Видео


Bayi usia 4 bulan bercakap..(Pelik tapi benar).



Bila baby berusia 4 bulan ajak berbual2...

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 892,177
Добавлено: 5 лет
Длительность: 1:07
Комментарии: 78

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Comedy"
Видео загрузил: A.Hazlie A.Ahyat
Показать больше видео, загруженных A.Hazlie A.Ahyat


Похожие видео:

baby comel pandai bercakap umur 2 bulan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 336190
baby comel nama:nur iman safiyyah bt luqman anak sulong kami..hehe..
Kucing Minta Belajar Solat
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 897828
Menarik dan Aneh: http://takmungkinbenar.com
pelik dan heran -kenapa dgn bayi ini..?
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 1021427
kenapa dgn org sekeliling mggelikan bayi ini ? mcm gelikan taik je.... Kesilapan saya ketawa hari itu bukan pada bayi itu tapi pada org sekeliling...
Bayi wajah ular
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 1878889
http://ampower2u.com/utama - Ceritanya berlaku kat hospital Makkah. Ibu malang ini telah mempunyai 2 orang anak perempuan dan mengandungkan anak...
bende pelik yang menakutkan. susah nak percaye.flv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 327493
click this link for download http://sameurl.com/xOA5t for more videos visit http://sameurl.com/azpA_
BURUNG AJAIB BERSUARA MANUSIA (MYNA BIRD)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 592337
Location: Bukit Gantang, Perak Malaysia..this bird called TIONG!Talking n talking n talking..non stop!
Budak.Hisap.Rokok.avi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 655490
Hisap rokok dari umur 11 bulan.
Pelik Kerbau Beranak Anak Manusia.flv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 141068
kat thailand
Bayi melahirkan bayi kembar di sumatera barat
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 2389710
Inilah sebagian dari tanda-tanda kebesaran Allah........ Dan juga merupakan tanda-tanda telah dekatnya hari kiamat...... Marilah kita semua...
Anak Derhaka
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 1939588
www.ribatlife.com.my Sepasang suami isteri bertindak memarahi dan memaki hamun ibunya hanya kerana ibunya berasa takut akibat kereta yang dinaiki...
Pelik Tapi Benar -Budak BesuT boleh caKaP Bahasa Cina & Korea selepas kemalangan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 363128
Mayat Wanita Ditemukan di Kali Banjir Kanal Barat
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 659407
JAKARTA (Pos Kota) - Sesosok mayat wanita muda ditemukan warga di pinggir Kali Banjir Kanal Barat, Jl. Setiakawan, Kelurahan Duri Pulo, Kecamatan...
air yang tidak bercantum-kuasa Allah.mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 3470202
anak 2 tahun ngaji juz amma.3gp
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1717650
seorang lelaki kena sambar petir 2 kali masih hidup
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 781412
http://asrirayrock.blogspot.com
Foto-Foto Terakhir Pramugari Pesawat Sukhoi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 520251
Gadis SMP Digagahi teman pesbuk : http://goo.gl/8F9aD Lihat disini : http://goo.gl/jvN3C foto2 mengenaskan korban kecelakaan sukhoi:...
Gajah Beranak.mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 3305311
si ibu gajah cuba berusaha memastikan anaknye terselamat dgn menendang anaknye..
Gadis 12 Tahun Melahirkan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 2191523
Seorang gadis berusia 12 tahun mengalami depresi setelah melahirkan bayi perempuan. Diduga, gadis asal Bandung ini merupakan korban dari kejahatan...
Subhanallah!!,Ayat Qur'an muncul di Kulit Bayi 9 bulan di Rusia (IPH's video)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 505302
Assalamualaikum wr.wb Sahabatku Rahimakumullah. Terlampir di bawah ini, video Subhanallah,Ayat Qur'an muncul di Kulit Bayi 9 bulan di Rusia....
bayi dalam batu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 1902294
kejadian aneh yg terjadi dikota palu sulawesi tengah.. warga digemparkan dgn ditemukannya batu yg didalamnya nampak sosok bayi yg sdg tidur...
Kejadian aneh
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 770123
Dalam video ini Bush sedang memberikan ceramah dengan mengatakan Al Quran mengajar keganasan. Tetapi sebelum beliau habis ucapan tersebut, Allah...
perkara pelik ## TAPI BENAR! ##
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 233504
http://www.ohlelaki.com/ TENGOK SENDIRI LA lawak interview - malaysia,malaysia,malaysia today,utusan malaysia,malaysia map,jawatan kosong badan...
misteri makam NIKE ARDILA 1
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 4159189
https://www.facebook.com/ondeonde.isimercon.1
Siapa sangka, Malaikat Izrail datang, ketika bermain Bola (IPH's video).mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 5734638
Assalamualaikum wr.wb Terlampir kejadian di Arab Saudi, kala pemain sepak bola, dicabut nyawanya dan sakratul maut di tengah lapangan Bola....
Fantasia Bulan Madu Versi Atuk Power!
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 350751
salah sorang peminat susah mati Search! http://sukahepy.blogspot.com/

Комментарии:

Автор mizi coke (21 день)
Yg baby tu mg dah tntu2 comel..yg agah tu pon comel gak...sayang
skit...muah..

Автор pendang330 (4 года)
@aliffz aku percaya ni...sbb aku dah ada anak..

Автор NH4269 (4 года)
yang dah ada anak pasti percaya.. tapi yang belum ada ank, jangan komen klu
x percaya.. nak pastikan??.. kawen jelaaa.. hahahah

Автор lamborian (5 лет)
cute.. kid-games-to-play.blogs pot com

Автор najiboyz92 (4 года)
wau. bsa2 mesti jd seorang pnsyarah or pnceramah. korang tgl bnde tu.susah
dia nk ckp.

Автор Eiy Sain (3 года)
babby ni ckp kat abang dia.. dia dah ready nk ada adik hehehe!!!!

Автор Farina Yasmin Badrul Hisham (2 года)
ayok ! siapa buat die nangis ? XD hehe

Автор iparjongos iparsarik (1 год)
biasa la tu baby kecik mmg mcm tu anak aku lahir jer dah pandai hisap
tetek...

Автор pellmelleggreat (4 года)
adik saya pon cmnih la!

Автор nora ema (2 года)
comelnye...sweet betul da pandai cakap....

Автор cobain1979s (4 года)
hmm

Автор faazahra46 (1 год)
Baby mmg camtu..suke di agah...mesti besar banyak cakap..cuteee

Автор PCinstallSFZ (3 года)
2 thn sah kot ni

Автор Lond Rayz (4 года)
kagum nyer!!!!

Автор Edy Zul (3 года)
baby tuh ckp..abang nk wat ape..jgn wat pasal..jgn nak lbey2 plak...

Автор Nur Chee (2 года)
Really chomel

Автор sentuhan Rirama (1 год)
dia tanya abg ni siapa nama?? heee.. bijak bijak...

Автор lokmanful (3 года)
budak budak kecik memang macam nie dia akan ikut benda yang dia dengar aku
dah test dulu hehe...

Автор comell (5 лет)
laki ke pompuan???kalu pmpuan beso nanti sure byk ckp hehe...

Автор Nurul Olivor (1 год)
Subahanallah , kekuasaan Tuhan ...

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
ye bang 4 bulan umur dia..anak saya saya twu la bang....

Автор aj7766 (5 лет)
wahahaha,,,sempoi sempoi sempoi~~

Автор 03layer (5 лет)
pakcik 03layer kena buka kamus bahasa apa ni....baby tu cakap bahasa baru
ler....hehehe

Автор orkedd (4 года)
alala cumelll..hehe

Автор 03layer (5 лет)
alamak.....nk buka kamus bahasa apa ni....baby ni cakap bahasa baru tu...x
paham ler pakcik 03layer.....ololololo nk nangis pulak.....hihhii

Автор wike hdyt (1 год)
Gemessss

Автор Farul Afiq (1 год)
sembang ape je baby cute ni?

Автор shah alin (1 год)
anak buah i usia 2 bulan suke bckap .sdgkn bby usia cm 2 maseh tido je . .

Автор bunuhcina (5 лет)
ni anak abg ke

Автор mcashezal (4 года)
wahaha~ style la..c0mey plk tu..thniah br0..dpt ank superb cmni..huhuu

Автор Mohamad Syazwan (2 года)
comeynya! mesti kecoh umah nanti :)

Автор MrTheskullkiller (2 года)
siyes budak ni comel sgt...hahaha...funny2...subahanallah

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
hehe pmpuan..mmg riuh la kecoh umah den huhu

Автор eyqakulai (1 год)
comey sngt bby toe .

Автор Noorsyahrizal Mohd Mah Husin (2 года)
blh cakap dah...hebat!!

Автор kampong21 (5 лет)
x la..baby tu ckp camni~ ahik ayik hoho~

Автор TheSachiyo777 (5 лет)
cerdiknya baby ni

Автор A.Hazlie A.Ahyat (2 года)
Itu gelang getah je lah bodohh punye Zaki Yone..macam keldai punyak
otakk!!!!

Автор Tube2Jannah (4 года)
budak ni bila dah besar nanti petah bercakap, otak kanan dia aktif!!!

Автор ali zulkifli bin wahid (2 года)
arrrghhh aku tertipu oleh tipu daya sang ibu penyayang....gile comel bdak
ni...smgat!!

Автор Siti Rawiah (2 года)
alahai.... cute nye dia bosan ajak bbual....ehek!!

Автор anisatiqah (4 года)
baby tuh ckp....ko nak ape???jgn kaco aku nk isap puting!!ko x pegi aku
nangis!...huhuhu

Автор Nur Amirah (1 год)
ye ke boleh ckp ni bang?

Автор afatt9012 (5 лет)
baby tu nak minum susu kot?

Автор A.Hazlie A.Ahyat (1 год)
ye betul..skrg dah umur 3 thn lebih,x larat saya layan dia
bersembang..hehehe

Автор cacatboy (4 года)
yaa...comel nye

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
dia ckp bahasa sribu bahasa hehehe

Автор A.Hazlie A.Ahyat (4 года)
mmg awk x nampak pergerakan bibir baby tu sbb puting tu menghalang drp awak
nmpak mulut dia.ini rkaman sbenar bkn edit2.msh ada fail asal nya dlm hp
saya.

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
hehe bkn nak beyak tp nak main PS2 kot..ahaks...

Автор warnhaida (3 года)
Dia cakap "abg tepi lah sikit...rimas lah...jgn tgk muka saya
dekat2..."....hihiihiih

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта