Видео


https://youtube.com/devicesupport



https://youtube.com/devicesupport
http://m.youtube.com


Просмотров: 32,205,722
Добавлено: 1 месяц
Длительность: 3:56
Комментарии:

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Howto"
Видео загрузил: YouTube Help
Показать больше видео, загруженных YouTube Help


Похожие видео:

https://youtube.com/devicesupport

Просмотров: 32205722
https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.com

Комментарии:

Автор mizi coke (6 месяцев)
Yg baby tu mg dah tntu2 comel..yg agah tu pon comel gak...sayang
skit...muah..

Автор fendisenior (1 год)
cute :-)

Автор pendang330 (4 года)
@aliffz aku percaya ni...sbb aku dah ada anak..

Автор NH4269 (5 лет)
yang dah ada anak pasti percaya.. tapi yang belum ada ank, jangan komen klu
x percaya.. nak pastikan??.. kawen jelaaa.. hahahah

Автор lamborian (5 лет)
cute.. kid-games-to-play.blogs pot com

Автор najiboyz92 (4 года)
wau. bsa2 mesti jd seorang pnsyarah or pnceramah. korang tgl bnde tu.susah
dia nk ckp.

Автор Eiy Sain (4 года)
babby ni ckp kat abang dia.. dia dah ready nk ada adik hehehe!!!!

Автор Farina Yasmin Badrul Hisham (3 года)
ayok ! siapa buat die nangis ? XD hehe

Автор iparjongos iparsarik (2 года)
biasa la tu baby kecik mmg mcm tu anak aku lahir jer dah pandai hisap
tetek...

Автор nora ema (3 года)
comelnye...sweet betul da pandai cakap....

Автор cobain1979s (5 лет)
hmm

Автор PCinstallSFZ (4 года)
2 thn sah kot ni

Автор Lond Rayz (4 года)
kagum nyer!!!!

Автор Astedi Zulhaidi (4 года)
baby tuh ckp..abang nk wat ape..jgn wat pasal..jgn nak lbey2 plak...

Автор Nur Chee (3 года)
Really chomel

Автор sentuhan Rirama (2 года)
dia tanya abg ni siapa nama?? heee.. bijak bijak...

Автор lokmanful (3 года)
budak budak kecik memang macam nie dia akan ikut benda yang dia dengar aku
dah test dulu hehe...

Автор comell (5 лет)
laki ke pompuan???kalu pmpuan beso nanti sure byk ckp hehe...

Автор Nurul Olivor (1 год)
Subahanallah , kekuasaan Tuhan ...

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
ye bang 4 bulan umur dia..anak saya saya twu la bang....

Автор 03layer (5 лет)
pakcik 03layer kena buka kamus bahasa apa ni....baby tu cakap bahasa baru
ler....hehehe

Автор 03layer (5 лет)
alamak.....nk buka kamus bahasa apa ni....baby ni cakap bahasa baru tu...x
paham ler pakcik 03layer.....ololololo nk nangis pulak.....hihhii

Автор wike hdyt (2 года)
Gemessss

Автор Farul Afiq (2 года)
sembang ape je baby cute ni?

Автор shah alin (2 года)
anak buah i usia 2 bulan suke bckap .sdgkn bby usia cm 2 maseh tido je . .

Автор bunuhcina (5 лет)
ni anak abg ke

Автор M Wae (3 года)
comeynya! mesti kecoh umah nanti :)

Автор MrTheskullkiller (3 года)
siyes budak ni comel sgt...hahaha...funny2...subahanallah

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
hehe pmpuan..mmg riuh la kecoh umah den huhu

Автор star - lord (2 года)
blh cakap dah...hebat!!

Автор A.Hazlie A.Ahyat (2 года)
Itu gelang getah je lah bodohh punye Zaki Yone..macam keldai punyak
otakk!!!!

Автор Tube2Jannah (5 лет)
budak ni bila dah besar nanti petah bercakap, otak kanan dia aktif!!!

Автор ali zulkifli bin wahid (3 года)
arrrghhh aku tertipu oleh tipu daya sang ibu penyayang....gile comel bdak
ni...smgat!!

Автор Siti Rawiah (2 года)
alahai.... cute nye dia bosan ajak bbual....ehek!!

Автор anisatiqah (4 года)
baby tuh ckp....ko nak ape???jgn kaco aku nk isap puting!!ko x pegi aku
nangis!...huhuhu

Автор Nur Amirah (2 года)
ye ke boleh ckp ni bang?

Автор A.Hazlie A.Ahyat (2 года)
ye betul..skrg dah umur 3 thn lebih,x larat saya layan dia
bersembang..hehehe

Автор cacatboy (5 лет)
yaa...comel nye

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
dia ckp bahasa sribu bahasa hehehe

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
mmg awk x nampak pergerakan bibir baby tu sbb puting tu menghalang drp awak
nmpak mulut dia.ini rkaman sbenar bkn edit2.msh ada fail asal nya dlm hp
saya.

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
hehe bkn nak beyak tp nak main PS2 kot..ahaks...

Автор warnhaida (4 года)
Dia cakap "abg tepi lah sikit...rimas lah...jgn tgk muka saya
dekat2..."....hihiihiih

Автор vampiriafy (3 года)
cutenyer

Автор love lilymoon. (5 лет)
hahaha...chumel~~

Автор arman asri (4 года)
eee germnya ... nak cium cikit hehe...

Автор arcy87 (5 лет)
baby nk beyak tu..cianbaby ckp nk beyak org xfhm..hihiii

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
Ye anak saya kedua.

Автор Indra Panji (4 года)
Lucu ee

Автор Anis AZ (3 года)
alololololo , nangis plak die ....

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
mak dier x la kecik sgt..sedang2 jek.

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта