Видео


Bayi usia 4 bulan bercakap..(Pelik tapi benar).



Bila baby berusia 4 bulan ajak berbual2...


Просмотров: 1010909
Добавлено:
Длительность: 1:7
Комментарии: 71

Тэги для этого Видео:



Найти больше видео в категории: "23"
Видео загрузил:
Показать больше видео, загруженных


Комментарии:

Автор mizi coke ( назад)
Yg baby tu mg dah tntu2 comel..yg agah tu pon comel gak...sayang
skit...muah..

Автор fendisenior ( назад)
cute :-)

Автор Nurul Olivor ( назад)
Subahanallah , kekuasaan Tuhan ...

Автор Jauhari Taib ( назад)
betulkah kalau dia bercakap sejak dari awal, dia cepat bercakap? Macam anak
saya pun sama, 2 bulan lebih dah start berbunyi2 panggil orang

Автор Cintakan Negara ( назад)
nape tak bukak puting tuu?

Автор shah alin ( назад)
anak buah i usia 2 bulan suke bckap .sdgkn bby usia cm 2 maseh tido je . .

Автор wike hdyt ( назад)
Gemessss

Автор iparjongos iparsarik ( назад)
biasa la tu baby kecik mmg mcm tu anak aku lahir jer dah pandai hisap
tetek...

Автор Farul Afiq ( назад)
sembang ape je baby cute ni?

Автор Cik Ryryn ( назад)
tak paham lh baby nh ckp ape ??

Автор A.Hazlie A.Ahyat ( назад)
ye betul..skrg dah umur 3 thn lebih,x larat saya layan dia
bersembang..hehehe

Автор Nur Amirah ( назад)
ye ke boleh ckp ni bang?

Автор sentuhan Rirama ( назад)
dia tanya abg ni siapa nama?? heee.. bijak bijak...

Автор A.Hazlie A.Ahyat ( назад)
Tangkal utk kpala bapak kau Zaki Yone hahahahaha

Автор A.Hazlie A.Ahyat ( назад)
Itu gelang getah je lah bodohh punye Zaki Yone..macam keldai punyak
otakk!!!!

Автор star - lord ( назад)
blh cakap dah...hebat!!

Автор A.Hazlie A.Ahyat ( назад)
ya pak.boleh liat di bawah video respone nya di bawah itu pak.

Автор oldschoolz19 ( назад)
YA AMPUN ... saya mau liat dia skrg deh .? sudah 3 tahun umurnya .. comel
bgt ..

Автор Siti Rawiah ( назад)
alahai.... cute nye dia bosan ajak bbual....ehek!!

Автор M Wae ( назад)
comeynya! mesti kecoh umah nanti :)

Автор Farina Yasmin Badrul Hisham ( назад)
ayok ! siapa buat die nangis ? XD hehe

Автор ali zulkifli bin wahid ( назад)
arrrghhh aku tertipu oleh tipu daya sang ibu penyayang....gile comel bdak
ni...smgat!!

Автор vampiriafy ( назад)
cutenyer

Автор Hanz Shadowz ( назад)
giler comel!

Автор Nickey Nick ( назад)
Haha, comel budak duaorang tuh

Автор nora ema ( назад)
comelnye...sweet betul da pandai cakap....

Автор Nur Chee ( назад)
Really chomel

Автор MrTheskullkiller (1189 лет назад)
siyes budak ni comel sgt...hahaha...funny2...subahanallah

Автор lokmanful ( назад)
budak budak kecik memang macam nie dia akan ikut benda yang dia dengar aku
dah test dulu hehe...

Автор 1779BEZ ( назад)
lau dge btol2 mcm dia tanya abg dia.." abg watpe? abg watpe?" cute la...

Автор Anis AZ ( назад)
alololololo , nangis plak die ....

Автор qhairil ( назад)
MENGEKEKH ....!!!!!!

Автор Indra Panji ( назад)
Lucu ee

Автор Astedi Zulhaidi ( назад)
baby tuh ckp..abang nk wat ape..jgn wat pasal..jgn nak lbey2 plak...

Автор Eiy Sain ( назад)
babby ni ckp kat abang dia.. dia dah ready nk ada adik hehehe!!!!

Автор PCinstallSFZ ( назад)
2 thn sah kot ni

Автор warnhaida ( назад)
Dia cakap "abg tepi lah sikit...rimas lah...jgn tgk muka saya
dekat2..."....hihiihiih

Автор Lond Rayz ( назад)
kagum nyer!!!!

Автор aprilteddy89 ( назад)
alala...comelnye..msti dh bsar skrg

Автор arman asri ( назад)
eee germnya ... nak cium cikit hehe...

Автор pendang330 ( назад)
@aliffz aku percaya ni...sbb aku dah ada anak..

Автор najiboyz92 ( назад)
wau. bsa2 mesti jd seorang pnsyarah or pnceramah. korang tgl bnde tu.susah
dia nk ckp.

Автор RUZZM BELANG ( назад)
comel la budak ni... nampak bijak..

Автор ANN LIZ ( назад)
comel.. .. ..

Автор anisatiqah ( назад)
baby tuh ckp....ko nak ape???jgn kaco aku nk isap puting!!ko x pegi aku
nangis!...huhuhu

Автор NH4269 ( назад)
yang dah ada anak pasti percaya.. tapi yang belum ada ank, jangan komen klu
x percaya.. nak pastikan??.. kawen jelaaa.. hahahah

Автор love lilymoon. ( назад)
hahaha...chumel~~

Автор cobain1979s ( назад)
hmm

Автор Tube2Jannah ( назад)
budak ni bila dah besar nanti petah bercakap, otak kanan dia aktif!!!

Автор A.Hazlie A.Ahyat ( назад)
mmg awk x nampak pergerakan bibir baby tu sbb puting tu menghalang drp awak
nmpak mulut dia.ini rkaman sbenar bkn edit2.msh ada fail asal nya dlm hp
saya.

Автор cacatboy ( назад)
yaa...comel nye

Автор lamborian ( назад)
cute.. kid-games-to-play.blogs pot com

Автор A.Hazlie A.Ahyat ( назад)
hehe pmpuan..mmg riuh la kecoh umah den huhu

Автор comell ( назад)
laki ke pompuan???kalu pmpuan beso nanti sure byk ckp hehe...

Автор A.Hazlie A.Ahyat ( назад)
mak dier x la kecik sgt..sedang2 jek.

Автор A.Hazlie A.Ahyat ( назад)
ye bang 4 bulan umur dia..anak saya saya twu la bang....

Автор olai92 ( назад)
usia 4 bulan btol ke nie?reply

Автор A.Hazlie A.Ahyat ( назад)
dia ckp bahasa sribu bahasa hehehe

Автор 03layer ( назад)
pakcik 03layer kena buka kamus bahasa apa ni....baby tu cakap bahasa baru
ler....hehehe

Автор 03layer ( назад)
alamak.....nk buka kamus bahasa apa ni....baby ni cakap bahasa baru tu...x
paham ler pakcik 03layer.....ololololo nk nangis pulak.....hihhii

Автор A.Hazlie A.Ahyat ( назад)
Ye anak saya kedua.

Автор bunuhcina ( назад)
ni anak abg ke

Автор A.Hazlie A.Ahyat ( назад)
hehe bkn nak beyak tp nak main PS2 kot..ahaks...

Автор arcy87 ( назад)
baby nk beyak tu..cianbaby ckp nk beyak org xfhm..hihiii

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта