Видео


Kacapi Suling - Manchester, April 2010



Kacapi Suling performed by Simon Cook, Rachel Swindells, and Maulana M. Syuhada. Cosmo Rodewald Concert Hall, Martin Harris Centre for Music and Drama, The University of Manchester, 29th April 2010.

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 24,961
Добавлено: 4 года
Длительность: 5:20
Комментарии: 34

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Music"
Видео загрузил: Maulana Syuhada
Показать больше видео, загруженных Maulana Syuhada


Похожие видео:

Kacap Suling "Ayun Ambing"
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 89693
Kacapi Suling Ayun Ambing
Kacapi Suling - Hariring Kuring
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 199417
Ayun Ambing - Sundanese traditional music (West Java)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 246020
The Sundanese are Indonesia's second largest ethnic group. They live in the province of West Java. Sundanese Traditional Music (West Java)...
Kacapi Suling - Jalan Satapak
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 47683
Kecapi Sunda
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 13378
Suplemen Audiovisual Materi Alat Musik Dawai Track 11 CD 2. Video ini Pendamping Buku Alat Musik Dawai yang ditulis oleh Irwansyah Harahap....
Kacapi Suling, Ayun Ambing
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 30297
Pa Ade Suparman on kacapi and Amy Hacker on suling performing a classic lullaby piece called Ayun Ambing at SDSU, March 2012
Javanese Gamelan Orchestra - Suling Degung - World Music
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 95352
Album: Global Meditation Vol 2. Tema: Suling Degung - Instrumental. Por: Javanese Gamelan Orchestra.
KECAPI SULING - Alam Priangan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 187537
This Instrumentals called KACAPI SULING, from sundanese - west java. that's instruments consist of KACAPI (zither) and SULING (bamboo flute). It is...
kecapi suling traditional Sunda unplugged
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 30858
Boys From Bandung plays kecapi in bali unplugged
Suling (WIN191)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 11675
http://larkinthemorning.com/ Balinese style suling, app. 12-1/2 inches long, 6 holes, pitches vary. Bamboo body tube with tasteful decorative...
Kecapi Suling
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 159968
kecapi suling/kacapi suling dari sunda jawa barat indonesia
Tunggara Suling Sunda
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 31610
by ilen kardani
Kacapi Suling Cianjuran Suara Parahyangan - Kembang Wera
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 68136
Kacapi Suling - Jaka Sunda (Relaxing Traditional Music Instrument)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 119012
kacapi and suling (sundanese harp and sundanese flute) is one kind of traditional music from West Java, Indonesia...:D:D ngahaturkeun,jaka...
Eros Song. Sundanese (Indonesia) music: Kacapi Cianjuran .
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 23695
Song Eros a Sundanese traditional music (indonesia) using the Kacapi Indung instrument. Player Pak Rukruk rukmana. Download this video at LIMA'S :...
"CEURIK RAHWANA", Cianjuran Asli Version
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 93198
nya kumaha we cianjuran...ngahaleuang ngawih... lirik (tolong direvisi): Banondari, anu lucu, bojo kakang anu geulis, geuning, anu geulis Kadieu...
Sunda degung
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 362314
Asih Abadi
Indonesia Sundanese wedding ceremony
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 34564
Indonesian Sundanese (west part of the island of java) traditional wedding ceremony. Gamelan degung music and dancers. Download this video at...
Kacapi Suling - Kulucu Malati - asepsumardi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 22734
MUPU KEMBANG RAJAMANTRI.wmv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 7456
Dua lagu Tembang Sunda dalam wanda Cianjuran, dibawakan oleh Nenden Dewi Kania juara pasanggiri Tembang Sunda DAMAS 2003
Kacapi Suling Cianjuran - Bangbara
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 201071
Sabilulungan (Mang Koko) - Instrumental Kacapi Suling (Akoer Lah).flv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 18850
Tembang Sunda & Kacapi Suling
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 7227
Short clips of Tembang Sunda and Kacapi Suling performances in Jakarta, June 2006
Kecapi Suling -03.Degung Ciaul.mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 266312
Kacapi Suling - Teu Leungit Kadeudeuh
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 5869
Kacapi Suling - Teu Leungit Kadeudeuh Video ini diupload dalam rangka untuk ikut melestarikan kebudayaan dan musik tradisional sunda.Hatur Nuhun!...

Комментарии:

Автор Ag Sukandar (3 месяца)
Aduuuuh..... merinding abdi, Kang!!!

Автор lo belo (1 месяц)
Kacapi Suling - Manchester, April 2010: http://youtu.be/C8HXi-olWHA

Автор ernita firdaus (7 месяцев)
meni wara'as....komo bari aya di rantau'an.....

Автор Sandy calm (1 год)
aduh era jeung sedih euy teu bisa maenkeun alat kasenian sorangan, ka
elehkeun ku bule.. hampura abdi karuhun....

Автор Bayu Santosa (1 год)
etanu nganggo acuk hideung asa wawuh

Автор denny denzzy (1 год)
keren yah ..hanya musik yg beginian yg bisa bawa memory kita ke masa
lampau,.. i love west java... muuuaaach

Автор iis shobariyah (3 года)
Reueus pisan, urang ngagaduhan seni budaya anu sakitu agrengna, ngaleuwihan
seniman instrumen ti Italy, ngan hanjakal generasi muda bangsa urang mah
siga anu hare-hare, mung sakedik nu mikaresep. Abdi saparakanca di
pangumbaraan nyaeta di Sumatera ngayakeun lingkung seni namina "CAHAYA
MEDAL" , Nyuhunkeun pidu'ana , mudah-mudahan tiasa kanggo kasaean. Upami
Aya sukarelawan guru karawitan abdi saparakanca di Palembang butuh pisan.

Автор Aschev Schuraschev (2 года)
I love Simon Cook and Rachel Swindells for appreciating Sundanese music.

Автор shifa rachmat (2 года)
bamboo fluit (suling) and kecapi. Beautiful combination Kereeenn

Автор fanteri121 (4 года)
salute..ada bule bisa main kacapi-suling wilujeng kanggo sadayana

Автор Denny Asmara (1 год)
Sim kuring meni isin nyakseni bule niup suling Sunda. Naha ari kuring urang
Sunda pituin teu tiasa ngawih-ngawih acan. This is the most embarressing
moment for Sundanese people. We should be a shame.

Автор jiangjai (4 года)
Panitenan sim kuring mah, sanes kacapina nu amburadul, namung sulingna rada
mayunan teras, Janten nu ngacapina ngudag2 nu nyuling, karunya nya, hehe.
Btw, sakieu mah tos the best lah, cacakan nu nyulingna sanes pituin urang
sunda mah.

Автор sekarenggal (4 года)
Caruk rincikna kaku pisan - naekna rada amburadul - rincikna ngendoran bade
seep dina tungtung kawih, tapi teu cios! Other than that a nice reminder of
an enjoyable performance.....

Автор Aschev Schuraschev (2 года)
and kacapi suling is Tembang Sunda minus vocals. The higher pitched kacapi
rincik, the lower pitched kacapi indung and the suling flute are the
instruments used for kacapi suling. Kacapi suling has instrumental pieces
performed in two different scales; the first four in laras pelog convey a
light mood, the last four, in laras sorog are more slow and grave. The
change to laras sorog usually takes place at midnight and lasts til sunrise.

Автор abbynietzsche (3 года)
jadi ka inget kampung halaman euy . =)

Автор salikamalik (4 года)
Sim kuring nembe ningal nayaga suling anu istri, bule deuih...Hebat
tiupanna euy, kaasup profesional...

Автор jiangjai (4 года)
Reueus ka Ki Sunda nu ngagaduhan budaya sakitu euyeubna kalebet kacapi
suling. Salut ku nu nyulingna, cacakan sanes pituin urang sunda, namung tos
tiasa mintonkeun kaparigelan niup suling nu halimpu pisan. Rupina ieu
pangemut2 sakaligus tantangan kanggo urang sadaya salaku urang sunda, ulah
eleh ku urang bule, hayu mumule budaya karuhun kalayan samistina (KsW,
Japan)

Автор c0ngo (4 года)
Very beautiful !

Автор Asep Kurnia wiraditya nugraha ariadi (3 года)
reueus jeung kagagas......kagagas ras ka generasi nu ayna mani mopohokeun
pisan kana sni jng budaya sorangan

Автор MrThevista29 (3 года)
waas nya....kabudayaan urang di pentaskeun ku bule......

Автор yanamaulana1 (4 года)
Aduh era ku bule euy Urang, Bule wae bisa maen kacapi suling. hebat lah

Автор oraygates (3 года)
subahanaallah, neupikeun ka emut ka baraya di kampung aduuuh, muhun jadi
emut pas keur sok cicing di sawah, bari nganggo dudukui sareng ngangon
munding, e'ma sareng abah, haaaaampura abi teu acan tiasa uih, .... ^_^

Автор morethanmeettheeyes (3 года)
MURULUK..!!

Автор Tata Sugiana (1 год)
era nya kang... sarua.. abdi oge pituin urang sunda mung ukur tiasa
menikmati wungkul.

Автор bulleud (3 года)
OMG... i should find this woman. she and her suling (sundanese flute) will
cure my insomnia...

Автор dadan kusumah (2 года)
maenya urang sunda nek eleh,,, urang sunda.... nek dibawa kamana hirup?

Автор brookify42 (1 год)
mmmhhh meuni waas, jadi hayang balik ka lembur kuring.

Автор Aschev Schuraschev (2 года)
Hatur nuhun kanggo kang Maulana M. Syuhada anu parantos nga-upload pidangan
kacapi suling ieu.

Автор Dedi Supriadi (2 года)
HEBAT EUY TUKANG SULING NA

Автор Deni Gustiawan (2 года)
Waas sareng bangga, seni sunda ditampi ku dunia internasional...

Автор Maulana Syuhada (4 года)
kang.. punten... sugan teh teu acan seep..., jadi ditambahan bonus
sabalikan deui hehehee... biasa lah sok ngalamun... . untung we juru rincik
sareng sulingna bisa ngagilek..... alhamdulillah jadi selamat sampai tujuan
(alias lagu bisa habis :DD)

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта