29th April 2010.

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 22,533
Добавлено: 4 года
Длительность: 5:20
Комментарии: 33

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Music"
Видео загрузил: Maulana Syuhada
Показать больше видео, загруженных Maulana Syuhada


Похожие видео:

Kacapi Suling Cianjuran - Bangbara
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 168191
Degung Sundanese Music of West Java
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 131762
Artist: Suara Parahiangan. Album: Degung-sabilulungan: Sundanese Music of West Java, Vol. 2. Sounds of the World (1999). [0:00] Sabilulungan...
Kecapi Suling
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 176060
kecapi suling/kacapi suling: pluck and flute instrument sundanese music instrument
Kacapi Suling, Ayun Ambing
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 21077
Pa Ade Suparman on kacapi and Amy Hacker on suling performing a classic lullaby piece called Ayun Ambing at SDSU, March 2012
Ayun Ambing
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 83051
Kacapi Suling Ayun Ambing
Kacapi Suling - Bulan Tumanggal
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 38413
Eros Song. Sundanese (Indonesia) music: Kacapi Cianjuran .
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 23556
Song Eros a Sundanese traditional music (indonesia) using the Kacapi Indung instrument. Player Pak Rukruk rukmana. Download this video at LIMA'S :...
KECAPI SULING - Alam Priangan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 152709
This Instrumentals called KACAPI SULING, from sundanese - west java. that's instruments consist of KACAPI (zither) and SULING (bamboo flute). It is...
LESTI CIANJUR lagu BANGBUNG HIDEUNG Bersama Grup KACAPI SULING CIANJUR
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 38051
LESTI CIANJUR lagu BANGBUNG HIDEUNG Bersama Grup KACAPI SULING CIANJUR Konser Final D'Academy Indonesia 27 Maret 2014...
DARSO - DINA AMPARAN SAJADAH
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 423711
CALUNG DARSO
Ayun Ambing with Pa Tatang Sobari
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1836
Me (on suling) and Pa Tatang (on kacapi) playing Ayun Ambing, Bandung (West Java) July 2010 Sorry, the street noise is a little loud :)
kecapi suling traditional Sunda unplugged
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 30011
Boys From Bandung plays kecapi in bali unplugged
Kembang Tanjung Panineungan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 62165
La musique traditionale sundanaise
Ciaaattt...Kecapi Suling, Ayun Ambing
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 164535
Indonesian traditional music from West Java. Performed by Rayhan Sudrajat and Made Agus Wardana in Brussels Belgium
Sundanese music: Kacapi Indung Cianjuran . Jeritna hate song
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 51245
Song jeritna hate (Gangan Garnama) a Sundanese traditional music (indonesia) using the Kacapi instrument. Player Pak Omar. Download this video at :...
Sunda Javanese Gamelan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 109784
Degung
Sunda degung
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 322018
Asih Abadi
"CEURIK RAHWANA", Cianjuran Asli Version
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 79413
nya kumaha we cianjuran...ngahaleuang ngawih... lirik (tolong direvisi): Banondari, anu lucu, bojo kakang anu geulis, geuning, anu geulis Kadieu...
Kacapi Suling Jaka Sunda YouTube
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 7188
gitar kacapi suling, sekar 1
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 206342
lagu diambil dari hadiah CD majalah AudioVideo di salah satu edisi tahun 2005. poto diambil dicomot dari sana sini. Instrumen yg dipakai: Gitar...
Tembang Sunda
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 39933
Poetic lyrics on Sundanese instruments as Kecapi Indung, Kecapi Rincik and suling. From Sunda, West Java, Indonesia. By L.S. Seler Pakuan directed...
Javanese Gamelan Orchestra - Suling Degung - World Music
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 81406
Album: Global Meditation Vol 2. Tema: Suling Degung - Instrumental. Por: Javanese Gamelan Orchestra.
Kacapi Suling - Kembang Tanjung Panineungan - asepsumardi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 25039
Rampak Kendang
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 50185
Rampak Kendang by "Sabilulungan" (www.sabilulungan.org), "Indonesischer Kulturabend 2003". Munich, 6 Juni 2003.
Piano Kacapi Suling - Babakan Simpay
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 7140

Комментарии:

Автор ernita firdaus (3 месяца)
meni wara'as....komo bari aya di rantau'an.....

Автор iis shobariyah (3 года)
Reueus pisan, urang ngagaduhan seni budaya anu sakitu agrengna, ngaleuwihan
seniman instrumen ti Italy, ngan hanjakal generasi muda bangsa urang mah
siga anu hare-hare, mung sakedik nu mikaresep. Abdi saparakanca di
pangumbaraan nyaeta di Sumatera ngayakeun lingkung seni namina "CAHAYA
MEDAL" , Nyuhunkeun pidu'ana , mudah-mudahan tiasa kanggo kasaean. Upami
Aya sukarelawan guru karawitan abdi saparakanca di Palembang butuh pisan.

Автор Aschev Schuraschev (1 год)
I love Simon Cook and Rachel Swindells for appreciating Sundanese music.

Автор shifa rachmat (2 года)
bamboo fluit (suling) and kecapi. Beautiful combination Kereeenn

Автор fanteri121 (4 года)
salute..ada bule bisa main kacapi-suling wilujeng kanggo sadayana

Автор Denny Asmara (1 год)
Sim kuring meni isin nyakseni bule niup suling Sunda. Naha ari kuring urang
Sunda pituin teu tiasa ngawih-ngawih acan. This is the most embarressing
moment for Sundanese people. We should be a shame.

Автор jiangjai (4 года)
Panitenan sim kuring mah, sanes kacapina nu amburadul, namung sulingna rada
mayunan teras, Janten nu ngacapina ngudag2 nu nyuling, karunya nya, hehe.
Btw, sakieu mah tos the best lah, cacakan nu nyulingna sanes pituin urang
sunda mah.

Автор sekarenggal (4 года)
Caruk rincikna kaku pisan - naekna rada amburadul - rincikna ngendoran bade
seep dina tungtung kawih, tapi teu cios! Other than that a nice reminder of
an enjoyable performance.....

Автор Aschev Schuraschev (1 год)
and kacapi suling is Tembang Sunda minus vocals. The higher pitched kacapi
rincik, the lower pitched kacapi indung and the suling flute are the
instruments used for kacapi suling. Kacapi suling has instrumental pieces
performed in two different scales; the first four in laras pelog convey a
light mood, the last four, in laras sorog are more slow and grave. The
change to laras sorog usually takes place at midnight and lasts til sunrise.

Автор abbynietzsche (3 года)
jadi ka inget kampung halaman euy . =)

Автор salikamalik (4 года)
Sim kuring nembe ningal nayaga suling anu istri, bule deuih...Hebat
tiupanna euy, kaasup profesional...

Автор jiangjai (4 года)
Reueus ka Ki Sunda nu ngagaduhan budaya sakitu euyeubna kalebet kacapi
suling. Salut ku nu nyulingna, cacakan sanes pituin urang sunda, namung tos
tiasa mintonkeun kaparigelan niup suling nu halimpu pisan. Rupina ieu
pangemut2 sakaligus tantangan kanggo urang sadaya salaku urang sunda, ulah
eleh ku urang bule, hayu mumule budaya karuhun kalayan samistina (KsW,
Japan)

Автор c0ngo (4 года)
Very beautiful !

Автор aguskasep28 (2 года)
orang sunda asli pun jarang yang bisa bermain kacapi suling,,it's a great,
i love it bagus banget

Автор Asep Kurnia wiraditya nugraha ariadi (3 года)
reueus jeung kagagas......kagagas ras ka generasi nu ayna mani mopohokeun
pisan kana sni jng budaya sorangan

Автор MrThevista29 (3 года)
waas nya....kabudayaan urang di pentaskeun ku bule......

Автор yanamaulana1 (4 года)
Aduh era ku bule euy Urang, Bule wae bisa maen kacapi suling. hebat lah

Автор oraygates (3 года)
subahanaallah, neupikeun ka emut ka baraya di kampung aduuuh, muhun jadi
emut pas keur sok cicing di sawah, bari nganggo dudukui sareng ngangon
munding, e'ma sareng abah, haaaaampura abi teu acan tiasa uih, .... ^_^

Автор morethanmeettheeyes (3 года)
MURULUK..!!

Автор Tata Sugiana (1 год)
era nya kang... sarua.. abdi oge pituin urang sunda mung ukur tiasa
menikmati wungkul.

Автор bulleud (2 года)
OMG... i should find this woman. she and her suling (sundanese flute) will
cure my insomnia...

Автор dadan kusumah (1 год)
maenya urang sunda nek eleh,,, urang sunda.... nek dibawa kamana hirup?

Автор brookify42 (1 год)
mmmhhh meuni waas, jadi hayang balik ka lembur kuring.

Автор Aschev Schuraschev (1 год)
Hatur nuhun kanggo kang Maulana M. Syuhada anu parantos nga-upload pidangan
kacapi suling ieu.

Автор Dedi Supriadi (1 год)
HEBAT EUY TUKANG SULING NA

Автор Deni Gustiawan (1 год)
Waas sareng bangga, seni sunda ditampi ku dunia internasional...

Автор Maulana Syuhada (4 года)
kang.. punten... sugan teh teu acan seep..., jadi ditambahan bonus
sabalikan deui hehehee... biasa lah sok ngalamun... . untung we juru rincik
sareng sulingna bisa ngagilek..... alhamdulillah jadi selamat sampai tujuan
(alias lagu bisa habis :DD)

Автор Sandy calm (7 месяцев)
aduh era jeung sedih euy teu bisa maenkeun alat kasenian sorangan, ka
elehkeun ku bule.. hampura abdi karuhun....

Автор denny denzzy (9 месяцев)
keren yah ..hanya musik yg beginian yg bisa bawa memory kita ke masa
lampau,.. i love west java... muuuaaach

Автор Bayu Santosa (9 месяцев)
etanu nganggo acuk hideung asa wawuh

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта