Видео


Kacapi Suling - Manchester, April 2010



Kacapi Suling performed by Simon Cook, Rachel Swindells, and Maulana M. Syuhada. Cosmo Rodewald Concert Hall, Martin Harris Centre for Music and Drama, The University of Manchester, 29th April 2010.

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 21,505
Добавлено: 4 года
Длительность: 5:20
Комментарии: 33

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Music"
Видео загрузил: Maulana Syuhada
Показать больше видео, загруженных Maulana Syuhada


Похожие видео:

Sunda degung
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 309007
Asih Abadi
Eros Song. Sundanese (Indonesia) music: Kacapi Cianjuran .
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 23478
Song Eros a Sundanese traditional music (indonesia) using the Kacapi Indung instrument. Player Pak Rukruk rukmana. Download this video at LIMA'S :...
Ciaaattt...Kecapi Suling, Ayun Ambing
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 160662
Indonesian traditional music from West Java. Performed by Rayhan Sudrajat and Made Agus Wardana in Brussels Belgium
"CEURIK RAHWANA", Cianjuran Asli Version
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 75514
nya kumaha we cianjuran...ngahaleuang ngawih... lirik (tolong direvisi): Banondari, anu lucu, bojo kakang anu geulis, geuning, anu geulis Kadieu...
Kacapi Suling - Kembang Tanjung Panineungan - asepsumardi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 22069
Kacapi Suling, Ayun Ambing
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 18758
Pa Ade Suparman on kacapi and Amy Hacker on suling performing a classic lullaby piece called Ayun Ambing at SDSU, March 2012
Degung Sundanese Music of West Java
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 97384
Artist: Suara Parahiangan. Album: Degung-sabilulungan: Sundanese Music of West Java, Vol. 2. Sounds of the World (1999). [0:00] Sabilulungan...
Kecapi Sunda
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 10907
Suplemen Audiovisual Materi Alat Musik Dawai Track 11 CD 2. Video ini Pendamping Buku Alat Musik Dawai yang ditulis oleh Irwansyah Harahap....
Indonesia Sundanese wedding ceremony
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 33777
Indonesian Sundanese (west part of the island of java) traditional wedding ceremony. Gamelan degung music and dancers. Download this video at...
Kecapi Suling -05.Degung Mangu mangu.mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 28560
Tembang Sunda Cianjuran - DAMAS Competition 2009
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 45028
Coming from the Sundanese region of west java (Indonesia), the Tembang Sunda Cianjuran is an old traditional music using kacapi and flute. The...
Ciaaattt...Dwi Smara, Suling (balinese flute)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 83309
'Dwi Smara': 'dwi' means two and 'smara' means love. It is a twofold love of Bali as the birthplace and of Belgium as the productive home. Concert...
Indonesian Sundanese flute : Kalangkang song
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 37111
Song Kalangkang (Pak Nano S.) Sundanese traditional music (indonesia) using flute (suling) with 6 holes. Player Pak endang Sukandar. Download this...
Tabuhan Arang-Arang - Belajar Kacapi Tembang Cianjuran
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 2224
Merupakan tabuhan instrumental yang konon digunakan sebagai jembatan atau perpindahan penyajian tembang Sunda Cianjuran dari wanda...
Sunda Javanese Gamelan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 102128
Degung
Kecapi Suling
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 171810
kecapi suling/kacapi suling: pluck and flute instrument sundanese music instrument
Titanic with angklung instrument
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 70695
Sundanese music :Kacapi Indung Cianjuran . Liwung Jaya song
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 32160
Song Liwung Jaya a Sundanese traditional music (indonesia) using the Kacapi Indung instrument. Player Pak Rukruk rukmana. Download this video at :...
LESTI CIANJUR lagu BANGBUNG HIDEUNG Bersama Grup KACAPI SULING CIANJUR
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 31935
LESTI CIANJUR lagu BANGBUNG HIDEUNG Bersama Grup KACAPI SULING CIANJUR Konser Final D'Academy Indonesia 27 Maret 2014...
Ayun Ambing
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 82051
Kacapi Suling Ayun Ambing
Tunggara Suling Sunda
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 30227
by ilen kardani
Suling Degung
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 16687
Suling Degung: Ingrid Gordons arrangement of a traditional Sundanese Gamelan composition performed by Percussia in 2008 at the the Langston Hughes...
Seruling Batak Sumatra
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 81477
Wind/flute from the land of the Batak. 75 thousand years ago, a volcano erupted in the interior of North Sumatra, leaving behind a crater known as...
KECAPI SULING - Alam Priangan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 142857
This Instrumentals called KACAPI SULING, from sundanese - west java. that's instruments consist of KACAPI (zither) and SULING (bamboo flute). It is...
engko - mang ayi live recording.mpg
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 7811
"Mang Ayi Wa itok" recording session, is part of Trah project, Engko is an old folk song of sunda, the song is about light of God, engko means...

Комментарии:

Автор ernita firdaus (1 месяц)
meni wara'as....komo bari aya di rantau'an.....

Автор iis shobariyah (3 года)
Reueus pisan, urang ngagaduhan seni budaya anu sakitu agrengna, ngaleuwihan
seniman instrumen ti Italy, ngan hanjakal generasi muda bangsa urang mah
siga anu hare-hare, mung sakedik nu mikaresep. Abdi saparakanca di
pangumbaraan nyaeta di Sumatera ngayakeun lingkung seni namina "CAHAYA
MEDAL" , Nyuhunkeun pidu'ana , mudah-mudahan tiasa kanggo kasaean. Upami
Aya sukarelawan guru karawitan abdi saparakanca di Palembang butuh pisan.

Автор Aschev Schuraschev (1 год)
I love Simon Cook and Rachel Swindells for appreciating Sundanese music.

Автор shifa rachmat (2 года)
bamboo fluit (suling) and kecapi. Beautiful combination Kereeenn

Автор fanteri121 (4 года)
salute..ada bule bisa main kacapi-suling wilujeng kanggo sadayana

Автор Denny Asmara (1 год)
Sim kuring meni isin nyakseni bule niup suling Sunda. Naha ari kuring urang
Sunda pituin teu tiasa ngawih-ngawih acan. This is the most embarressing
moment for Sundanese people. We should be a shame.

Автор jiangjai (3 года)
Panitenan sim kuring mah, sanes kacapina nu amburadul, namung sulingna rada
mayunan teras, Janten nu ngacapina ngudag2 nu nyuling, karunya nya, hehe.
Btw, sakieu mah tos the best lah, cacakan nu nyulingna sanes pituin urang
sunda mah.

Автор sekarenggal (4 года)
Caruk rincikna kaku pisan - naekna rada amburadul - rincikna ngendoran bade
seep dina tungtung kawih, tapi teu cios! Other than that a nice reminder of
an enjoyable performance.....

Автор Aschev Schuraschev (1 год)
and kacapi suling is Tembang Sunda minus vocals. The higher pitched kacapi
rincik, the lower pitched kacapi indung and the suling flute are the
instruments used for kacapi suling. Kacapi suling has instrumental pieces
performed in two different scales; the first four in laras pelog convey a
light mood, the last four, in laras sorog are more slow and grave. The
change to laras sorog usually takes place at midnight and lasts til sunrise.

Автор abbynietzsche (3 года)
jadi ka inget kampung halaman euy . =)

Автор salikamalik (4 года)
Sim kuring nembe ningal nayaga suling anu istri, bule deuih...Hebat
tiupanna euy, kaasup profesional...

Автор jiangjai (4 года)
Reueus ka Ki Sunda nu ngagaduhan budaya sakitu euyeubna kalebet kacapi
suling. Salut ku nu nyulingna, cacakan sanes pituin urang sunda, namung tos
tiasa mintonkeun kaparigelan niup suling nu halimpu pisan. Rupina ieu
pangemut2 sakaligus tantangan kanggo urang sadaya salaku urang sunda, ulah
eleh ku urang bule, hayu mumule budaya karuhun kalayan samistina (KsW,
Japan)

Автор c0ngo (4 года)
Very beautiful !

Автор aguskasep28 (2 года)
orang sunda asli pun jarang yang bisa bermain kacapi suling,,it's a great,
i love it bagus banget

Автор Asep Kurnia wiraditya nugraha ariadi (3 года)
reueus jeung kagagas......kagagas ras ka generasi nu ayna mani mopohokeun
pisan kana sni jng budaya sorangan

Автор MrThevista29 (3 года)
waas nya....kabudayaan urang di pentaskeun ku bule......

Автор yanamaulana1 (4 года)
Aduh era ku bule euy Urang, Bule wae bisa maen kacapi suling. hebat lah

Автор oraygates (3 года)
subahanaallah, neupikeun ka emut ka baraya di kampung aduuuh, muhun jadi
emut pas keur sok cicing di sawah, bari nganggo dudukui sareng ngangon
munding, e'ma sareng abah, haaaaampura abi teu acan tiasa uih, .... ^_^

Автор morethanmeettheeyes (3 года)
MURULUK..!!

Автор Tata Sugiana (1 год)
era nya kang... sarua.. abdi oge pituin urang sunda mung ukur tiasa
menikmati wungkul.

Автор bulleud (2 года)
OMG... i should find this woman. she and her suling (sundanese flute) will
cure my insomnia...

Автор dadan kusumah (1 год)
maenya urang sunda nek eleh,,, urang sunda.... nek dibawa kamana hirup?

Автор brookify42 (1 год)
mmmhhh meuni waas, jadi hayang balik ka lembur kuring.

Автор Aschev Schuraschev (1 год)
Hatur nuhun kanggo kang Maulana M. Syuhada anu parantos nga-upload pidangan
kacapi suling ieu.

Автор Dedi Supriadi (1 год)
HEBAT EUY TUKANG SULING NA

Автор Deni Gustiawan (1 год)
Waas sareng bangga, seni sunda ditampi ku dunia internasional...

Автор Maulana Syuhada (4 года)
kang.. punten... sugan teh teu acan seep..., jadi ditambahan bonus
sabalikan deui hehehee... biasa lah sok ngalamun... . untung we juru rincik
sareng sulingna bisa ngagilek..... alhamdulillah jadi selamat sampai tujuan
(alias lagu bisa habis :DD)

Автор Sandy calm (6 месяцев)
aduh era jeung sedih euy teu bisa maenkeun alat kasenian sorangan, ka
elehkeun ku bule.. hampura abdi karuhun....

Автор Bayu Santosa (8 месяцев)
etanu nganggo acuk hideung asa wawuh

Автор denny denzzy (7 месяцев)
keren yah ..hanya musik yg beginian yg bisa bawa memory kita ke masa
lampau,.. i love west java... muuuaaach

Автор Iwan Abdulkadir (2 года)


Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта