Видео


Kacapi Suling - Manchester, April 2010



Kacapi Suling performed by Simon Cook, Rachel Swindells, and Maulana M. Syuhada. Cosmo Rodewald Concert Hall, Martin Harris Centre for Music and Drama, The University of Manchester, 29th April 2010.


Просмотров: 32145
Добавлено:
Длительность: 5:20
Комментарии: 29

Тэги для этого Видео:



Найти больше видео в категории: "10"
Видео загрузил:
Показать больше видео, загруженных


Похожие видео:

Комментарии:

Автор tom kruz ( назад)
hebring lah pokona mah

Автор saeful azis ( назад)
bule pinter kitu maen suling na,,.cik lah hoyong tiasa nyuling jiga kitu,,,

Автор citrakuring resto ( назад)
edun euy nu maen kecapina... ya ustadz .. ya seniman.
jempol 4 lah bwat sahabat-Qu

Автор Aji Diansyah ( назад)
asa meuni wa'as

Автор Ag Sukandar ( назад)
Aduuuuh..... merinding abdi, Kang!!!

Автор ernita firdaus ( назад)
meni wara'as....komo bari aya di rantau'an.....

Автор Sandy calm ( назад)
aduh era jeung sedih euy teu bisa maenkeun alat kasenian sorangan, ka
elehkeun ku bule.. hampura abdi karuhun....

Автор denny denzzy ( назад)
keren yah ..hanya musik yg beginian yg bisa bawa memory kita ke masa
lampau,.. i love west java... muuuaaach

Автор Bayu Santosa ( назад)
etanu nganggo acuk hideung asa wawuh

Автор brookify42 ( назад)
mmmhhh meuni waas, jadi hayang balik ka lembur kuring.

Автор Tata Sugiana ( назад)
era nya kang... sarua.. abdi oge pituin urang sunda mung ukur tiasa
menikmati wungkul.

Автор Denny Asmara ( назад)
Sim kuring meni isin nyakseni bule niup suling Sunda. Naha ari kuring urang
Sunda pituin teu tiasa ngawih-ngawih acan. This is the most embarressing
moment for Sundanese people. We should be a shame.

Автор dadan kusumah ( назад)
maenya urang sunda nek eleh,,, urang sunda.... nek dibawa kamana hirup?

Автор Deni Gustiawan ( назад)
Waas sareng bangga, seni sunda ditampi ku dunia internasional...

Автор Dedi Supriadi (1598 лет назад)
HEBAT EUY TUKANG SULING NA

Автор Aschev Schuraschev ( назад)
Hatur nuhun kanggo kang Maulana M. Syuhada anu parantos nga-upload pidangan
kacapi suling ieu.

Автор Aschev Schuraschev ( назад)
I love Simon Cook and Rachel Swindells for appreciating Sundanese music.

Автор Aschev Schuraschev ( назад)
and kacapi suling is Tembang Sunda minus vocals. The higher pitched kacapi
rincik, the lower pitched kacapi indung and the suling flute are the
instruments used for kacapi suling. Kacapi suling has instrumental pieces
performed in two different scales; the first four in laras pelog convey a
light mood, the last four, in laras sorog are more slow and grave. The
change to laras sorog usually takes place at midnight and lasts til sunrise.

Автор shifa rachmat ( назад)
bamboo fluit (suling) and kecapi. Beautiful combination Kereeenn

Автор Asep Kurnia wiraditya nugraha ariadi ( назад)
reueus jeung kagagas......kagagas ras ka generasi nu ayna mani mopohokeun
pisan kana sni jng budaya sorangan

Автор MrThevista29 ( назад)
waas nya....kabudayaan urang di pentaskeun ku bule......

Автор iis shobariyah ( назад)
Reueus pisan, urang ngagaduhan seni budaya anu sakitu agrengna, ngaleuwihan
seniman instrumen ti Italy, ngan hanjakal generasi muda bangsa urang mah
siga anu hare-hare, mung sakedik nu mikaresep. Abdi saparakanca di
pangumbaraan nyaeta di Sumatera ngayakeun lingkung seni namina "CAHAYA
MEDAL" , Nyuhunkeun pidu'ana , mudah-mudahan tiasa kanggo kasaean. Upami
Aya sukarelawan guru karawitan abdi saparakanca di Palembang butuh pisan.

Автор abbynietzsche ( назад)
jadi ka inget kampung halaman euy . =)

Автор oraygates ( назад)
subahanaallah, neupikeun ka emut ka baraya di kampung aduuuh, muhun jadi
emut pas keur sok cicing di sawah, bari nganggo dudukui sareng ngangon
munding, e'ma sareng abah, haaaaampura abi teu acan tiasa uih, .... ^_^

Автор jiangjai ( назад)
Panitenan sim kuring mah, sanes kacapina nu amburadul, namung sulingna rada
mayunan teras, Janten nu ngacapina ngudag2 nu nyuling, karunya nya, hehe.
Btw, sakieu mah tos the best lah, cacakan nu nyulingna sanes pituin urang
sunda mah.

Автор jiangjai ( назад)
Reueus ka Ki Sunda nu ngagaduhan budaya sakitu euyeubna kalebet kacapi
suling. Salut ku nu nyulingna, cacakan sanes pituin urang sunda, namung tos
tiasa mintonkeun kaparigelan niup suling nu halimpu pisan. Rupina ieu
pangemut2 sakaligus tantangan kanggo urang sadaya salaku urang sunda, ulah
eleh ku urang bule, hayu mumule budaya karuhun kalayan samistina (KsW,
Japan)

Автор c0ngo ( назад)
Very beautiful !

Автор Maulana Syuhada ( назад)
kang.. punten... sugan teh teu acan seep..., jadi ditambahan bonus
sabalikan deui hehehee... biasa lah sok ngalamun... . untung we juru rincik
sareng sulingna bisa ngagilek..... alhamdulillah jadi selamat sampai tujuan
(alias lagu bisa habis :DD)

Автор sekarenggal ( назад)
Caruk rincikna kaku pisan - naekna rada amburadul - rincikna ngendoran bade
seep dina tungtung kawih, tapi teu cios! Other than that a nice reminder of
an enjoyable performance.....

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта