Видео


Bayi usia 4 bulan bercakap..(Pelik tapi benar).



Bila baby berusia 4 bulan ajak berbual2...

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 876,926
Добавлено: 5 лет
Длительность: 1:07
Комментарии: 76

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Comedy"
Видео загрузил: A.Hazlie A.Ahyat
Показать больше видео, загруженных A.Hazlie A.Ahyat


Похожие видео:

pelik dan heran -kenapa dgn bayi ini..?
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 938090
kenapa dgn org sekeliling mggelikan bayi ini ? mcm gelikan taik je.... Kesilapan saya ketawa hari itu bukan pada bayi itu tapi pada org sekeliling...
VIDEO COMEL - Budak Comel Marah Gambar Dirakam Sampai Terjatuh.mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 865368
Video budak comel yang sedang syok menyanyi pastu marah apabila dapat tahu video dia sedang dirakamkan. Lepas marah, dia sambung nyanyi.. Pastu...
GADUH
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 3509687
BUKAN VIDEO 'GADUH' YANG SEBENAR. HANYALAH CERITA SEMATA - MATA. VIDEO PROJEK AKHIR UNTUK KELAS 'ELECTRONIC FIELD PRODUCTION' HASIL KARYA PELAJAR...
kekuasaan Allah " Haiwan Yang Pelik "
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 509942
kekuasaan Allah " Haiwan Yang Pelik " Firman Allah Ta'ala yang bermaksud : Dan pada kejadian diri kamu sendiri, serta (pada kejadian) segala...
BURUNG AJAIB BERSUARA MANUSIA (MYNA BIRD)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 548679
Location: Bukit Gantang, Perak Malaysia..this bird called TIONG!Talking n talking n talking..non stop!
Bayi wajah ular
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 1835304
http://ampower2u.com/utama - Ceritanya berlaku kat hospital Makkah. Ibu malang ini telah mempunyai 2 orang anak perempuan dan mengandungkan anak...
Haiwan Pelik [ Rare ]
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 276662
http://www.churpchurp.com/huzero/share/churpchurp-invite Get great reward by posting a promotion . What are you waiting for, sign-up now. It's Free :)
Mayat Wanita Ditemukan di Kali Banjir Kanal Barat
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 647088
JAKARTA (Pos Kota) - Sesosok mayat wanita muda ditemukan warga di pinggir Kali Banjir Kanal Barat, Jl. Setiakawan, Kelurahan Duri Pulo, Kecamatan...
Sejadah bersolat..?..wallahualam..
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1633133
Kisah dr Oman..... Mengikut cereter, ada satu malam di sebuah masjid di kat selatan Muscat,Oman, orang kampung degar suara org baca quran. Bila...
Kucing Minta Belajar Solat
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 872148
Menarik dan Aneh: http://takmungkinbenar.com
pelik tapi benar -orang pokok
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 208155
ketumbuhan pada seluruh badan
Pelik Tapi Benar -Budak BesuT boleh caKaP Bahasa Cina & Korea selepas kemalangan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 327875
bende pelik yang menakutkan. susah nak percaye.flv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 317374
click this link for download http://sameurl.com/xOA5t for more videos visit http://sameurl.com/azpA_
Suasana jenazah Allahyarhamah Pn Shamsiah di Tanah Perkuburan Merbau Sempak
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 306491
Suasana jenazah Allahyarhamah Pn Shamsiah di Tanah Perkuburan Merbau Sempak
ular makan manusia
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 6051725
kejadian di gorontalo
kebesaran Allah langit terbuka ajaib
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 2014061
UFO di bandar brazil keajaiban Allah swt by laila sholikiamhah tanda kat syurga muslim islam pendidikan pelajar mahasiswa pesantren
Noni - Pelik Tapi Benar
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 241991
http://www.myzyrcon.com.my/indexhtml ... Ketahui Rahsia Buat Duit Dengan Zyrcon
anak 2 tahun ngaji juz amma.3gp
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1556714
air yang tidak bercantum-kuasa Allah.mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 3444411
Ikan kembar -pelik dan ajaib
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 210859
http://www.mudah.my/jualan-ekspress http://www.mudah.my/jualan-segera http://stores.ebay.com.my/shiptoyou http://www.mazrizani.my...
ALLAHHU AKBAR mayat hidup
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 6572746
Kajadian Yg menggemparkan sudah dikubur ternyata masih hidup. kejadian ini nyata dan terjadi di Kalimantan Selatan. Allah maha besar tidak satupun...
Foto-Foto Terakhir Pramugari Pesawat Sukhoi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 508693
Gadis SMP Digagahi teman pesbuk : http://goo.gl/8F9aD Lihat disini : http://goo.gl/jvN3C foto2 mengenaskan korban kecelakaan sukhoi:...
Kejadian aneh
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 768499
Dalam video ini Bush sedang memberikan ceramah dengan mengatakan Al Quran mengajar keganasan. Tetapi sebelum beliau habis ucapan tersebut, Allah...
Ajaib! Bayi Selamat Terseret Kereta
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 186046
Sebuah kamera CCTV, berhasil menangkap sebuah saat-saat tergelincirnya seorang bayi beserta kereta dorongnya, ke tengah rel kereta api, di...
baby comel pandai bercakap umur 2 bulan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 321752
baby comel nama:nur iman safiyyah bt luqman anak sulong kami..hehe..

Комментарии:

Автор fendisenior (6 месяцев)
cute :-)

Автор pendang330 (3 года)
@aliffz aku percaya ni...sbb aku dah ada anak..

Автор NH4269 (4 года)
yang dah ada anak pasti percaya.. tapi yang belum ada ank, jangan komen klu
x percaya.. nak pastikan??.. kawen jelaaa.. hahahah

Автор lamborian (4 года)
cute.. kid-games-to-play.blogs pot com

Автор najiboyz92 (3 года)
wau. bsa2 mesti jd seorang pnsyarah or pnceramah. korang tgl bnde tu.susah
dia nk ckp.

Автор Eiy Sain (3 года)
babby ni ckp kat abang dia.. dia dah ready nk ada adik hehehe!!!!

Автор Farina Yasmin Badrul Hisham (2 года)
ayok ! siapa buat die nangis ? XD hehe

Автор pellmelleggreat (4 года)
adik saya pon cmnih la!

Автор nora ema (2 года)
comelnye...sweet betul da pandai cakap....

Автор cobain1979s (4 года)
hmm

Автор faazahra46 (1 год)
Baby mmg camtu..suke di agah...mesti besar banyak cakap..cuteee

Автор PCinstallSFZ (3 года)
2 thn sah kot ni

Автор Lond Rayz (3 года)
kagum nyer!!!!

Автор Edy Zul (3 года)
baby tuh ckp..abang nk wat ape..jgn wat pasal..jgn nak lbey2 plak...

Автор Nur Chee (2 года)
Really chomel

Автор sentuhan Rirama (1 год)
dia tanya abg ni siapa nama?? heee.. bijak bijak...

Автор lokmanful (2 года)
budak budak kecik memang macam nie dia akan ikut benda yang dia dengar aku
dah test dulu hehe...

Автор comell (4 года)
laki ke pompuan???kalu pmpuan beso nanti sure byk ckp hehe...

Автор Nurul Olivor (1 год)
Subahanallah , kekuasaan Tuhan ...

Автор A.Hazlie A.Ahyat (4 года)
ye bang 4 bulan umur dia..anak saya saya twu la bang....

Автор aj7766 (4 года)
wahahaha,,,sempoi sempoi sempoi~~

Автор 03layer (5 лет)
pakcik 03layer kena buka kamus bahasa apa ni....baby tu cakap bahasa baru
ler....hehehe

Автор orkedd (4 года)
alala cumelll..hehe

Автор 03layer (5 лет)
alamak.....nk buka kamus bahasa apa ni....baby ni cakap bahasa baru tu...x
paham ler pakcik 03layer.....ololololo nk nangis pulak.....hihhii

Автор wike hdyt (1 год)
Gemessss

Автор Farul Afiq (1 год)
sembang ape je baby cute ni?

Автор shah alin (1 год)
anak buah i usia 2 bulan suke bckap .sdgkn bby usia cm 2 maseh tido je . .

Автор bunuhcina (5 лет)
ni anak abg ke

Автор mcashezal (3 года)
wahaha~ style la..c0mey plk tu..thniah br0..dpt ank superb cmni..huhuu

Автор Mohamad Syazwan (2 года)
comeynya! mesti kecoh umah nanti :)

Автор MrTheskullkiller (2 года)
siyes budak ni comel sgt...hahaha...funny2...subahanallah

Автор A.Hazlie A.Ahyat (4 года)
hehe pmpuan..mmg riuh la kecoh umah den huhu

Автор eyqakulai (1 год)
comey sngt bby toe .

Автор Noorsyahrizal Mohd Mah Husin (1 год)
blh cakap dah...hebat!!

Автор kampong21 (4 года)
x la..baby tu ckp camni~ ahik ayik hoho~

Автор TheSachiyo777 (4 года)
cerdiknya baby ni

Автор A.Hazlie A.Ahyat (1 год)
Itu gelang getah je lah bodohh punye Zaki Yone..macam keldai punyak
otakk!!!!

Автор Tube2Jannah (4 года)
budak ni bila dah besar nanti petah bercakap, otak kanan dia aktif!!!

Автор ali zulkifli bin wahid (2 года)
arrrghhh aku tertipu oleh tipu daya sang ibu penyayang....gile comel bdak
ni...smgat!!

Автор Siti Rawiah (2 года)
alahai.... cute nye dia bosan ajak bbual....ehek!!

Автор anisatiqah (3 года)
baby tuh ckp....ko nak ape???jgn kaco aku nk isap puting!!ko x pegi aku
nangis!...huhuhu

Автор Nur Amirah (1 год)
ye ke boleh ckp ni bang?

Автор afatt9012 (5 лет)
baby tu nak minum susu kot?

Автор A.Hazlie A.Ahyat (1 год)
ye betul..skrg dah umur 3 thn lebih,x larat saya layan dia
bersembang..hehehe

Автор cacatboy (4 года)
yaa...comel nye

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
dia ckp bahasa sribu bahasa hehehe

Автор A.Hazlie A.Ahyat (4 года)
mmg awk x nampak pergerakan bibir baby tu sbb puting tu menghalang drp awak
nmpak mulut dia.ini rkaman sbenar bkn edit2.msh ada fail asal nya dlm hp
saya.

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
hehe bkn nak beyak tp nak main PS2 kot..ahaks...

Автор warnhaida (3 года)
Dia cakap "abg tepi lah sikit...rimas lah...jgn tgk muka saya
dekat2..."....hihiihiih

Автор vampiriafy (2 года)
cutenyer

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта