Видео


Kacapi Suling - Manchester, April 2010



Kacapi Suling performed by Simon Cook, Rachel Swindells, and Maulana M. Syuhada. Cosmo Rodewald Concert Hall, Martin Harris Centre for Music and Drama, The University of Manchester, 29th April 2010.

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 23,150
Добавлено: 4 года
Длительность: 5:20
Комментарии: 33

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Music"
Видео загрузил: Maulana Syuhada
Показать больше видео, загруженных Maulana Syuhada


Похожие видео:

Kecapi Suling (Religi) [Full Album]
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 829
Kacapi Suling, Ayun Ambing
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 22856
Pa Ade Suparman on kacapi and Amy Hacker on suling performing a classic lullaby piece called Ayun Ambing at SDSU, March 2012
Kacapi Lawak Abah Yana dan asep pangandaran full
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 26826
I created this video with the YouTube Video Editor (http://www.youtube.com/editor)
Sundanese music: Kacapi Indung Cianjuran . Jeritna hate song
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 52531
Song jeritna hate (Gangan Garnama) a Sundanese traditional music (indonesia) using the Kacapi instrument. Player Pak Omar. Download this video at :...
kecapi suling
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 36669
Endang Sukandar sbg peniup suling dan groupnya meraih juara kedua dalam rangka festival musik tradisi internasional di kota Seoul, Korea Selatan...
LESTI CIANJUR lagu BANGBUNG HIDEUNG Bersama Grup KACAPI SULING CIANJUR
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 42818
LESTI CIANJUR lagu BANGBUNG HIDEUNG Bersama Grup KACAPI SULING CIANJUR Konser Final D'Academy Indonesia 27 Maret 2014...
Ulah Ceurik [Kacapi Suling]
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 186481
KECAPI SULING - Alam Priangan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 161676
This Instrumentals called KACAPI SULING, from sundanese - west java. that's instruments consist of KACAPI (zither) and SULING (bamboo flute). It is...
Sule Main Suling
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 493633
Degung Sundanese Music of West Java
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 153937
Artist: Suara Parahiangan. Album: Degung-sabilulungan: Sundanese Music of West Java, Vol. 2. Sounds of the World (1999). [0:00] Sabilulungan...
"CEURIK RAHWANA", Cianjuran Asli Version
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 83071
nya kumaha we cianjuran...ngahaleuang ngawih... lirik (tolong direvisi): Banondari, anu lucu, bojo kakang anu geulis, geuning, anu geulis Kadieu...
Kecapi Suling Es Lilin
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 39856
Suplemen Audiovisual Materi Alat Musik Dawai Track 29 CD 1. Video ini Pendamping Buku Alat Musik Dawai yang ditulis oleh Irwansyah Harahap....
engko - mang ayi live recording.mpg
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 8324
"Mang Ayi Wa itok" recording session, is part of Trah project, Engko is an old folk song of sunda, the song is about light of God, engko means...
Tembang Sunda
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 41213
Poetic lyrics on Sundanese instruments as Kecapi Indung, Kecapi Rincik and suling. From Sunda, West Java, Indonesia. By L.S. Seler Pakuan directed...
Kacapi Suling - Hamdan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 9993
Kacapi Suling Cianjuran - Bangbara
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 175466
Indonesia Sundanese wedding ceremony
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 34212
Indonesian Sundanese (west part of the island of java) traditional wedding ceremony. Gamelan degung music and dancers. Download this video at...
Rampak Gendang
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 68123
ini Rampak Gendang Sanggar saya "KABUMI" alias Keluarga Besar Bumisiliwangi, saat bertandang ke Jepang Taun 2005 lalu. Jadi kangen main kendang...
Ciaaattt...Kecapi Suling, Ayun Ambing
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 166805
Indonesian traditional music from West Java. Performed by Rayhan Sudrajat and Made Agus Wardana in Brussels Belgium
Rampak Kendang
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 50277
Rampak Kendang by "Sabilulungan" (www.sabilulungan.org), "Indonesischer Kulturabend 2003". Munich, 6 Juni 2003.
Kacapi Suling - Hariring Kuring
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 171710
Kembang Tanjung Panineungan - Mang Koko
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 55156
Koko Koswara, biasa dipanggil Mang Koko, (Indihiang, 10 April 1917 - Bandung, 4 Oktober 1985) adalah seorang seniman Sunda. Ayahnya Ibrahim alias...
Indonesian Sundanese flute : Kalangkang song
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 37428
Song Kalangkang (Pak Nano S.) Sundanese traditional music (indonesia) using flute (suling) with 6 holes. Player Pak endang Sukandar. Download this...
Ruh Ki Sunda - Instrumental Suling & Perkusi Gamelan (Akoer Lah).flv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 65410
The Spirit Of Sunda - The Sound of Relaxation.
Kecapi Suling
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 178512
kecapi suling/kacapi suling: pluck and flute instrument sundanese music instrument

Комментарии:

Автор ernita firdaus (4 месяца)
meni wara'as....komo bari aya di rantau'an.....

Автор iis shobariyah (3 года)
Reueus pisan, urang ngagaduhan seni budaya anu sakitu agrengna, ngaleuwihan
seniman instrumen ti Italy, ngan hanjakal generasi muda bangsa urang mah
siga anu hare-hare, mung sakedik nu mikaresep. Abdi saparakanca di
pangumbaraan nyaeta di Sumatera ngayakeun lingkung seni namina "CAHAYA
MEDAL" , Nyuhunkeun pidu'ana , mudah-mudahan tiasa kanggo kasaean. Upami
Aya sukarelawan guru karawitan abdi saparakanca di Palembang butuh pisan.

Автор Aschev Schuraschev (2 года)
I love Simon Cook and Rachel Swindells for appreciating Sundanese music.

Автор shifa rachmat (2 года)
bamboo fluit (suling) and kecapi. Beautiful combination Kereeenn

Автор fanteri121 (4 года)
salute..ada bule bisa main kacapi-suling wilujeng kanggo sadayana

Автор Denny Asmara (1 год)
Sim kuring meni isin nyakseni bule niup suling Sunda. Naha ari kuring urang
Sunda pituin teu tiasa ngawih-ngawih acan. This is the most embarressing
moment for Sundanese people. We should be a shame.

Автор jiangjai (4 года)
Panitenan sim kuring mah, sanes kacapina nu amburadul, namung sulingna rada
mayunan teras, Janten nu ngacapina ngudag2 nu nyuling, karunya nya, hehe.
Btw, sakieu mah tos the best lah, cacakan nu nyulingna sanes pituin urang
sunda mah.

Автор sekarenggal (4 года)
Caruk rincikna kaku pisan - naekna rada amburadul - rincikna ngendoran bade
seep dina tungtung kawih, tapi teu cios! Other than that a nice reminder of
an enjoyable performance.....

Автор Aschev Schuraschev (2 года)
and kacapi suling is Tembang Sunda minus vocals. The higher pitched kacapi
rincik, the lower pitched kacapi indung and the suling flute are the
instruments used for kacapi suling. Kacapi suling has instrumental pieces
performed in two different scales; the first four in laras pelog convey a
light mood, the last four, in laras sorog are more slow and grave. The
change to laras sorog usually takes place at midnight and lasts til sunrise.

Автор abbynietzsche (3 года)
jadi ka inget kampung halaman euy . =)

Автор salikamalik (4 года)
Sim kuring nembe ningal nayaga suling anu istri, bule deuih...Hebat
tiupanna euy, kaasup profesional...

Автор jiangjai (4 года)
Reueus ka Ki Sunda nu ngagaduhan budaya sakitu euyeubna kalebet kacapi
suling. Salut ku nu nyulingna, cacakan sanes pituin urang sunda, namung tos
tiasa mintonkeun kaparigelan niup suling nu halimpu pisan. Rupina ieu
pangemut2 sakaligus tantangan kanggo urang sadaya salaku urang sunda, ulah
eleh ku urang bule, hayu mumule budaya karuhun kalayan samistina (KsW,
Japan)

Автор c0ngo (4 года)
Very beautiful !

Автор aguskasep28 (2 года)
orang sunda asli pun jarang yang bisa bermain kacapi suling,,it's a great,
i love it bagus banget

Автор Asep Kurnia wiraditya nugraha ariadi (3 года)
reueus jeung kagagas......kagagas ras ka generasi nu ayna mani mopohokeun
pisan kana sni jng budaya sorangan

Автор MrThevista29 (3 года)
waas nya....kabudayaan urang di pentaskeun ku bule......

Автор yanamaulana1 (4 года)
Aduh era ku bule euy Urang, Bule wae bisa maen kacapi suling. hebat lah

Автор oraygates (3 года)
subahanaallah, neupikeun ka emut ka baraya di kampung aduuuh, muhun jadi
emut pas keur sok cicing di sawah, bari nganggo dudukui sareng ngangon
munding, e'ma sareng abah, haaaaampura abi teu acan tiasa uih, .... ^_^

Автор morethanmeettheeyes (3 года)
MURULUK..!!

Автор Tata Sugiana (1 год)
era nya kang... sarua.. abdi oge pituin urang sunda mung ukur tiasa
menikmati wungkul.

Автор bulleud (2 года)
OMG... i should find this woman. she and her suling (sundanese flute) will
cure my insomnia...

Автор dadan kusumah (1 год)
maenya urang sunda nek eleh,,, urang sunda.... nek dibawa kamana hirup?

Автор brookify42 (1 год)
mmmhhh meuni waas, jadi hayang balik ka lembur kuring.

Автор Aschev Schuraschev (2 года)
Hatur nuhun kanggo kang Maulana M. Syuhada anu parantos nga-upload pidangan
kacapi suling ieu.

Автор Dedi Supriadi (2 года)
HEBAT EUY TUKANG SULING NA

Автор Deni Gustiawan (1 год)
Waas sareng bangga, seni sunda ditampi ku dunia internasional...

Автор Maulana Syuhada (4 года)
kang.. punten... sugan teh teu acan seep..., jadi ditambahan bonus
sabalikan deui hehehee... biasa lah sok ngalamun... . untung we juru rincik
sareng sulingna bisa ngagilek..... alhamdulillah jadi selamat sampai tujuan
(alias lagu bisa habis :DD)

Автор Sandy calm (8 месяцев)
aduh era jeung sedih euy teu bisa maenkeun alat kasenian sorangan, ka
elehkeun ku bule.. hampura abdi karuhun....

Автор denny denzzy (10 месяцев)
keren yah ..hanya musik yg beginian yg bisa bawa memory kita ke masa
lampau,.. i love west java... muuuaaach

Автор Bayu Santosa (11 месяцев)
etanu nganggo acuk hideung asa wawuh

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта