Видео


Bayi usia 4 bulan bercakap..(Pelik tapi benar).



Bila baby berusia 4 bulan ajak berbual2...

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 923,125
Добавлено: 5 лет
Длительность: 1:07
Комментарии: 68

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Comedy"
Видео загрузил: A.Hazlie A.Ahyat
Показать больше видео, загруженных A.Hazlie A.Ahyat


Похожие видео:

Bayi wajah ular
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 1953961
http://ampower2u.com/utama - Ceritanya berlaku kat hospital Makkah. Ibu malang ini telah mempunyai 2 orang anak perempuan dan mengandungkan anak...
baby comel pandai bercakap umur 2 bulan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 354206
baby comel nama:nur iman safiyyah bt luqman anak sulong kami..hehe..
pelik dan heran -kenapa dgn bayi ini..?
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 1085232
kenapa dgn org sekeliling mggelikan bayi ini ? mcm gelikan taik je.... Kesilapan saya ketawa hari itu bukan pada bayi itu tapi pada org sekeliling...
Budak.Hisap.Rokok.avi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 693804
Hisap rokok dari umur 11 bulan.
Kucing Minta Belajar Solat
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 948532
Menarik dan Aneh: http://takmungkinbenar.com
Suasana jenazah Allahyarhamah Pn Shamsiah di Tanah Perkuburan Merbau Sempak
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 330543
Suasana jenazah Allahyarhamah Pn Shamsiah di Tanah Perkuburan Merbau Sempak
Kejadian aneh
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 771936
Dalam video ini Bush sedang memberikan ceramah dengan mengatakan Al Quran mengajar keganasan. Tetapi sebelum beliau habis ucapan tersebut, Allah...
pelik tapi benar -orang pokok
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 213870
ketumbuhan pada seluruh badan
Pelik Tapi Benar -Budak BesuT boleh caKaP Bahasa Cina & Korea selepas kemalangan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 397255
Mayat Wanita Ditemukan di Kali Banjir Kanal Barat
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 677776
JAKARTA (Pos Kota) - Sesosok mayat wanita muda ditemukan warga di pinggir Kali Banjir Kanal Barat, Jl. Setiakawan, Kelurahan Duri Pulo, Kecamatan...
air yang tidak bercantum-kuasa Allah.mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 3500958
seorang lelaki kena sambar petir 2 kali masih hidup
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 787825
http://asrirayrock.blogspot.com
anak 2 tahun ngaji juz amma.3gp
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1951447
bende pelik yang menakutkan. susah nak percaye.flv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 335383
click this link for download http://sameurl.com/xOA5t for more videos visit http://sameurl.com/azpA_
BURUNG AJAIB BERSUARA MANUSIA (MYNA BIRD)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 649311
Location: Bukit Gantang, Perak Malaysia..this bird called TIONG!Talking n talking n talking..non stop!
Haiwan Pelik [ Rare ]
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 289086
http://www.churpchurp.com/huzero/share/churpchurp-invite Get great reward by posting a promotion . What are you waiting for, sign-up now. It's Free :)
bayi dalam batu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 1930012
kejadian aneh yg terjadi dikota palu sulawesi tengah.. warga digemparkan dgn ditemukannya batu yg didalamnya nampak sosok bayi yg sdg tidur...
Foto-Foto Terakhir Pramugari Pesawat Sukhoi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 535041
Gadis SMP Digagahi teman pesbuk : http://goo.gl/8F9aD Lihat disini : http://goo.gl/jvN3C foto2 mengenaskan korban kecelakaan sukhoi:...
Kemalangan Helikopter di Malaysia-1997
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 308818
Kemalangan Helikopter yg pernah terjadi di Damansara K.Lumpur semasa kerja kerja pemasangan Menara pemancar Maxis satu ketika dulu.-1997 Dlm...
Gadis 12 Tahun Melahirkan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 2221040
Seorang gadis berusia 12 tahun mengalami depresi setelah melahirkan bayi perempuan. Diduga, gadis asal Bandung ini merupakan korban dari kejahatan...
Gempar!! Objek aneh di tanah perkuburan cina.

Просмотров: 490255
Aliff Zikry semasa berusia 2 tahun membicarakan tentang kematian. Laman web rujukan: http://www.bicarasufi.com
Perhatikan Isteri Anda!
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 61197
Kalau naik mobil pakai rok, nggak ati-ati ya gini ni hasilnya. Malu kan?
Bayi ngomong kiamat
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 9737407
Warning! dont watching. you can get disappointed, i upload this video on 2009, 21' oct don't forget to visit my blog at http://is.gd/fashionXXX
Saat selepas nazak dicabut nyawa malaikat Izrail.
Рейтинг Рейтинг РейтингРейтингРейтинг
Просмотров: 486205
Beginilah keadaan nya saat2 sebaik sahaja dicabut nyawa oleh malaikat Izrail.. Insaflah wahai umat..lafazkanlah dua kalimah,.. dirikan lah...
Subhanallah!!,Ayat Qur'an muncul di Kulit Bayi 9 bulan di Rusia (IPH's video)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 510459
Assalamualaikum wr.wb Sahabatku Rahimakumullah. Terlampir di bawah ini, video Subhanallah,Ayat Qur'an muncul di Kulit Bayi 9 bulan di Rusia....

Комментарии:

Автор mizi coke (4 месяца)
Yg baby tu mg dah tntu2 comel..yg agah tu pon comel gak...sayang
skit...muah..

Автор fendisenior (1 год)
cute :-)

Автор pendang330 (4 года)
@aliffz aku percaya ni...sbb aku dah ada anak..

Автор NH4269 (4 года)
yang dah ada anak pasti percaya.. tapi yang belum ada ank, jangan komen klu
x percaya.. nak pastikan??.. kawen jelaaa.. hahahah

Автор lamborian (5 лет)
cute.. kid-games-to-play.blogs pot com

Автор najiboyz92 (4 года)
wau. bsa2 mesti jd seorang pnsyarah or pnceramah. korang tgl bnde tu.susah
dia nk ckp.

Автор Eiy Sain (4 года)
babby ni ckp kat abang dia.. dia dah ready nk ada adik hehehe!!!!

Автор Farina Yasmin Badrul Hisham (2 года)
ayok ! siapa buat die nangis ? XD hehe

Автор iparjongos iparsarik (2 года)
biasa la tu baby kecik mmg mcm tu anak aku lahir jer dah pandai hisap
tetek...

Автор nora ema (3 года)
comelnye...sweet betul da pandai cakap....

Автор cobain1979s (4 года)
hmm

Автор PCinstallSFZ (4 года)
2 thn sah kot ni

Автор Lond Rayz (4 года)
kagum nyer!!!!

Автор Astedi Zulhaidi (3 года)
baby tuh ckp..abang nk wat ape..jgn wat pasal..jgn nak lbey2 plak...

Автор Nur Chee (3 года)
Really chomel

Автор sentuhan Rirama (2 года)
dia tanya abg ni siapa nama?? heee.. bijak bijak...

Автор lokmanful (3 года)
budak budak kecik memang macam nie dia akan ikut benda yang dia dengar aku
dah test dulu hehe...

Автор comell (5 лет)
laki ke pompuan???kalu pmpuan beso nanti sure byk ckp hehe...

Автор Nurul Olivor (1 год)
Subahanallah , kekuasaan Tuhan ...

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
ye bang 4 bulan umur dia..anak saya saya twu la bang....

Автор 03layer (5 лет)
pakcik 03layer kena buka kamus bahasa apa ni....baby tu cakap bahasa baru
ler....hehehe

Автор 03layer (5 лет)
alamak.....nk buka kamus bahasa apa ni....baby ni cakap bahasa baru tu...x
paham ler pakcik 03layer.....ololololo nk nangis pulak.....hihhii

Автор wike hdyt (1 год)
Gemessss

Автор Farul Afiq (2 года)
sembang ape je baby cute ni?

Автор shah alin (1 год)
anak buah i usia 2 bulan suke bckap .sdgkn bby usia cm 2 maseh tido je . .

Автор bunuhcina (5 лет)
ni anak abg ke

Автор mcashezal (4 года)
wahaha~ style la..c0mey plk tu..thniah br0..dpt ank superb cmni..huhuu

Автор Mohamad Syazwan (2 года)
comeynya! mesti kecoh umah nanti :)

Автор MrTheskullkiller (3 года)
siyes budak ni comel sgt...hahaha...funny2...subahanallah

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
hehe pmpuan..mmg riuh la kecoh umah den huhu

Автор Noorsyahrizal Mohd Mah Husin (2 года)
blh cakap dah...hebat!!

Автор kampong21 (5 лет)
x la..baby tu ckp camni~ ahik ayik hoho~

Автор A.Hazlie A.Ahyat (2 года)
Itu gelang getah je lah bodohh punye Zaki Yone..macam keldai punyak
otakk!!!!

Автор Tube2Jannah (5 лет)
budak ni bila dah besar nanti petah bercakap, otak kanan dia aktif!!!

Автор ali zulkifli bin wahid (2 года)
arrrghhh aku tertipu oleh tipu daya sang ibu penyayang....gile comel bdak
ni...smgat!!

Автор Siti Rawiah (2 года)
alahai.... cute nye dia bosan ajak bbual....ehek!!

Автор anisatiqah (4 года)
baby tuh ckp....ko nak ape???jgn kaco aku nk isap puting!!ko x pegi aku
nangis!...huhuhu

Автор Nur Amirah (2 года)
ye ke boleh ckp ni bang?

Автор A.Hazlie A.Ahyat (2 года)
ye betul..skrg dah umur 3 thn lebih,x larat saya layan dia
bersembang..hehehe

Автор cacatboy (5 лет)
yaa...comel nye

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
dia ckp bahasa sribu bahasa hehehe

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
mmg awk x nampak pergerakan bibir baby tu sbb puting tu menghalang drp awak
nmpak mulut dia.ini rkaman sbenar bkn edit2.msh ada fail asal nya dlm hp
saya.

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
hehe bkn nak beyak tp nak main PS2 kot..ahaks...

Автор warnhaida (4 года)
Dia cakap "abg tepi lah sikit...rimas lah...jgn tgk muka saya
dekat2..."....hihiihiih

Автор vampiriafy (3 года)
cutenyer

Автор love lilymoon. (4 года)
hahaha...chumel~~

Автор arman asri (4 года)
eee germnya ... nak cium cikit hehe...

Автор arcy87 (5 лет)
baby nk beyak tu..cianbaby ckp nk beyak org xfhm..hihiii

Автор abang86 (3 года)
alahai, so sweet, pandai die ekk...hhehe, like it ;-)

Автор A.Hazlie A.Ahyat (5 лет)
Ye anak saya kedua.

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта