Видео


Inima De Tigan - Episodul 115Romana:
Codrut si Irina se iubesc din clipa in care s-au cunoscut şi amandoi viseaza la o viata fericita şi la o familie împreuna.
Dar... Codrut e tigan din satra. Desi a invatat carte si a ajuns medic la Salvare, înca se izbeste de prejudecatile romanilor, pentru ca tiganii poarta eticheta neincrederii. Pe de alta parte, Irina, este o fata inteligenta care provine dintr-o familie bogata de romani. Tatal ei, Gigi Dumbrava, a construit un adevarat imperiu pentru care asteapta un mostenitor pe care spera ca i-l va aduce Irina prin casatoria cu Luca, ginerele pe care si-l doreste.
Departe de aceste probleme si prejudecati ale familiilor, Irina si Codrut sunt fericiti impreună. Pana intr-o zi, cand el afla ca, dupa legile tiganesti, ii este sortita Roza (Nicoleta Luciu), o tiganca foarte frumoasa, educata la Paris.
Oare ce va alege Codrut intre marea sa iubire si viata tatalui?

English:
Gypsy Heart is a story about love and passion, dreams and restrictions, ambition and failure.
Codrut a young Gypsy man with ambitions to become a doctor and integrate the Romanian community, has to obey the traditions of his ethnic group. But he falls in love with Irina (Andreea Patrascu), a very rich and spoiled Romanian girl, whose father dreams of marrying her to a successful businessman. Since Codrut was promised by his father to a Gypsy girl and Irina is supposed to marry Luca, the man her father chose for her, their love seems impossible. So they have to fight everyone in order to be together.
Gypsy Heart sheds light on the bohemian, traditional and romantic side of the Gypsy minority


Просмотров: 59930
Добавлено:
Длительность: 2:58
Комментарии: 2

Тэги для этого Видео:Найти больше видео в категории: "22"
Видео загрузил:
Показать больше видео, загруженных


Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта