Видео


Kacapi Suling - Manchester, April 2010



Kacapi Suling performed by Simon Cook, Rachel Swindells, and Maulana M. Syuhada. Cosmo Rodewald Concert Hall, Martin Harris Centre for Music and Drama, The University of Manchester, 29th April 2010.

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 21,855
Добавлено: 4 года
Длительность: 5:20
Комментарии: 33

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Music"
Видео загрузил: Maulana Syuhada
Показать больше видео, загруженных Maulana Syuhada


Похожие видео:

DEBAT SERU TIMSES Eggi Sudjana [PRABOWO] vs Refly Harun [JOKOWI] - Sengketa Pilpres 2014
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 7111
DEBAT SERU TIMSES Eggi Sudjana [PRABOWO] vs Refly Harun [JOKOWI] - Sengketa Pilpres 2014 DEBAT SERU TIMSES Eggi Sudjana [PRABOWO] vs Refly Harun...
Kacapi Suling - Bulan Tumanggal
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 35958
kecapi suling traditional Sunda unplugged
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 29877
Boys From Bandung plays kecapi in bali unplugged
Ayun Ambing
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 82648
Kacapi Suling Ayun Ambing
Ciaaattt...Kecapi Suling, Ayun Ambing
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 162678
Indonesian traditional music from West Java. Performed by Rayhan Sudrajat and Made Agus Wardana in Brussels Belgium
Rindik Bali
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 46209
penabuh rindik tukan kayu
"CEURIK RAHWANA", Cianjuran Asli Version
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 77931
nya kumaha we cianjuran...ngahaleuang ngawih... lirik (tolong direvisi): Banondari, anu lucu, bojo kakang anu geulis, geuning, anu geulis Kadieu...
Kacapi Suling - Teu Leungit Kadeudeuh
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 3041
Kacapi Suling - Teu Leungit Kadeudeuh Video ini diupload dalam rangka untuk ikut melestarikan kebudayaan dan musik tradisional sunda.Hatur Nuhun!...
Kacapi Suling, Ayun Ambing
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 19937
Pa Ade Suparman on kacapi and Amy Hacker on suling performing a classic lullaby piece called Ayun Ambing at SDSU, March 2012
Kacapi Suling - Duda
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 65303
Kacapi Suling - Duda Video ini diupload dalam rangka untuk ikut melestarikan kebudayaan dan musik tradisional sunda.Hatur Nuhun!...
Sundanese music :Kacapi Indung Cianjuran . Liwung Jaya song
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 32241
Song Liwung Jaya a Sundanese traditional music (indonesia) using the Kacapi Indung instrument. Player Pak Rukruk rukmana. Download this video at :...
Kecapi Suling
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 174061
kecapi suling/kacapi suling: pluck and flute instrument sundanese music instrument
Kacapi Suling Cianjuran - Bangbara
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 162781
Kacapi Suling - Kulucu Malati - asepsumardi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 18512
Tembang Sunda Cianjuran - DAMAS Competition 2009
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 23824
Coming from the Sundanese region of west java (Indonesia), the Tembang Sunda Cianjuran is an old traditional music using kacapi and flute. The...
Tabuhan Arang-Arang - Belajar Kacapi Tembang Cianjuran
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 2288
Merupakan tabuhan instrumental yang konon digunakan sebagai jembatan atau perpindahan penyajian tembang Sunda Cianjuran dari wanda...
Pendukung PRABOWO HATTA Buat RUSUH Di KPU Jatim
Рейтинг Рейтинг РейтингРейтингРейтинг
Просмотров: 1954
Pendukung PRABOWO HATTA Buat RUSUH Di KPU Jatim Pendukung PRABOWO HATTA Buat RUSUH Di KPU Jatim Pendukung PRABOWO HATTA Buat RUSUH Di KPU Jatim...
Kecapi Suling
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 26064
ini teman temanku yang suaka dengerin kecapi suling
Ciaaattt...Suling (Balinese flute).
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 20569
A music piece performed on the bamboo flute. this music composed by Made agus wardana (Bali, 2008) performed by : Sunari Group from Sesetan...
Kacapi Suling - Hamdan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 9407
SIDANG Lanjutan PROTES PRABOWO Di MK Kembali Digelar 8 Agustus
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 3500
SIDANG Lanjutan PROTES PRABOWO Di MK Kembali Digelar 8 Agustus SIDANG Lanjutan PROTES PRABOWO Di MK Kembali Digelar 8 Agustus SIDANG Lanjutan...
Kecapi Suling -09.Sinangling Degung.mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 14661
Tembang Sunda & Kacapi Suling
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 6596
Short clips of Tembang Sunda and Kacapi Suling performances in Jakarta, June 2006
KACAPI. (iPod Touch - iPhone - iPad) app.
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 3839
Kacapi is a traditional Music Instrument from West Java - Indonesia Program design : Dhany Irfan Developer : Masagistudio - Japan
Other Voices S01E04 - Damien Dempsey
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 31141
Damien Dempsey performing on "Other Voices 1" in March 2003. Recorded in December 2002 in St. James' Church, Dingle, Co. Kerry, Ireland.

Комментарии:

Автор ernita firdaus (2 месяца)
meni wara'as....komo bari aya di rantau'an.....

Автор iis shobariyah (3 года)
Reueus pisan, urang ngagaduhan seni budaya anu sakitu agrengna, ngaleuwihan
seniman instrumen ti Italy, ngan hanjakal generasi muda bangsa urang mah
siga anu hare-hare, mung sakedik nu mikaresep. Abdi saparakanca di
pangumbaraan nyaeta di Sumatera ngayakeun lingkung seni namina "CAHAYA
MEDAL" , Nyuhunkeun pidu'ana , mudah-mudahan tiasa kanggo kasaean. Upami
Aya sukarelawan guru karawitan abdi saparakanca di Palembang butuh pisan.

Автор Aschev Schuraschev (1 год)
I love Simon Cook and Rachel Swindells for appreciating Sundanese music.

Автор shifa rachmat (2 года)
bamboo fluit (suling) and kecapi. Beautiful combination Kereeenn

Автор fanteri121 (4 года)
salute..ada bule bisa main kacapi-suling wilujeng kanggo sadayana

Автор Denny Asmara (1 год)
Sim kuring meni isin nyakseni bule niup suling Sunda. Naha ari kuring urang
Sunda pituin teu tiasa ngawih-ngawih acan. This is the most embarressing
moment for Sundanese people. We should be a shame.

Автор jiangjai (3 года)
Panitenan sim kuring mah, sanes kacapina nu amburadul, namung sulingna rada
mayunan teras, Janten nu ngacapina ngudag2 nu nyuling, karunya nya, hehe.
Btw, sakieu mah tos the best lah, cacakan nu nyulingna sanes pituin urang
sunda mah.

Автор sekarenggal (4 года)
Caruk rincikna kaku pisan - naekna rada amburadul - rincikna ngendoran bade
seep dina tungtung kawih, tapi teu cios! Other than that a nice reminder of
an enjoyable performance.....

Автор Aschev Schuraschev (1 год)
and kacapi suling is Tembang Sunda minus vocals. The higher pitched kacapi
rincik, the lower pitched kacapi indung and the suling flute are the
instruments used for kacapi suling. Kacapi suling has instrumental pieces
performed in two different scales; the first four in laras pelog convey a
light mood, the last four, in laras sorog are more slow and grave. The
change to laras sorog usually takes place at midnight and lasts til sunrise.

Автор abbynietzsche (3 года)
jadi ka inget kampung halaman euy . =)

Автор salikamalik (4 года)
Sim kuring nembe ningal nayaga suling anu istri, bule deuih...Hebat
tiupanna euy, kaasup profesional...

Автор jiangjai (4 года)
Reueus ka Ki Sunda nu ngagaduhan budaya sakitu euyeubna kalebet kacapi
suling. Salut ku nu nyulingna, cacakan sanes pituin urang sunda, namung tos
tiasa mintonkeun kaparigelan niup suling nu halimpu pisan. Rupina ieu
pangemut2 sakaligus tantangan kanggo urang sadaya salaku urang sunda, ulah
eleh ku urang bule, hayu mumule budaya karuhun kalayan samistina (KsW,
Japan)

Автор c0ngo (4 года)
Very beautiful !

Автор aguskasep28 (2 года)
orang sunda asli pun jarang yang bisa bermain kacapi suling,,it's a great,
i love it bagus banget

Автор Asep Kurnia wiraditya nugraha ariadi (3 года)
reueus jeung kagagas......kagagas ras ka generasi nu ayna mani mopohokeun
pisan kana sni jng budaya sorangan

Автор MrThevista29 (3 года)
waas nya....kabudayaan urang di pentaskeun ku bule......

Автор yanamaulana1 (4 года)
Aduh era ku bule euy Urang, Bule wae bisa maen kacapi suling. hebat lah

Автор oraygates (3 года)
subahanaallah, neupikeun ka emut ka baraya di kampung aduuuh, muhun jadi
emut pas keur sok cicing di sawah, bari nganggo dudukui sareng ngangon
munding, e'ma sareng abah, haaaaampura abi teu acan tiasa uih, .... ^_^

Автор morethanmeettheeyes (3 года)
MURULUK..!!

Автор Tata Sugiana (1 год)
era nya kang... sarua.. abdi oge pituin urang sunda mung ukur tiasa
menikmati wungkul.

Автор bulleud (2 года)
OMG... i should find this woman. she and her suling (sundanese flute) will
cure my insomnia...

Автор dadan kusumah (1 год)
maenya urang sunda nek eleh,,, urang sunda.... nek dibawa kamana hirup?

Автор brookify42 (1 год)
mmmhhh meuni waas, jadi hayang balik ka lembur kuring.

Автор Aschev Schuraschev (1 год)
Hatur nuhun kanggo kang Maulana M. Syuhada anu parantos nga-upload pidangan
kacapi suling ieu.

Автор Dedi Supriadi (1 год)
HEBAT EUY TUKANG SULING NA

Автор Deni Gustiawan (1 год)
Waas sareng bangga, seni sunda ditampi ku dunia internasional...

Автор Maulana Syuhada (4 года)
kang.. punten... sugan teh teu acan seep..., jadi ditambahan bonus
sabalikan deui hehehee... biasa lah sok ngalamun... . untung we juru rincik
sareng sulingna bisa ngagilek..... alhamdulillah jadi selamat sampai tujuan
(alias lagu bisa habis :DD)

Автор Sandy calm (6 месяцев)
aduh era jeung sedih euy teu bisa maenkeun alat kasenian sorangan, ka
elehkeun ku bule.. hampura abdi karuhun....

Автор denny denzzy (8 месяцев)
keren yah ..hanya musik yg beginian yg bisa bawa memory kita ke masa
lampau,.. i love west java... muuuaaach

Автор Bayu Santosa (9 месяцев)
etanu nganggo acuk hideung asa wawuh

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта