Видео


Bayi usia 4 bulan bercakap..(Pelik tapi benar).



Bila baby berusia 4 bulan ajak berbual2...

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 879,050
Добавлено: 5 лет
Длительность: 1:07
Комментарии: 76

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Comedy"
Видео загрузил: A.Hazlie A.Ahyat
Показать больше видео, загруженных A.Hazlie A.Ahyat


Похожие видео:

GADUH
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 3563794
BUKAN VIDEO 'GADUH' YANG SEBENAR. HANYALAH CERITA SEMATA - MATA. VIDEO PROJEK AKHIR UNTUK KELAS 'ELECTRONIC FIELD PRODUCTION' HASIL KARYA PELAJAR...
VIDEO COMEL - Budak Comel Marah Gambar Dirakam Sampai Terjatuh.mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 870580
Video budak comel yang sedang syok menyanyi pastu marah apabila dapat tahu video dia sedang dirakamkan. Lepas marah, dia sambung nyanyi.. Pastu...
Budak.Hisap.Rokok.avi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 629939
Hisap rokok dari umur 11 bulan.
BURUNG AJAIB BERSUARA MANUSIA (MYNA BIRD)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 553127
Location: Bukit Gantang, Perak Malaysia..this bird called TIONG!Talking n talking n talking..non stop!
Bayi melahirkan bayi kembar di sumatera barat
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 2382951
Inilah sebagian dari tanda-tanda kebesaran Allah........ Dan juga merupakan tanda-tanda telah dekatnya hari kiamat...... Marilah kita semua...
Bayi wajah ular
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 1839904
http://ampower2u.com/utama - Ceritanya berlaku kat hospital Makkah. Ibu malang ini telah mempunyai 2 orang anak perempuan dan mengandungkan anak...
pelik dan heran -kenapa dgn bayi ini..?
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 951361
kenapa dgn org sekeliling mggelikan bayi ini ? mcm gelikan taik je.... Kesilapan saya ketawa hari itu bukan pada bayi itu tapi pada org sekeliling...
kekuasaan Allah " Haiwan Yang Pelik "
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 512920
kekuasaan Allah " Haiwan Yang Pelik " Firman Allah Ta'ala yang bermaksud : Dan pada kejadian diri kamu sendiri, serta (pada kejadian) segala...
kebesaran Allah langit terbuka ajaib
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 2021777
UFO di bandar brazil keajaiban Allah swt by laila sholikiamhah tanda kat syurga muslim islam pendidikan pelajar mahasiswa pesantren
bende pelik yang menakutkan. susah nak percaye.flv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 318167
click this link for download http://sameurl.com/xOA5t for more videos visit http://sameurl.com/azpA_
Bayi 4 Bulan Sebut Nama Allah Berulang-Ulang Kali
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 297659
Subhanallah!!,Ayat Qur'an muncul di Kulit Bayi 9 bulan di Rusia (IPH's video)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 496941
Assalamualaikum wr.wb Sahabatku Rahimakumullah. Terlampir di bawah ini, video Subhanallah,Ayat Qur'an muncul di Kulit Bayi 9 bulan di Rusia....
Pawang Diterkam Buaya saat Ritual Pelepasan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 2163048
13/12/2008 06:43 - Satwa Pinrang: Pawang wanita diterkam buaya ketika menggelar ritual pelepasan kembali hewan buas itu, belum lama ini. Sang...
Akibat Tekanan Politik semasa..
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 317718
Kejadian benar2 berlaku, di mana orang gila yang dipercayai mengidap penyakit gila isim mengamuk di sebuah bandar kecil di Perak baru baru...
Suasana jenazah Allahyarhamah Pn Shamsiah di Tanah Perkuburan Merbau Sempak
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 306676
Suasana jenazah Allahyarhamah Pn Shamsiah di Tanah Perkuburan Merbau Sempak
Pelik Tapi Benar -Budak BesuT boleh caKaP Bahasa Cina & Korea selepas kemalangan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 335038
bayi dalam batu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 1878162
kejadian aneh yg terjadi dikota palu sulawesi tengah.. warga digemparkan dgn ditemukannya batu yg didalamnya nampak sosok bayi yg sdg tidur...
misteri makam NIKE ARDILA 1
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 3895028
https://www.facebook.com/ondeonde.isimercon.1
pelik tapi benar
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 257947
http://www.duitmudah.com/?id=mega@tv
baby comel pandai bercakap umur 2 bulan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 322612
baby comel nama:nur iman safiyyah bt luqman anak sulong kami..hehe..
Along ditembak polis..ngeriii
Рейтинг РейтингРейтингРейтингРейтинг
Просмотров: 33356
C.S.I
Noni - Pelik Tapi Benar
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 242532
http://www.myzyrcon.com.my/indexhtml ... Ketahui Rahsia Buat Duit Dengan Zyrcon
anak 2 tahun ngaji juz amma.3gp
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1583175
Pelik Kerbau Beranak Anak Manusia.flv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 140409
kat thailand
Gempar!! Objek aneh di tanah perkuburan cina.

Просмотров: 483357
Aliff Zikry semasa berusia 2 tahun membicarakan tentang kematian. Laman web rujukan: http://www.bicarasufi.com

Комментарии:

Автор fendisenior (7 месяцев)
cute :-)

Автор pendang330 (3 года)
@aliffz aku percaya ni...sbb aku dah ada anak..

Автор NH4269 (4 года)
yang dah ada anak pasti percaya.. tapi yang belum ada ank, jangan komen klu
x percaya.. nak pastikan??.. kawen jelaaa.. hahahah

Автор lamborian (4 года)
cute.. kid-games-to-play.blogs pot com

Автор najiboyz92 (3 года)
wau. bsa2 mesti jd seorang pnsyarah or pnceramah. korang tgl bnde tu.susah
dia nk ckp.

Автор Eiy Sain (3 года)
babby ni ckp kat abang dia.. dia dah ready nk ada adik hehehe!!!!

Автор Farina Yasmin Badrul Hisham (2 года)
ayok ! siapa buat die nangis ? XD hehe

Автор pellmelleggreat (4 года)
adik saya pon cmnih la!

Автор nora ema (2 года)
comelnye...sweet betul da pandai cakap....

Автор cobain1979s (4 года)
hmm

Автор faazahra46 (1 год)
Baby mmg camtu..suke di agah...mesti besar banyak cakap..cuteee

Автор PCinstallSFZ (3 года)
2 thn sah kot ni

Автор Lond Rayz (3 года)
kagum nyer!!!!

Автор Edy Zul (3 года)
baby tuh ckp..abang nk wat ape..jgn wat pasal..jgn nak lbey2 plak...

Автор Nur Chee (2 года)
Really chomel

Автор sentuhan Rirama (1 год)
dia tanya abg ni siapa nama?? heee.. bijak bijak...

Автор lokmanful (2 года)
budak budak kecik memang macam nie dia akan ikut benda yang dia dengar aku
dah test dulu hehe...

Автор comell (4 года)
laki ke pompuan???kalu pmpuan beso nanti sure byk ckp hehe...

Автор Nurul Olivor (1 год)
Subahanallah , kekuasaan Tuhan ...

Автор A.Hazlie A.Ahyat (4 года)
ye bang 4 bulan umur dia..anak saya saya twu la bang....

Автор aj7766 (4 года)
wahahaha,,,sempoi sempoi sempoi~~

Автор 03layer (5 лет)
pakcik 03layer kena buka kamus bahasa apa ni....baby tu cakap bahasa baru
ler....hehehe

Автор orkedd (4 года)
alala cumelll..hehe

Автор 03layer (5 лет)
alamak.....nk buka kamus bahasa apa ni....baby ni cakap bahasa baru tu...x
paham ler pakcik 03layer.....ololololo nk nangis pulak.....hihhii

Автор wike hdyt (1 год)
Gemessss

Автор Farul Afiq (1 год)
sembang ape je baby cute ni?

Автор shah alin (1 год)
anak buah i usia 2 bulan suke bckap .sdgkn bby usia cm 2 maseh tido je . .

Автор bunuhcina (5 лет)
ni anak abg ke

Автор mcashezal (4 года)
wahaha~ style la..c0mey plk tu..thniah br0..dpt ank superb cmni..huhuu

Автор Mohamad Syazwan (2 года)
comeynya! mesti kecoh umah nanti :)

Автор MrTheskullkiller (2 года)
siyes budak ni comel sgt...hahaha...funny2...subahanallah

Автор A.Hazlie A.Ahyat (4 года)
hehe pmpuan..mmg riuh la kecoh umah den huhu

Автор eyqakulai (1 год)
comey sngt bby toe .

Автор Noorsyahrizal Mohd Mah Husin (1 год)
blh cakap dah...hebat!!

Автор kampong21 (4 года)
x la..baby tu ckp camni~ ahik ayik hoho~

Автор TheSachiyo777 (4 года)
cerdiknya baby ni

Автор A.Hazlie A.Ahyat (1 год)
Itu gelang getah je lah bodohh punye Zaki Yone..macam keldai punyak
otakk!!!!

Автор Tube2Jannah (4 года)
budak ni bila dah besar nanti petah bercakap, otak kanan dia aktif!!!

Автор ali zulkifli bin wahid (2 года)
arrrghhh aku tertipu oleh tipu daya sang ibu penyayang....gile comel bdak
ni...smgat!!

Автор Siti Rawiah (2 года)
alahai.... cute nye dia bosan ajak bbual....ehek!!

Автор anisatiqah (4 года)
baby tuh ckp....ko nak ape???jgn kaco aku nk isap puting!!ko x pegi aku
nangis!...huhuhu

Автор Nur Amirah (1 год)
ye ke boleh ckp ni bang?

Автор afatt9012 (5 лет)
baby tu nak minum susu kot?

Автор A.Hazlie A.Ahyat (1 год)
ye betul..skrg dah umur 3 thn lebih,x larat saya layan dia
bersembang..hehehe

Автор cacatboy (4 года)
yaa...comel nye

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
dia ckp bahasa sribu bahasa hehehe

Автор A.Hazlie A.Ahyat (4 года)
mmg awk x nampak pergerakan bibir baby tu sbb puting tu menghalang drp awak
nmpak mulut dia.ini rkaman sbenar bkn edit2.msh ada fail asal nya dlm hp
saya.

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
hehe bkn nak beyak tp nak main PS2 kot..ahaks...

Автор warnhaida (3 года)
Dia cakap "abg tepi lah sikit...rimas lah...jgn tgk muka saya
dekat2..."....hihiihiih

Автор vampiriafy (2 года)
cutenyer

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта