Видео


Kacapi Suling - Manchester, April 2010



Kacapi Suling performed by Simon Cook, Rachel Swindells, and Maulana M. Syuhada. Cosmo Rodewald Concert Hall, Martin Harris Centre for Music and Drama, The University of Manchester, 29th April 2010.

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 25,583
Добавлено: 4 года
Длительность: 5:20
Комментарии: 32

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Music"
Видео загрузил: Maulana Syuhada
Показать больше видео, загруженных Maulana Syuhada


Похожие видео:

Kacapi Suling - Bulan Tumanggal
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 55475
kecapi suling
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 44375
Endang Sukandar sbg peniup suling dan groupnya meraih juara kedua dalam rangka festival musik tradisi internasional di kota Seoul, Korea Selatan...
kecapi suling traditional Sunda unplugged
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 31190
Boys From Bandung plays kecapi in bali unplugged
Kacapi Suling, Ayun Ambing
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 32437
Pa Ade Suparman on kacapi and Amy Hacker on suling performing a classic lullaby piece called Ayun Ambing at SDSU, March 2012
Ayun Ambing - Sundanese traditional music (West Java)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 260875
The Sundanese are Indonesia's second largest ethnic group. They live in the province of West Java. Sundanese Traditional Music (West Java)...
Kacapi Lawak Abah Yana dan asep pangandaran full
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 49705
I created this video with the YouTube Video Editor (http://www.youtube.com/editor)
Kecapi Suling Es Lilin
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 42356
Suplemen Audiovisual Materi Alat Musik Dawai Track 29 CD 1. Video ini Pendamping Buku Alat Musik Dawai yang ditulis oleh Irwansyah Harahap....
Piano Kacapi Suling - Babakan Simpay
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 8509
"CEURIK RAHWANA", Cianjuran Asli Version
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 96317
nya kumaha we cianjuran...ngahaleuang ngawih... lirik (tolong direvisi): Banondari, anu lucu, bojo kakang anu geulis, geuning, anu geulis Kadieu...
Tembang Sunda Cianjuran - DAMAS Competition 2009
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 52093
Coming from the Sundanese region of west java (Indonesia), the Tembang Sunda Cianjuran is an old traditional music using kacapi and flute. The...
Kecapi Suling (Religi) [Full Album]
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 23540
Kacapi Suling - Kembang Tanjung Panineungan - asepsumardi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 34963
KACAPI. (iPod Touch - iPhone - iPad) app.
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 4055
Kacapi is a traditional Music Instrument from West Java - Indonesia Program design : Dhany Irfan Developer : Masagistudio - Japan
Kembang Tanjung Panineungan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 72477
La musique traditionale sundanaise
Es Lilin Sunda-Jepang
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 50041
Es Lilin Versi Sunda-Jepang
Tunggara Suling Sunda
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 31743
by ilen kardani
Rampak Gendang
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 72672
ini Rampak Gendang Sanggar saya "KABUMI" alias Keluarga Besar Bumisiliwangi, saat bertandang ke Jepang Taun 2005 lalu. Jadi kangen main kendang...
Kecapi Sunda
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 13922
Suplemen Audiovisual Materi Alat Musik Dawai Track 11 CD 2. Video ini Pendamping Buku Alat Musik Dawai yang ditulis oleh Irwansyah Harahap....
Rampak Kendang
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 50805
Rampak Kendang by "Sabilulungan" (www.sabilulungan.org), "Indonesischer Kulturabend 2003". Munich, 6 Juni 2003.
Javanese Gamelan Orchestra - Suling Degung - World Music
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 98821
Album: Global Meditation Vol 2. Tema: Suling Degung - Instrumental. Por: Javanese Gamelan Orchestra.
Degung Sundanese Music of West Java
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 237745
Artist: Suara Parahiangan. Album: Degung-sabilulungan: Sundanese Music of West Java, Vol. 2. Sounds of the World (1999). [0:00] Sabilulungan...
Kacapi Suling - Hamdan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 12765
Rajah SIliwangi Tembang Sunda Kacapi Suling
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 32406
Kacapi Suling - Kulucu Malati - asepsumardi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 23706
Piano Kecapi Suling - Cirebonan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 41290

Комментарии:

Автор citrakuring resto (4 дня)
edun euy nu maen kecapina... ya ustadz .. ya seniman.
jempol 4 lah bwat sahabat-Qu

Автор Aji Diansyah (18 дней)
asa meuni wa'as

Автор Ag Sukandar (4 месяца)
Aduuuuh..... merinding abdi, Kang!!!

Автор lo belo (2 месяца)
Kacapi Suling - Manchester, April 2010: http://youtu.be/C8HXi-olWHA

Автор ernita firdaus (8 месяцев)
meni wara'as....komo bari aya di rantau'an.....

Автор Sandy calm (1 год)
aduh era jeung sedih euy teu bisa maenkeun alat kasenian sorangan, ka
elehkeun ku bule.. hampura abdi karuhun....

Автор Bayu Santosa (1 год)
etanu nganggo acuk hideung asa wawuh

Автор denny denzzy (1 год)
keren yah ..hanya musik yg beginian yg bisa bawa memory kita ke masa
lampau,.. i love west java... muuuaaach

Автор iis shobariyah (3 года)
Reueus pisan, urang ngagaduhan seni budaya anu sakitu agrengna, ngaleuwihan
seniman instrumen ti Italy, ngan hanjakal generasi muda bangsa urang mah
siga anu hare-hare, mung sakedik nu mikaresep. Abdi saparakanca di
pangumbaraan nyaeta di Sumatera ngayakeun lingkung seni namina "CAHAYA
MEDAL" , Nyuhunkeun pidu'ana , mudah-mudahan tiasa kanggo kasaean. Upami
Aya sukarelawan guru karawitan abdi saparakanca di Palembang butuh pisan.

Автор Aschev Schuraschev (2 года)
I love Simon Cook and Rachel Swindells for appreciating Sundanese music.

Автор shifa rachmat (2 года)
bamboo fluit (suling) and kecapi. Beautiful combination Kereeenn

Автор Denny Asmara (1 год)
Sim kuring meni isin nyakseni bule niup suling Sunda. Naha ari kuring urang
Sunda pituin teu tiasa ngawih-ngawih acan. This is the most embarressing
moment for Sundanese people. We should be a shame.

Автор jiangjai (4 года)
Panitenan sim kuring mah, sanes kacapina nu amburadul, namung sulingna rada
mayunan teras, Janten nu ngacapina ngudag2 nu nyuling, karunya nya, hehe.
Btw, sakieu mah tos the best lah, cacakan nu nyulingna sanes pituin urang
sunda mah.

Автор sekarenggal (4 года)
Caruk rincikna kaku pisan - naekna rada amburadul - rincikna ngendoran bade
seep dina tungtung kawih, tapi teu cios! Other than that a nice reminder of
an enjoyable performance.....

Автор Aschev Schuraschev (2 года)
and kacapi suling is Tembang Sunda minus vocals. The higher pitched kacapi
rincik, the lower pitched kacapi indung and the suling flute are the
instruments used for kacapi suling. Kacapi suling has instrumental pieces
performed in two different scales; the first four in laras pelog convey a
light mood, the last four, in laras sorog are more slow and grave. The
change to laras sorog usually takes place at midnight and lasts til sunrise.

Автор abbynietzsche (4 года)
jadi ka inget kampung halaman euy . =)

Автор jiangjai (4 года)
Reueus ka Ki Sunda nu ngagaduhan budaya sakitu euyeubna kalebet kacapi
suling. Salut ku nu nyulingna, cacakan sanes pituin urang sunda, namung tos
tiasa mintonkeun kaparigelan niup suling nu halimpu pisan. Rupina ieu
pangemut2 sakaligus tantangan kanggo urang sadaya salaku urang sunda, ulah
eleh ku urang bule, hayu mumule budaya karuhun kalayan samistina (KsW,
Japan)

Автор c0ngo (4 года)
Very beautiful !

Автор Asep Kurnia wiraditya nugraha ariadi (3 года)
reueus jeung kagagas......kagagas ras ka generasi nu ayna mani mopohokeun
pisan kana sni jng budaya sorangan

Автор MrThevista29 (3 года)
waas nya....kabudayaan urang di pentaskeun ku bule......

Автор yanamaulana1 (4 года)
Aduh era ku bule euy Urang, Bule wae bisa maen kacapi suling. hebat lah

Автор oraygates (4 года)
subahanaallah, neupikeun ka emut ka baraya di kampung aduuuh, muhun jadi
emut pas keur sok cicing di sawah, bari nganggo dudukui sareng ngangon
munding, e'ma sareng abah, haaaaampura abi teu acan tiasa uih, .... ^_^

Автор Tata Sugiana (1 год)
era nya kang... sarua.. abdi oge pituin urang sunda mung ukur tiasa
menikmati wungkul.

Автор bulleud (3 года)
OMG... i should find this woman. she and her suling (sundanese flute) will
cure my insomnia...

Автор dadan kusumah (2 года)
maenya urang sunda nek eleh,,, urang sunda.... nek dibawa kamana hirup?

Автор brookify42 (1 год)
mmmhhh meuni waas, jadi hayang balik ka lembur kuring.

Автор Aschev Schuraschev (2 года)
Hatur nuhun kanggo kang Maulana M. Syuhada anu parantos nga-upload pidangan
kacapi suling ieu.

Автор Dedi Supriadi (2 года)
HEBAT EUY TUKANG SULING NA

Автор Deni Gustiawan (2 года)
Waas sareng bangga, seni sunda ditampi ku dunia internasional...

Автор Maulana Syuhada (4 года)
kang.. punten... sugan teh teu acan seep..., jadi ditambahan bonus
sabalikan deui hehehee... biasa lah sok ngalamun... . untung we juru rincik
sareng sulingna bisa ngagilek..... alhamdulillah jadi selamat sampai tujuan
(alias lagu bisa habis :DD)

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта