Видео


Kacapi Suling - Manchester, April 2010



Kacapi Suling performed by Simon Cook, Rachel Swindells, and Maulana M. Syuhada. Cosmo Rodewald Concert Hall, Martin Harris Centre for Music and Drama, The University of Manchester, 29th April 2010.

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 26,281
Добавлено: 5 лет
Длительность: 5:20
Комментарии: 33

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Music"
Видео загрузил: Maulana Syuhada
Показать больше видео, загруженных Maulana Syuhada


Похожие видео:

Kacapi Suling, Ayun Ambing
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 34784
Pa Ade Suparman on kacapi and Amy Hacker on suling performing a classic lullaby piece called Ayun Ambing at SDSU, March 2012
Kecapi Suling Sunda - NONSTOP
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 92077
Kecapi Suling Sunda || Lagu Sunda || Instrumental || Sundanese Instrumental || Sundanese Traditional Music || Music of Instrumental || Traditional...
Kacapi Suling - Bulan Tumanggal
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 59839
Sule Main Suling
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 541274
kecapi suling
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 45680
Endang Sukandar sbg peniup suling dan groupnya meraih juara kedua dalam rangka festival musik tradisi internasional di kota Seoul, Korea Selatan...
Ulah Ceurik [Kacapi Suling]
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 240091
Rampak Gendang
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 74923
ini Rampak Gendang Sanggar saya "KABUMI" alias Keluarga Besar Bumisiliwangi, saat bertandang ke Jepang Taun 2005 lalu. Jadi kangen main kendang...
Kecapi Suling (Religi) [Full Album]
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 35985
Kacapi Suling Cianjuran Suara Parahyangan - Kembang Wera
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 76426
Tembang Sunda
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 50272
Poetic lyrics on Sundanese instruments as Kecapi Indung, Kecapi Rincik and suling. From Sunda, West Java, Indonesia. By L.S. Seler Pakuan directed...
kecapi suling traditional Sunda unplugged
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 31464
Boys From Bandung plays kecapi in bali unplugged
Tembang Sunda & Kacapi Suling
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 7439
Short clips of Tembang Sunda and Kacapi Suling performances in Jakarta, June 2006
engko - mang ayi live recording.mpg
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 9395
"Mang Ayi Wa itok" recording session, is part of Trah project, Engko is an old folk song of sunda, the song is about light of God, engko means...
SABILULUNGAN - MUSIK SUNDA (BEAUTIFUL SUNDANESE MUSIC FROM INDONESIA)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 720312
Iconic Sundanese music from West Java, Indonesia.
DEGUNG BALI - YOGI BEACH BUNGALOWS - Nusa Lembogan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 341136
Degung Bali Plays Sabilulungan Album !!!
Kacapi Suling 'Rajah Galunggung'
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 30361
Piano Kacapi Suling - Babakan Simpay
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 8794
"CEURIK RAHWANA", Cianjuran Asli Version
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 99558
nya kumaha we cianjuran...ngahaleuang ngawih... lirik (tolong direvisi): Banondari, anu lucu, bojo kakang anu geulis, geuning, anu geulis Kadieu...
(Kabogoh Jauh) Sunda gendang suling unplugged
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 117428
(Kabogoh Jauh) gendang sunda dari bandung indo cover
Kecapi Suling
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 190156
kecapi suling/kacapi suling: pluck and flute instrument sundanese music instrument
Degung: Ayun Ambing
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 5094
Ayun Ambing is a classical piece for Degung, the traditional chamber gamelan from Sunda, West Java. Performed here by Gamelan Sinar Surya in Santa...
Indonesia Sundanese wedding ceremony
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 34799
Indonesian Sundanese (west part of the island of java) traditional wedding ceremony. Gamelan degung music and dancers. Download this video at...
Titanic with angklung instrument
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 100664
Kacapi Suling - Hariring Kuring
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 214834
instrumen gitar akustik
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 166180

Комментарии:

Автор citrakuring resto (1 месяц)
edun euy nu maen kecapina... ya ustadz .. ya seniman.
jempol 4 lah bwat sahabat-Qu

Автор Aji Diansyah (2 месяца)
asa meuni wa'as

Автор lo belo (3 месяца)
Kacapi Suling - Manchester, April 2010: http://youtu.be/C8HXi-olWHA

Автор saeful azis (1 месяц)
bule pinter kitu maen suling na,,.cik lah hoyong tiasa nyuling jiga kitu,,,

Автор Ag Sukandar (5 месяцев)
Aduuuuh..... merinding abdi, Kang!!!

Автор ernita firdaus (10 месяцев)
meni wara'as....komo bari aya di rantau'an.....

Автор Sandy calm (1 год)
aduh era jeung sedih euy teu bisa maenkeun alat kasenian sorangan, ka
elehkeun ku bule.. hampura abdi karuhun....

Автор denny denzzy (1 год)
keren yah ..hanya musik yg beginian yg bisa bawa memory kita ke masa
lampau,.. i love west java... muuuaaach

Автор Bayu Santosa (1 год)
etanu nganggo acuk hideung asa wawuh

Автор iis shobariyah (4 года)
Reueus pisan, urang ngagaduhan seni budaya anu sakitu agrengna, ngaleuwihan
seniman instrumen ti Italy, ngan hanjakal generasi muda bangsa urang mah
siga anu hare-hare, mung sakedik nu mikaresep. Abdi saparakanca di
pangumbaraan nyaeta di Sumatera ngayakeun lingkung seni namina "CAHAYA
MEDAL" , Nyuhunkeun pidu'ana , mudah-mudahan tiasa kanggo kasaean. Upami
Aya sukarelawan guru karawitan abdi saparakanca di Palembang butuh pisan.

Автор Aschev Schuraschev (2 года)
I love Simon Cook and Rachel Swindells for appreciating Sundanese music.

Автор shifa rachmat (2 года)
bamboo fluit (suling) and kecapi. Beautiful combination Kereeenn

Автор Denny Asmara (1 год)
Sim kuring meni isin nyakseni bule niup suling Sunda. Naha ari kuring urang
Sunda pituin teu tiasa ngawih-ngawih acan. This is the most embarressing
moment for Sundanese people. We should be a shame.

Автор jiangjai (4 года)
Panitenan sim kuring mah, sanes kacapina nu amburadul, namung sulingna rada
mayunan teras, Janten nu ngacapina ngudag2 nu nyuling, karunya nya, hehe.
Btw, sakieu mah tos the best lah, cacakan nu nyulingna sanes pituin urang
sunda mah.

Автор sekarenggal (5 лет)
Caruk rincikna kaku pisan - naekna rada amburadul - rincikna ngendoran bade
seep dina tungtung kawih, tapi teu cios! Other than that a nice reminder of
an enjoyable performance.....

Автор Aschev Schuraschev (2 года)
and kacapi suling is Tembang Sunda minus vocals. The higher pitched kacapi
rincik, the lower pitched kacapi indung and the suling flute are the
instruments used for kacapi suling. Kacapi suling has instrumental pieces
performed in two different scales; the first four in laras pelog convey a
light mood, the last four, in laras sorog are more slow and grave. The
change to laras sorog usually takes place at midnight and lasts til sunrise.

Автор abbynietzsche (4 года)
jadi ka inget kampung halaman euy . =)

Автор jiangjai (4 года)
Reueus ka Ki Sunda nu ngagaduhan budaya sakitu euyeubna kalebet kacapi
suling. Salut ku nu nyulingna, cacakan sanes pituin urang sunda, namung tos
tiasa mintonkeun kaparigelan niup suling nu halimpu pisan. Rupina ieu
pangemut2 sakaligus tantangan kanggo urang sadaya salaku urang sunda, ulah
eleh ku urang bule, hayu mumule budaya karuhun kalayan samistina (KsW,
Japan)

Автор c0ngo (4 года)
Very beautiful !

Автор Asep Kurnia wiraditya nugraha ariadi (3 года)
reueus jeung kagagas......kagagas ras ka generasi nu ayna mani mopohokeun
pisan kana sni jng budaya sorangan

Автор MrThevista29 (3 года)
waas nya....kabudayaan urang di pentaskeun ku bule......

Автор yanamaulana1 (4 года)
Aduh era ku bule euy Urang, Bule wae bisa maen kacapi suling. hebat lah

Автор oraygates (4 года)
subahanaallah, neupikeun ka emut ka baraya di kampung aduuuh, muhun jadi
emut pas keur sok cicing di sawah, bari nganggo dudukui sareng ngangon
munding, e'ma sareng abah, haaaaampura abi teu acan tiasa uih, .... ^_^

Автор Tata Sugiana (1 год)
era nya kang... sarua.. abdi oge pituin urang sunda mung ukur tiasa
menikmati wungkul.

Автор bulleud (3 года)
OMG... i should find this woman. she and her suling (sundanese flute) will
cure my insomnia...

Автор dadan kusumah (2 года)
maenya urang sunda nek eleh,,, urang sunda.... nek dibawa kamana hirup?

Автор brookify42 (1 год)
mmmhhh meuni waas, jadi hayang balik ka lembur kuring.

Автор Aschev Schuraschev (2 года)
Hatur nuhun kanggo kang Maulana M. Syuhada anu parantos nga-upload pidangan
kacapi suling ieu.

Автор Dedi Supriadi (2 года)
HEBAT EUY TUKANG SULING NA

Автор Deni Gustiawan (2 года)
Waas sareng bangga, seni sunda ditampi ku dunia internasional...

Автор Maulana Syuhada (5 лет)
kang.. punten... sugan teh teu acan seep..., jadi ditambahan bonus
sabalikan deui hehehee... biasa lah sok ngalamun... . untung we juru rincik
sareng sulingna bisa ngagilek..... alhamdulillah jadi selamat sampai tujuan
(alias lagu bisa habis :DD)

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта