Видео


Bayi usia 4 bulan bercakap..(Pelik tapi benar).



Bila baby berusia 4 bulan ajak berbual2...

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 865,026
Добавлено: 4 года
Длительность: 1:07
Комментарии: 72

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Comedy"
Видео загрузил: A.Hazlie A.Ahyat
Показать больше видео, загруженных A.Hazlie A.Ahyat


Комментарии:

Автор pendang330 (3 года)
@aliffz aku percaya ni...sbb aku dah ada anak..

Автор NH4269 (3 года)
yang dah ada anak pasti percaya.. tapi yang belum ada ank, jangan komen klu
x percaya.. nak pastikan??.. kawen jelaaa.. hahahah

Автор lamborian (4 года)
cute.. kid-games-to-play.blogs pot com

Автор najiboyz92 (3 года)
wau. bsa2 mesti jd seorang pnsyarah or pnceramah. korang tgl bnde tu.susah
dia nk ckp.

Автор Eiy Sain (3 года)
babby ni ckp kat abang dia.. dia dah ready nk ada adik hehehe!!!!

Автор Farina Yasmin Badrul Hisham (1 год)
ayok ! siapa buat die nangis ? XD hehe

Автор pellmelleggreat (3 года)
adik saya pon cmnih la!

Автор nora ema (2 года)
comelnye...sweet betul da pandai cakap....

Автор cobain1979s (4 года)
hmm

Автор faazahra46 (1 год)
Baby mmg camtu..suke di agah...mesti besar banyak cakap..cuteee

Автор PCinstallSFZ (3 года)
2 thn sah kot ni

Автор Lond Rayz (3 года)
kagum nyer!!!!

Автор Edy Zul (3 года)
baby tuh ckp..abang nk wat ape..jgn wat pasal..jgn nak lbey2 plak...

Автор Nur Chee (2 года)
Really chomel

Автор sentuhan Rirama (1 год)
dia tanya abg ni siapa nama?? heee.. bijak bijak...

Автор lokmanful (2 года)
budak budak kecik memang macam nie dia akan ikut benda yang dia dengar aku
dah test dulu hehe...

Автор comell (4 года)
laki ke pompuan???kalu pmpuan beso nanti sure byk ckp hehe...

Автор Nurul Olivor (9 месяцев)
Subahanallah , kekuasaan Tuhan ...

Автор A.Hazlie A.Ahyat (4 года)
ye bang 4 bulan umur dia..anak saya saya twu la bang....

Автор aj7766 (4 года)
wahahaha,,,sempoi sempoi sempoi~~

Автор 03layer (4 года)
pakcik 03layer kena buka kamus bahasa apa ni....baby tu cakap bahasa baru
ler....hehehe

Автор orkedd (3 года)
alala cumelll..hehe

Автор 03layer (4 года)
alamak.....nk buka kamus bahasa apa ni....baby ni cakap bahasa baru tu...x
paham ler pakcik 03layer.....ololololo nk nangis pulak.....hihhii

Автор Farul Afiq (1 год)
sembang ape je baby cute ni?

Автор shah alin (11 месяцев)
anak buah i usia 2 bulan suke bckap .sdgkn bby usia cm 2 maseh tido je . .

Автор bunuhcina (4 года)
ni anak abg ke

Автор mcashezal (3 года)
wahaha~ style la..c0mey plk tu..thniah br0..dpt ank superb cmni..huhuu

Автор Mohamad Syazwan (1 год)
comeynya! mesti kecoh umah nanti :)

Автор MrTheskullkiller (2 года)
siyes budak ni comel sgt...hahaha...funny2...subahanallah

Автор A.Hazlie A.Ahyat (4 года)
hehe pmpuan..mmg riuh la kecoh umah den huhu

Автор eyqakulai (1 год)
comey sngt bby toe .

Автор Noorsyahrizal Mohd Mah Husin (1 год)
blh cakap dah...hebat!!

Автор kampong21 (4 года)
x la..baby tu ckp camni~ ahik ayik hoho~

Автор TheSachiyo777 (4 года)
cerdiknya baby ni

Автор A.Hazlie A.Ahyat (1 год)
Itu gelang getah je lah bodohh punye Zaki Yone..macam keldai punyak
otakk!!!!

Автор Tube2Jannah (4 года)
budak ni bila dah besar nanti petah bercakap, otak kanan dia aktif!!!

Автор Siti Rawiah (1 год)
alahai.... cute nye dia bosan ajak bbual....ehek!!

Автор anisatiqah (3 года)
baby tuh ckp....ko nak ape???jgn kaco aku nk isap puting!!ko x pegi aku
nangis!...huhuhu

Автор Nur Amirah (1 год)
ye ke boleh ckp ni bang?

Автор afatt9012 (4 года)
baby tu nak minum susu kot?

Автор A.Hazlie A.Ahyat (1 год)
ye betul..skrg dah umur 3 thn lebih,x larat saya layan dia
bersembang..hehehe

Автор cacatboy (4 года)
yaa...comel nye

Автор A.Hazlie A.Ahyat (4 года)
dia ckp bahasa sribu bahasa hehehe

Автор A.Hazlie A.Ahyat (4 года)
mmg awk x nampak pergerakan bibir baby tu sbb puting tu menghalang drp awak
nmpak mulut dia.ini rkaman sbenar bkn edit2.msh ada fail asal nya dlm hp
saya.

Автор A.Hazlie A.Ahyat (4 года)
hehe bkn nak beyak tp nak main PS2 kot..ahaks...

Автор warnhaida (3 года)
Dia cakap "abg tepi lah sikit...rimas lah...jgn tgk muka saya
dekat2..."....hihiihiih

Автор vampiriafy (2 года)
cutenyer

Автор arman asri (3 года)
eee germnya ... nak cium cikit hehe...

Автор arcy87 (4 года)
baby nk beyak tu..cianbaby ckp nk beyak org xfhm..hihiii

Автор abang86 (2 года)
alahai, so sweet, pandai die ekk...hhehe, like it ;-)

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта