Видео


Bayi usia 4 bulan bercakap..(Pelik tapi benar).



Bila baby berusia 4 bulan ajak berbual2...

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 930,771
Добавлено: 5 лет
Длительность: 1:07
Комментарии: 68

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Comedy"
Видео загрузил: A.Hazlie A.Ahyat
Показать больше видео, загруженных A.Hazlie A.Ahyat


Похожие видео:

pelik dan heran -kenapa dgn bayi ini..?
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 1113410
kenapa dgn org sekeliling mggelikan bayi ini ? mcm gelikan taik je.... Kesilapan saya ketawa hari itu bukan pada bayi itu tapi pada org sekeliling...
baby comel pandai bercakap umur 2 bulan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 357925
baby comel nama:nur iman safiyyah bt luqman anak sulong kami..hehe..
Budak.Hisap.Rokok.avi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 708923
Hisap rokok dari umur 11 bulan.
Kucing Minta Belajar Solat
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 961452
Menarik dan Aneh: http://takmungkinbenar.com
kucing melatah
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 789926
chemot si gadis ayu kucingku...asyik nak berdandan...
anak 2 tahun ngaji juz amma.3gp
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 2018596
Bayi wajah ular
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 1982138
http://ampower2u.com/utama - Ceritanya berlaku kat hospital Makkah. Ibu malang ini telah mempunyai 2 orang anak perempuan dan mengandungkan anak...
BURUNG AJAIB BERSUARA MANUSIA (MYNA BIRD)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 666102
Location: Bukit Gantang, Perak Malaysia..this bird called TIONG!Talking n talking n talking..non stop!
pelik tapi benar -orang pokok
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 215280
ketumbuhan pada seluruh badan
Pelik Tapi Benar -Budak BesuT boleh caKaP Bahasa Cina & Korea selepas kemalangan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 406507
Kejadian aneh
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 772830
Dalam video ini Bush sedang memberikan ceramah dengan mengatakan Al Quran mengajar keganasan. Tetapi sebelum beliau habis ucapan tersebut, Allah...
Bayi melahirkan bayi kembar di sumatera barat
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 2399236
Inilah sebagian dari tanda-tanda kebesaran Allah........ Dan juga merupakan tanda-tanda telah dekatnya hari kiamat...... Marilah kita semua...
bayi dalam batu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 1955366
kejadian aneh yg terjadi dikota palu sulawesi tengah.. warga digemparkan dgn ditemukannya batu yg didalamnya nampak sosok bayi yg sdg tidur...
Suasana jenazah Allahyarhamah Pn Shamsiah di Tanah Perkuburan Merbau Sempak
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 335410
Suasana jenazah Allahyarhamah Pn Shamsiah di Tanah Perkuburan Merbau Sempak
bende pelik yang menakutkan. susah nak percaye.flv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 337638
click this link for download http://sameurl.com/xOA5t for more videos visit http://sameurl.com/azpA_
perkara pelik ## TAPI BENAR! ##
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 235899
http://www.ohlelaki.com/ TENGOK SENDIRI LA lawak interview - malaysia,malaysia,malaysia today,utusan malaysia,malaysia map,jawatan kosong badan...
Subhanallah!!,Ayat Qur'an muncul di Kulit Bayi 9 bulan di Rusia (IPH's video)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 511949
Assalamualaikum wr.wb Sahabatku Rahimakumullah. Terlampir di bawah ini, video Subhanallah,Ayat Qur'an muncul di Kulit Bayi 9 bulan di Rusia....
Foto-Foto Terakhir Pramugari Pesawat Sukhoi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 537532
Gadis SMP Digagahi teman pesbuk : http://goo.gl/8F9aD Lihat disini : http://goo.gl/jvN3C foto2 mengenaskan korban kecelakaan sukhoi:...
kebesaran Allah langit terbuka ajaib
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 2580398
UFO di bandar brazil keajaiban Allah swt by laila sholikiamhah tanda kat syurga muslim islam pendidikan pelajar mahasiswa pesantren
anakdurhaka

Просмотров: 2835808
jangan lah kamu sekali-kali menderhaka kpd ibu bapa,,,, video ini di rakam di arab
keajaiban Tuhan - Awan Lindungi Pesawat Ustaz Fadhil Noor
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 2357100
kerinduanku padanya cerita ini disiarkan dalam majalah mastika lagu ini dari kumpulan HIJJAZ - Sifat Mahmudah Al-Fatihah...
seorang lelaki kena sambar petir 2 kali masih hidup
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 789970
http://asrirayrock.blogspot.com
pelik tapi benar
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 260679
http://www.duitmudah.com/?id=mega@tv
Perhatikan Isteri Anda!
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 61298
Kalau naik mobil pakai rok, nggak ati-ati ya gini ni hasilnya. Malu kan?
Kemalangan Helikopter di Malaysia-1997
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 310718
Kemalangan Helikopter yg pernah terjadi di Damansara K.Lumpur semasa kerja kerja pemasangan Menara pemancar Maxis satu ketika dulu.-1997 Dlm...

Комментарии:

Автор mizi coke (4 месяца)
Yg baby tu mg dah tntu2 comel..yg agah tu pon comel gak...sayang
skit...muah..

Автор fendisenior (1 год)
cute :-)

Автор pendang330 (4 года)
@aliffz aku percaya ni...sbb aku dah ada anak..

Автор NH4269 (4 года)
yang dah ada anak pasti percaya.. tapi yang belum ada ank, jangan komen klu
x percaya.. nak pastikan??.. kawen jelaaa.. hahahah

Автор lamborian (5 лет)
cute.. kid-games-to-play.blogs pot com

Автор najiboyz92 (4 года)
wau. bsa2 mesti jd seorang pnsyarah or pnceramah. korang tgl bnde tu.susah
dia nk ckp.

Автор Eiy Sain (4 года)
babby ni ckp kat abang dia.. dia dah ready nk ada adik hehehe!!!!

Автор Farina Yasmin Badrul Hisham (2 года)
ayok ! siapa buat die nangis ? XD hehe

Автор iparjongos iparsarik (2 года)
biasa la tu baby kecik mmg mcm tu anak aku lahir jer dah pandai hisap
tetek...

Автор nora ema (3 года)
comelnye...sweet betul da pandai cakap....

Автор cobain1979s (5 лет)
hmm

Автор PCinstallSFZ (4 года)
2 thn sah kot ni

Автор Lond Rayz (4 года)
kagum nyer!!!!

Автор Astedi Zulhaidi (4 года)
baby tuh ckp..abang nk wat ape..jgn wat pasal..jgn nak lbey2 plak...

Автор Nur Chee (3 года)
Really chomel

Автор sentuhan Rirama (2 года)
dia tanya abg ni siapa nama?? heee.. bijak bijak...

Автор lokmanful (3 года)
budak budak kecik memang macam nie dia akan ikut benda yang dia dengar aku
dah test dulu hehe...

Автор comell (5 лет)
laki ke pompuan???kalu pmpuan beso nanti sure byk ckp hehe...

Автор Nurul Olivor (1 год)
Subahanallah , kekuasaan Tuhan ...

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
ye bang 4 bulan umur dia..anak saya saya twu la bang....

Автор 03layer (5 лет)
pakcik 03layer kena buka kamus bahasa apa ni....baby tu cakap bahasa baru
ler....hehehe

Автор 03layer (5 лет)
alamak.....nk buka kamus bahasa apa ni....baby ni cakap bahasa baru tu...x
paham ler pakcik 03layer.....ololololo nk nangis pulak.....hihhii

Автор wike hdyt (1 год)
Gemessss

Автор Farul Afiq (2 года)
sembang ape je baby cute ni?

Автор shah alin (1 год)
anak buah i usia 2 bulan suke bckap .sdgkn bby usia cm 2 maseh tido je . .

Автор bunuhcina (5 лет)
ni anak abg ke

Автор mcashezal (4 года)
wahaha~ style la..c0mey plk tu..thniah br0..dpt ank superb cmni..huhuu

Автор Mohamad Syazwan (2 года)
comeynya! mesti kecoh umah nanti :)

Автор MrTheskullkiller (3 года)
siyes budak ni comel sgt...hahaha...funny2...subahanallah

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
hehe pmpuan..mmg riuh la kecoh umah den huhu

Автор Noorsyahrizal Mohd Mah Husin (2 года)
blh cakap dah...hebat!!

Автор kampong21 (5 лет)
x la..baby tu ckp camni~ ahik ayik hoho~

Автор A.Hazlie A.Ahyat (2 года)
Itu gelang getah je lah bodohh punye Zaki Yone..macam keldai punyak
otakk!!!!

Автор Tube2Jannah (5 лет)
budak ni bila dah besar nanti petah bercakap, otak kanan dia aktif!!!

Автор ali zulkifli bin wahid (3 года)
arrrghhh aku tertipu oleh tipu daya sang ibu penyayang....gile comel bdak
ni...smgat!!

Автор Siti Rawiah (2 года)
alahai.... cute nye dia bosan ajak bbual....ehek!!

Автор anisatiqah (4 года)
baby tuh ckp....ko nak ape???jgn kaco aku nk isap puting!!ko x pegi aku
nangis!...huhuhu

Автор Nur Amirah (2 года)
ye ke boleh ckp ni bang?

Автор A.Hazlie A.Ahyat (2 года)
ye betul..skrg dah umur 3 thn lebih,x larat saya layan dia
bersembang..hehehe

Автор cacatboy (5 лет)
yaa...comel nye

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
dia ckp bahasa sribu bahasa hehehe

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
mmg awk x nampak pergerakan bibir baby tu sbb puting tu menghalang drp awak
nmpak mulut dia.ini rkaman sbenar bkn edit2.msh ada fail asal nya dlm hp
saya.

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
hehe bkn nak beyak tp nak main PS2 kot..ahaks...

Автор warnhaida (4 года)
Dia cakap "abg tepi lah sikit...rimas lah...jgn tgk muka saya
dekat2..."....hihiihiih

Автор vampiriafy (3 года)
cutenyer

Автор love lilymoon. (4 года)
hahaha...chumel~~

Автор arman asri (4 года)
eee germnya ... nak cium cikit hehe...

Автор arcy87 (5 лет)
baby nk beyak tu..cianbaby ckp nk beyak org xfhm..hihiii

Автор abang86 (3 года)
alahai, so sweet, pandai die ekk...hhehe, like it ;-)

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
Ye anak saya kedua.

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта