Видео


ayam hutan...pikat ibu 2



25.09.11 1021am.....lokasi dekat ladang sawit daaaa....punya lambat sembat....siap leh lyn utube lam ldg...

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 60,965
Добавлено: 3 года
Длительность: 8:00
Комментарии: 24

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Animals"
Видео загрузил: ah long
Показать больше видео, загруженных ah long


Похожие видео:

Ayam Hutan Pikat Betina 7
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 99150
AH.. xtahan tgk pikat.. terjah juga
ayam hutan...pikat pelik
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 28135
leave your comment...i really dont know how this kind of fowl live in da jungle...maybe it belongs to someone....or maybe its pure....spe y ada...
koleksi ayam hutan.....
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 12515
jrg2 je dpt memikat skang...ayam2 kat umah la pelepas rindu....rakaman 02.03.12
Video Kecelakaan Yang Merenggut Nyawa Aktor Paul Walker
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 497330
Bintang film Fast and Furious Paul Walker, meninggal dunia akibat kecelakaan lalu lintas di California, Amerika Serikat pada hari Sabtu (30/11)...
Ayam Hutan Pikat Betina 45
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 42216
lauk untuk berbuka
Pikat Ayam Hutan 1
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 25890
pikat labu tapau.......25/6/2011
Ayam Hutan Pikat Betina 8
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 25554
ni cara nk pakai pikat ibu lama.. tkt bacul asyik duk kena kejor AH je
doris mikat ayam hutan di baserah kuansing
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 119619
Sri Lanka junglefowl
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 44621
ayam hutan pikat betina 2
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 21489
celir... betul... ayam ni
pikat ibu power
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 13443
sekali kena tenggek lh.......
Red Jungle Fowl # Oct,2013 +1
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 8676
Pikat Ibu Power 2013 (Pt.Gantong)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 14554
Pikat Ibu 12062012
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 35849
sekampung dia datang...
Pikat Ayam Hutan 4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 26267
pikat labu tapau.20.10.2011
Ayam Hutan 22
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 43062
Tapau Ayam Hutan Kaki Putih 3.10.2011
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 13387
ini kali kedua dpt ayam hutan kaki putih.
Mangsa Racik Ayam Hutan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 35314
Anak muda kena ranjau.
ayam hutan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 19002
pikat kena tapau
Red jungle fowl
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 17403
Ah tu garang
pikat burung terkukur muar ak 47
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 73523
Red Jungle Fowl # Oct,2013 +2
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 20656
Ayam Hutan Pikat Betina 9
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 18794
PIkat terkejut.. troma.. asyik duk kena tengek je
Red Jungle Fowl #June 12,2011(2).
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 11936
Ayam Hutan Pikat Betina 22
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 74288
Ni dia.. cara terbaik utk tapau AH.. celir..

Комментарии:

Автор Harimau Berantai (3 года)
patut la lmbt kene rcik. aym jntan ni tkut bini.hehehe... tahniah bro.

Автор king parpu (3 года)
bagus,bro

Автор bakautan (3 года)
terbaik dr ladang.....

Автор Ayam Hutan (2 года)
seronok bila aku layan video korang..bgsla rakan2 semua sbb dermakan video
utk aku tgk.seronok mikat AH ni,kesenian,kesabaran,ketahanan mental,mutu
mental kita,kepuasan bila dpt AH yg cantik dr semua segi,brg liar
katakan.bukan mcm penembak AH yg lngsung xder seni n zalim...pupus,celir
dan habis AH,haaa,,sape sokong aku,,,,postlaaaa maiiiii,,,,batalkan aje
lesen menembak,bukak lesen memikat.pikat laks kita sanggup byr lesen
pelihara,nasib baik kitaorang ada,,kalo x ,abis semua AH mampos n pupus

Автор acit5 (3 года)
Bro,nak tny skit.aym pikat yg dah klh blaga ngan aym kmpg bleh jd pikat lg
x?pikat klh tp x brp bacol..

Автор racik90 (2 года)
klu dh rezeki kte pkai jntn ke betina ke ape de hal...kdang2 blm tntu dpt
AH klu pkai btina ni... jnji tapau sudaaaaa.....

Автор cencadok007 (2 года)
kalo jaring lg baik

Автор firdaus daus (3 года)
aku suke main btina kalau bunyi..senang dapat..

Автор royale3677 (2 года)
ada pikat betina yg nk dijual x? sy dr seremban.

Автор Steven Lee (3 года)
main betina malu tao

Автор Jantansexy (3 года)
beg plastik 2 yg pikat mhal 2 bro...apa2 pn tahniah......

Автор Ezhar Danish (2 года)
Mcm ada 2 ekor jer der.......bleh plak dia mengelupur klau tak 2 ekor skali
tapau......hehehe.....

Автор MrAbc1238101 (3 года)
Kesian bini aym mude tu.. mude2 lg dh jadi jande.. hahaha... nice vdeo...

Автор mohamad hafiz (3 года)
ok2 .. tq2 ... mmg nk try la pakai pikat betina ni .. nmpak mcm best je ..
ehehehe

Автор snailsmt (3 года)
Tu bag ayam ker yang tersangkut kat atas pokok tu? nice vid.. like!

Автор amir zolkapli (2 года)
kira ok la tu penawar dikala duka heee ini jer ubat kalau ayam celir

Автор Joworian (3 года)
ok2 good ....

Автор mamiganu (3 года)
jantan tu cam muda lagi je .. takde balung lagi .. tu pasal lambat masuk
kut . ape pun taniah ... nanti boleh le tumpang gi mikat sama ngan bro ..

Автор Gunting Pale (1 год)
ada... kau mau yg mcm mame

Автор Gunting Pale (1 год)
btl kta deme sy stuju

Автор Ayam Hutan (2 года)
pikat ko cantik,bulu cokelat gelap,bodi gempal,suara galak.ntah2 ko guna
pikat ori mcm aku,pikat betine ori aku.best kalo pakai pikat ori atau
hampir ori nih,mudah dpt AH.yg aku punye umur baru 5 bln,suara anak pun
masih ada,dah mule ngekek.jd aku try la bawak mikat.hari pertama dah dpt AH
da.AH jntn yg dah 2 thn aku geram,AH tu celir sgt2.last2 dpt ngan pikat
betine ori aku tuh.tertonggeng rembat racik dpn aku yg sembunyik blkng
pokok pisang dlm kbn sawit,aku dah kasi hati kt pikat aku mkn da..

Автор mohamad hafiz (3 года)
memang menarik la bro ... camne nak ajar buat pikat betina ni bro ? kongsi2
la tips skit ...

Автор man selangor (3 года)
tapau...

Автор syedrizan (2 года)
main betina pondan jer brooooo

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта