Видео


Bayi usia 4 bulan bercakap..(Pelik tapi benar).



Bila baby berusia 4 bulan ajak berbual2...

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 897,656
Добавлено: 5 лет
Длительность: 1:07
Комментарии: 78

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Comedy"
Видео загрузил: A.Hazlie A.Ahyat
Показать больше видео, загруженных A.Hazlie A.Ahyat


Похожие видео:

anak 2 tahun ngaji juz amma.3gp
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1800773
Bayi wajah ular
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 1903937
http://ampower2u.com/utama - Ceritanya berlaku kat hospital Makkah. Ibu malang ini telah mempunyai 2 orang anak perempuan dan mengandungkan anak...
VIDEO COMEL - Budak Comel Marah Gambar Dirakam Sampai Terjatuh.mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 921641
Video budak comel yang sedang syok menyanyi pastu marah apabila dapat tahu video dia sedang dirakamkan. Lepas marah, dia sambung nyanyi.. Pastu...
BURUNG AJAIB BERSUARA MANUSIA (MYNA BIRD)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 610438
Location: Bukit Gantang, Perak Malaysia..this bird called TIONG!Talking n talking n talking..non stop!
Mayat Wanita Ditemukan di Kali Banjir Kanal Barat
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 664493
JAKARTA (Pos Kota) - Sesosok mayat wanita muda ditemukan warga di pinggir Kali Banjir Kanal Barat, Jl. Setiakawan, Kelurahan Duri Pulo, Kecamatan...
Orang Putih Ckp Melayu by (GilaVideo)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 225257
Jom belajer bahasa english..haha http://www.facebook.com/pages/GilaVideo/121869227874942?r... JOIN US NOW IN FACEBOOK!
bayi ajaib.bercakap
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 125865
none
Bayi melahirkan bayi kembar di sumatera barat
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 2392593
Inilah sebagian dari tanda-tanda kebesaran Allah........ Dan juga merupakan tanda-tanda telah dekatnya hari kiamat...... Marilah kita semua...
Pelik Tapi Benar -Budak BesuT boleh caKaP Bahasa Cina & Korea selepas kemalangan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 373770
Janin Sujud dengar al-Quran
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 329619
Keajaiban dan Kekuasaan Allah
Gajah Beranak.mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 3370695
si ibu gajah cuba berusaha memastikan anaknye terselamat dgn menendang anaknye..
misteri makam
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 4256882
https://www.facebook.com/pages/Wiwit-14/751665591587953?ref=hl
Foto-Foto Terakhir Pramugari Pesawat Sukhoi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 524856
Gadis SMP Digagahi teman pesbuk : http://goo.gl/8F9aD Lihat disini : http://goo.gl/jvN3C foto2 mengenaskan korban kecelakaan sukhoi:...
bayi dalam batu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 1910147
kejadian aneh yg terjadi dikota palu sulawesi tengah.. warga digemparkan dgn ditemukannya batu yg didalamnya nampak sosok bayi yg sdg tidur...
seorang lelaki kena sambar petir 2 kali masih hidup
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 783404
http://asrirayrock.blogspot.com
Pelik Kerbau Beranak Anak Manusia.flv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 141327
kat thailand
Kucing Minta Belajar Solat
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 917160
Menarik dan Aneh: http://takmungkinbenar.com
air yang tidak bercantum-kuasa Allah.mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 3478589
kebesaran Allah langit terbuka ajaib
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 2284438
UFO di bandar brazil keajaiban Allah swt by laila sholikiamhah tanda kat syurga muslim islam pendidikan pelajar mahasiswa pesantren
perkara pelik ## TAPI BENAR! ##
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 234121
http://www.ohlelaki.com/ TENGOK SENDIRI LA lawak interview - malaysia,malaysia,malaysia today,utusan malaysia,malaysia map,jawatan kosong badan...
keajaiban Tuhan - Awan Lindungi Pesawat Ustaz Fadhil Noor
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 2238887
kerinduanku padanya cerita ini disiarkan dalam majalah mastika lagu ini dari kumpulan HIJJAZ - Sifat Mahmudah Al-Fatihah...
Lawak Pecah Perut, Silap Mata
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 675134
BAHASA WEBSITE - http://j.mp/BEST_KLIK-DISINI_SEKARANG ENGLISH WEBSITE - http://j.mp/BEST-KLIK_HERE-NOW CLICKS ON THE BLUE LINK ABOVE
pelik tapi benar -orang pokok
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 211913
ketumbuhan pada seluruh badan
Akibat Tekanan Politik semasa..
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 317962
Kejadian benar2 berlaku, di mana orang gila yang dipercayai mengidap penyakit gila isim mengamuk di sebuah bandar kecil di Perak baru baru...
Kejadian aneh
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 770770
Dalam video ini Bush sedang memberikan ceramah dengan mengatakan Al Quran mengajar keganasan. Tetapi sebelum beliau habis ucapan tersebut, Allah...

Комментарии:

Автор mizi coke (1 месяц)
Yg baby tu mg dah tntu2 comel..yg agah tu pon comel gak...sayang
skit...muah..

Автор pendang330 (4 года)
@aliffz aku percaya ni...sbb aku dah ada anak..

Автор NH4269 (4 года)
yang dah ada anak pasti percaya.. tapi yang belum ada ank, jangan komen klu
x percaya.. nak pastikan??.. kawen jelaaa.. hahahah

Автор lamborian (5 лет)
cute.. kid-games-to-play.blogs pot com

Автор najiboyz92 (4 года)
wau. bsa2 mesti jd seorang pnsyarah or pnceramah. korang tgl bnde tu.susah
dia nk ckp.

Автор Eiy Sain (3 года)
babby ni ckp kat abang dia.. dia dah ready nk ada adik hehehe!!!!

Автор Farina Yasmin Badrul Hisham (2 года)
ayok ! siapa buat die nangis ? XD hehe

Автор iparjongos iparsarik (1 год)
biasa la tu baby kecik mmg mcm tu anak aku lahir jer dah pandai hisap
tetek...

Автор pellmelleggreat (4 года)
adik saya pon cmnih la!

Автор nora ema (2 года)
comelnye...sweet betul da pandai cakap....

Автор cobain1979s (4 года)
hmm

Автор PCinstallSFZ (3 года)
2 thn sah kot ni

Автор Lond Rayz (4 года)
kagum nyer!!!!

Автор Astedi Zulhaidi (3 года)
baby tuh ckp..abang nk wat ape..jgn wat pasal..jgn nak lbey2 plak...

Автор Nur Chee (3 года)
Really chomel

Автор sentuhan Rirama (2 года)
dia tanya abg ni siapa nama?? heee.. bijak bijak...

Автор lokmanful (3 года)
budak budak kecik memang macam nie dia akan ikut benda yang dia dengar aku
dah test dulu hehe...

Автор comell (5 лет)
laki ke pompuan???kalu pmpuan beso nanti sure byk ckp hehe...

Автор Nurul Olivor (1 год)
Subahanallah , kekuasaan Tuhan ...

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
ye bang 4 bulan umur dia..anak saya saya twu la bang....

Автор aj7766 (5 лет)
wahahaha,,,sempoi sempoi sempoi~~

Автор 03layer (5 лет)
pakcik 03layer kena buka kamus bahasa apa ni....baby tu cakap bahasa baru
ler....hehehe

Автор orkedd (4 года)
alala cumelll..hehe

Автор 03layer (5 лет)
alamak.....nk buka kamus bahasa apa ni....baby ni cakap bahasa baru tu...x
paham ler pakcik 03layer.....ololololo nk nangis pulak.....hihhii

Автор wike hdyt (1 год)
Gemessss

Автор Farul Afiq (1 год)
sembang ape je baby cute ni?

Автор shah alin (1 год)
anak buah i usia 2 bulan suke bckap .sdgkn bby usia cm 2 maseh tido je . .

Автор bunuhcina (5 лет)
ni anak abg ke

Автор mcashezal (4 года)
wahaha~ style la..c0mey plk tu..thniah br0..dpt ank superb cmni..huhuu

Автор Mohamad Syazwan (2 года)
comeynya! mesti kecoh umah nanti :)

Автор MrTheskullkiller (3 года)
siyes budak ni comel sgt...hahaha...funny2...subahanallah

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
hehe pmpuan..mmg riuh la kecoh umah den huhu

Автор Noorsyahrizal Mohd Mah Husin (2 года)
blh cakap dah...hebat!!

Автор kampong21 (5 лет)
x la..baby tu ckp camni~ ahik ayik hoho~

Автор TheSachiyo777 (5 лет)
cerdiknya baby ni

Автор A.Hazlie A.Ahyat (2 года)
Itu gelang getah je lah bodohh punye Zaki Yone..macam keldai punyak
otakk!!!!

Автор Tube2Jannah (4 года)
budak ni bila dah besar nanti petah bercakap, otak kanan dia aktif!!!

Автор ali zulkifli bin wahid (2 года)
arrrghhh aku tertipu oleh tipu daya sang ibu penyayang....gile comel bdak
ni...smgat!!

Автор Siti Rawiah (2 года)
alahai.... cute nye dia bosan ajak bbual....ehek!!

Автор anisatiqah (4 года)
baby tuh ckp....ko nak ape???jgn kaco aku nk isap puting!!ko x pegi aku
nangis!...huhuhu

Автор Nur Amirah (2 года)
ye ke boleh ckp ni bang?

Автор afatt9012 (5 лет)
baby tu nak minum susu kot?

Автор A.Hazlie A.Ahyat (2 года)
ye betul..skrg dah umur 3 thn lebih,x larat saya layan dia
bersembang..hehehe

Автор cacatboy (4 года)
yaa...comel nye

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
dia ckp bahasa sribu bahasa hehehe

Автор A.Hazlie A.Ahyat (4 года)
mmg awk x nampak pergerakan bibir baby tu sbb puting tu menghalang drp awak
nmpak mulut dia.ini rkaman sbenar bkn edit2.msh ada fail asal nya dlm hp
saya.

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
hehe bkn nak beyak tp nak main PS2 kot..ahaks...

Автор warnhaida (4 года)
Dia cakap "abg tepi lah sikit...rimas lah...jgn tgk muka saya
dekat2..."....hihiihiih

Автор vampiriafy (2 года)
cutenyer

Автор love lilymoon. (4 года)
hahaha...chumel~~

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта