Видео


ayam hutan...pikat ibu 2



25.09.11 1021am.....lokasi dekat ladang sawit daaaa....punya lambat sembat....siap leh lyn utube lam ldg...

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 57,910
Добавлено: 2 года
Длительность: 8:00
Комментарии: 24

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Animals"
Видео загрузил: ah long
Показать больше видео, загруженных ah long


Похожие видео:

BABIRUSA KIDS PART 01
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 76540
ENGLISH
pikat burung terkukur muar ak 47
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 53509
Ayam Hutan (Si Mojo)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 292802
Si Mojo 1st tapau
Ibu Ayam.AVI
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 38175
sekali kena tenggek la plak..............
Ayam Hutan Pikat Betina 45
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 32443
lauk untuk berbuka
Pikat Ibu Power 2013 (Pt.Gantong)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 12393
jerat burung ala daling
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 252755
ruwal rawel roayan huam hieum taleusan guwar gawir awian artina : jadi mun hirup di alam dunya teh kudu daekan supaya heunteu susah. pek arala ku...
Denok Betine.mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 109461
Memang Power denak ni.
Ayam Hutan Pikat Betina 22
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 62005
Ni dia.. cara terbaik utk tapau AH.. celir..
pikat ayam hutan...white horse..#4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 6324
This video was uploaded from an Android phone.
ayam hutan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 17690
pikat kena tapau
Ayam Hutan 22
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 12846
ayam hutan...pikat pelik
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 26684
leave your comment...i really dont know how this kind of fowl live in da jungle...maybe it belongs to someone....or maybe its pure....spe y ada...
Nampak Hantu Bunian semasa menangkap ayam hutan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 78125
JAWATAN KOSONG TERKINI di http://goo.gl/2NeZui BANYAK CITE MENARIK di http://goo.gl/SHUROK VISIT LANGKAWI http://goo.gl/MB2NDH
Ayam Hutan Pikat Betina 9
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 16656
PIkat terkejut.. troma.. asyik duk kena tengek je
Besarnya
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 119962
ayam bunuh dah 12 ekor,tidak pernah kalah. umur ayam baru setahun setengah.......
Video Kecelakaan Yang Merenggut Nyawa Aktor Paul Walker
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 255790
Bintang film Fast and Furious Paul Walker, meninggal dunia akibat kecelakaan lalu lintas di California, Amerika Serikat pada hari Sabtu (30/11)...
How to catch a jungle fowl (GALLUS GALLUS)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 127348
how to catch a jungle fowl (gallus gallus)..
Young Jungle Fowls 2011.wmv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1125327
Ayam Hutan 2
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 52493
Pikat Ayam Hutan 3
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 8741
pikat labu tapau...30.9.2011....
cara buat perumah racik / lekor
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 93489
budak baru belajar, berbagi sedikit pengetahuan...cara buat perumah racik / lekor / sarang racik ....salam sayang kepada geng pemikat ayam hutan....
Pikat Ayam Hutan =1
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 84589
si langsi tapau
Ayam Hutan 10
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 32889
Devi prayer from the Sacred Ganges..... Goddess Return
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 763781
Song from Craig Pruess & Ananda

Комментарии:

Автор Harimau Berantai (2 года)
patut la lmbt kene rcik. aym jntan ni tkut bini.hehehe... tahniah bro.

Автор king parpu (2 года)
bagus,bro

Автор bakautan (2 года)
terbaik dr ladang.....

Автор Ayam Hutan (1 год)
seronok bila aku layan video korang..bgsla rakan2 semua sbb dermakan video
utk aku tgk.seronok mikat AH ni,kesenian,kesabaran,ketahanan mental,mutu
mental kita,kepuasan bila dpt AH yg cantik dr semua segi,brg liar
katakan.bukan mcm penembak AH yg lngsung xder seni n zalim...pupus,celir
dan habis AH,haaa,,sape sokong aku,,,,postlaaaa maiiiii,,,,batalkan aje
lesen menembak,bukak lesen memikat.pikat laks kita sanggup byr lesen
pelihara,nasib baik kitaorang ada,,kalo x ,abis semua AH mampos n pupus

Автор acit5 (2 года)
Bro,nak tny skit.aym pikat yg dah klh blaga ngan aym kmpg bleh jd pikat lg
x?pikat klh tp x brp bacol..

Автор racik90 (2 года)
klu dh rezeki kte pkai jntn ke betina ke ape de hal...kdang2 blm tntu dpt
AH klu pkai btina ni... jnji tapau sudaaaaa.....

Автор cencadok007 (2 года)
kalo jaring lg baik

Автор firdaus daus (2 года)
aku suke main btina kalau bunyi..senang dapat..

Автор royale3677 (2 года)
ada pikat betina yg nk dijual x? sy dr seremban.

Автор Steven Lee (2 года)
main betina malu tao

Автор Jantansexy (2 года)
beg plastik 2 yg pikat mhal 2 bro...apa2 pn tahniah......

Автор Ezhar Danish (1 год)
Mcm ada 2 ekor jer der.......bleh plak dia mengelupur klau tak 2 ekor skali
tapau......hehehe.....

Автор MrAbc1238101 (2 года)
Kesian bini aym mude tu.. mude2 lg dh jadi jande.. hahaha... nice vdeo...

Автор mohamad hafiz (2 года)
ok2 .. tq2 ... mmg nk try la pakai pikat betina ni .. nmpak mcm best je ..
ehehehe

Автор snailsmt (2 года)
Tu bag ayam ker yang tersangkut kat atas pokok tu? nice vid.. like!

Автор amir zolkapli (2 года)
kira ok la tu penawar dikala duka heee ini jer ubat kalau ayam celir

Автор Joworian (2 года)
ok2 good ....

Автор mamiganu (2 года)
jantan tu cam muda lagi je .. takde balung lagi .. tu pasal lambat masuk
kut . ape pun taniah ... nanti boleh le tumpang gi mikat sama ngan bro ..

Автор Gunting Pale (1 год)
ada... kau mau yg mcm mame

Автор Gunting Pale (1 год)
btl kta deme sy stuju

Автор Ayam Hutan (1 год)
pikat ko cantik,bulu cokelat gelap,bodi gempal,suara galak.ntah2 ko guna
pikat ori mcm aku,pikat betine ori aku.best kalo pakai pikat ori atau
hampir ori nih,mudah dpt AH.yg aku punye umur baru 5 bln,suara anak pun
masih ada,dah mule ngekek.jd aku try la bawak mikat.hari pertama dah dpt AH
da.AH jntn yg dah 2 thn aku geram,AH tu celir sgt2.last2 dpt ngan pikat
betine ori aku tuh.tertonggeng rembat racik dpn aku yg sembunyik blkng
pokok pisang dlm kbn sawit,aku dah kasi hati kt pikat aku mkn da..

Автор mohamad hafiz (2 года)
memang menarik la bro ... camne nak ajar buat pikat betina ni bro ? kongsi2
la tips skit ...

Автор man selangor (2 года)
tapau...

Автор syedrizan (2 года)
main betina pondan jer brooooo

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта