Видео


ayam hutan...pikat ibu 2



25.09.11 1021am.....lokasi dekat ladang sawit daaaa....punya lambat sembat....siap leh lyn utube lam ldg...

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 57,174
Добавлено: 2 года
Длительность: 8:00
Комментарии: 24

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Animals"
Видео загрузил: ah long
Показать больше видео, загруженных ah long


Похожие видео:

ayam hutan...pikat pelik
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 26286
leave your comment...i really dont know how this kind of fowl live in da jungle...maybe it belongs to someone....or maybe its pure....spe y ada...
Ayam Hutan (Si Mojo)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 264500
Si Mojo 1st tapau
ayam hutan pikat king
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 7330
Ibu Ayam.AVI
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 37868
sekali kena tenggek la plak..............
BABIRUSA KIDS PART 01
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 74357
ENGLISH
Denok Betine.mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 106081
Memang Power denak ni.
Nampak Hantu Bunian semasa menangkap ayam hutan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 68839
JAWATAN KOSONG TERKINI di http://goo.gl/2NeZui BANYAK CITE MENARIK di http://goo.gl/SHUROK VISIT LANGKAWI http://goo.gl/MB2NDH
pikat burung terkukur muar ak 47
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 50898
Ayam Hutan Pikat Betina 22
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 59314
Ni dia.. cara terbaik utk tapau AH.. celir..
Denak Bau2 Selapis Tapau 4 - Jerantut
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 83396
Maaf Kawan2. Tapau Minit Ke 8:12.. Masa Belaga Memori Penuh. Maaf Sekali Lagi. Terima Kasih Sokong Rakaman Bebas Saya
Video Kecelakaan Yang Merenggut Nyawa Aktor Paul Walker
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 224638
Bintang film Fast and Furious Paul Walker, meninggal dunia akibat kecelakaan lalu lintas di California, Amerika Serikat pada hari Sabtu (30/11)...
Ayam Hutan Pikat Betina 45
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 31618
lauk untuk berbuka
Buat racik ayam hutan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 73610
Young Jungle Fowls 2011.wmv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1097225
Pikat Ayam Hutan 4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 25369
pikat labu tapau.20.10.2011
Ayam hutan ku_pikat power-10a
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 34601
ayam hutan bru tmbuh taji
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 38024
aktiviti masa lapang
ayam hutan king #6
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 2211
7-6-2014...8.35am
Besarnya
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 119743
ayam bunuh dah 12 ekor,tidak pernah kalah. umur ayam baru setahun setengah.......
Si hujan panas tapau...first time turun
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 3356
This video was uploaded from an Android phone.
Ayam Hutan 22
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 7024
Ayam hutan ku_pikat power-3
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 28615
doris mikat ayam hutan di baserah kuansing
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 111042
Red jungle fowl
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 33960
Oo
Pikat 1 ( Bacul ) - [0005] - AH sampai
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 18041
tak sampai 2 minit pacak dah sampai. on kamera ingat nak zoom je. skali ada 2 ekor.. tapi dapat tgk je la... AH takut bini . ibu berketak , dia pun...

Комментарии:

Автор Harimau Berantai (2 года)
patut la lmbt kene rcik. aym jntan ni tkut bini.hehehe... tahniah bro.

Автор king parpu (2 года)
bagus,bro

Автор bakautan (2 года)
terbaik dr ladang.....

Автор Ayam Hutan (1 год)
seronok bila aku layan video korang..bgsla rakan2 semua sbb dermakan video
utk aku tgk.seronok mikat AH ni,kesenian,kesabaran,ketahanan mental,mutu
mental kita,kepuasan bila dpt AH yg cantik dr semua segi,brg liar
katakan.bukan mcm penembak AH yg lngsung xder seni n zalim...pupus,celir
dan habis AH,haaa,,sape sokong aku,,,,postlaaaa maiiiii,,,,batalkan aje
lesen menembak,bukak lesen memikat.pikat laks kita sanggup byr lesen
pelihara,nasib baik kitaorang ada,,kalo x ,abis semua AH mampos n pupus

Автор acit5 (2 года)
Bro,nak tny skit.aym pikat yg dah klh blaga ngan aym kmpg bleh jd pikat lg
x?pikat klh tp x brp bacol..

Автор racik90 (2 года)
klu dh rezeki kte pkai jntn ke betina ke ape de hal...kdang2 blm tntu dpt
AH klu pkai btina ni... jnji tapau sudaaaaa.....

Автор cencadok007 (2 года)
kalo jaring lg baik

Автор firdaus daus (2 года)
aku suke main btina kalau bunyi..senang dapat..

Автор royale3677 (2 года)
ada pikat betina yg nk dijual x? sy dr seremban.

Автор Steven Lee (2 года)
main betina malu tao

Автор Jantansexy (2 года)
beg plastik 2 yg pikat mhal 2 bro...apa2 pn tahniah......

Автор Ezhar Danish (1 год)
Mcm ada 2 ekor jer der.......bleh plak dia mengelupur klau tak 2 ekor skali
tapau......hehehe.....

Автор MrAbc1238101 (2 года)
Kesian bini aym mude tu.. mude2 lg dh jadi jande.. hahaha... nice vdeo...

Автор mohamad hafiz (2 года)
ok2 .. tq2 ... mmg nk try la pakai pikat betina ni .. nmpak mcm best je ..
ehehehe

Автор snailsmt (2 года)
Tu bag ayam ker yang tersangkut kat atas pokok tu? nice vid.. like!

Автор amir zolkapli (2 года)
kira ok la tu penawar dikala duka heee ini jer ubat kalau ayam celir

Автор Joworian (2 года)
ok2 good ....

Автор mamiganu (2 года)
jantan tu cam muda lagi je .. takde balung lagi .. tu pasal lambat masuk
kut . ape pun taniah ... nanti boleh le tumpang gi mikat sama ngan bro ..

Автор Gunting Pale (11 месяцев)
ada... kau mau yg mcm mame

Автор Gunting Pale (11 месяцев)
btl kta deme sy stuju

Автор Ayam Hutan (1 год)
pikat ko cantik,bulu cokelat gelap,bodi gempal,suara galak.ntah2 ko guna
pikat ori mcm aku,pikat betine ori aku.best kalo pakai pikat ori atau
hampir ori nih,mudah dpt AH.yg aku punye umur baru 5 bln,suara anak pun
masih ada,dah mule ngekek.jd aku try la bawak mikat.hari pertama dah dpt AH
da.AH jntn yg dah 2 thn aku geram,AH tu celir sgt2.last2 dpt ngan pikat
betine ori aku tuh.tertonggeng rembat racik dpn aku yg sembunyik blkng
pokok pisang dlm kbn sawit,aku dah kasi hati kt pikat aku mkn da..

Автор mohamad hafiz (2 года)
memang menarik la bro ... camne nak ajar buat pikat betina ni bro ? kongsi2
la tips skit ...

Автор man selangor (2 года)
tapau...

Автор syedrizan (2 года)
main betina pondan jer brooooo

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта