Видео


ayam hutan...pikat ibu 2



25.09.11 1021am.....lokasi dekat ladang sawit daaaa....punya lambat sembat....siap leh lyn utube lam ldg...

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 60,165
Добавлено: 3 года
Длительность: 8:00
Комментарии: 24

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Animals"
Видео загрузил: ah long
Показать больше видео, загруженных ah long


Похожие видео:

Ayam Hutan (Si Mojo)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 360077
Si Mojo 1st tapau
xde pasal,cari pasal.....
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 100831
rakaman....
Mikat Ayam Hutan : Hukuman Ayam Pemalas
Рейтинг Рейтинг РейтингРейтингРейтинг
Просмотров: 21661
mikat ayam hutan....
pikat ayam hutan...white horse..#4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 6547
This video was uploaded from an Android phone.
Pikat Ibu 12062012
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 34110
sekampung dia datang...
Ayam Hutan Pikat Betina 8
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 24295
ni cara nk pakai pikat ibu lama.. tkt bacul asyik duk kena kejor AH je
Ayam Hutan Pikat Betina 45
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 38529
lauk untuk berbuka
Ayam Hutan ( Si Tembam Wm ).mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 24822
Ayam Hutan Pikat Betina 22
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 69847
Ni dia.. cara terbaik utk tapau AH.. celir..
ayam hutan pikat king
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 9415
pikat ayam hutan(sisik empang01)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 41614
laju sangat pn terkam pikat,dah mantol..1st tapau
Ayam Hutan Pikat Betina 9
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 18220
PIkat terkejut.. troma.. asyik duk kena tengek je
Pikat tua 5 tahun (2).avi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 19042
ayam celih racik. xpe lain hari blh repeat lg.
Racik Maut
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 18595
Ibu Ayam.AVI
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 40253
sekali kena tenggek la plak..............
Denok Betine.mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 123858
Memang Power denak ni.
Denak Bau2 Selapis Tapau 4 - Jerantut
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 95816
Maaf Kawan2. Tapau Minit Ke 8:12.. Masa Belaga Memori Penuh. Maaf Sekali Lagi. Terima Kasih Sokong Rakaman Bebas Saya
pikat burung terkukur muar ak 47
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 63676
ayam hutan-king balung.wmv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 36717
saja saja kongsi
Besarnya
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 121579
ayam bunuh dah 12 ekor,tidak pernah kalah. umur ayam baru setahun setengah.......
Pikat Ibu Power 2013 (Pt.Gantong)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 13337
Ayam Hutan 7
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 71146
Ayam hutan pikat betina 10
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 8994
Risiko xpakai ranjau..pakai pikat betina.. ble mati terbunuh..
BABIRUSA KIDS PART 01
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 83991
ENGLISH
Ayam hutan Pikat Betina 5
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 31561
AH xsempat cabul pikat, tgk pikat dgn bernafsu kena jari lh plak..

Комментарии:

Автор Harimau Berantai (3 года)
patut la lmbt kene rcik. aym jntan ni tkut bini.hehehe... tahniah bro.

Автор king parpu (3 года)
bagus,bro

Автор bakautan (3 года)
terbaik dr ladang.....

Автор Ayam Hutan (1 год)
seronok bila aku layan video korang..bgsla rakan2 semua sbb dermakan video
utk aku tgk.seronok mikat AH ni,kesenian,kesabaran,ketahanan mental,mutu
mental kita,kepuasan bila dpt AH yg cantik dr semua segi,brg liar
katakan.bukan mcm penembak AH yg lngsung xder seni n zalim...pupus,celir
dan habis AH,haaa,,sape sokong aku,,,,postlaaaa maiiiii,,,,batalkan aje
lesen menembak,bukak lesen memikat.pikat laks kita sanggup byr lesen
pelihara,nasib baik kitaorang ada,,kalo x ,abis semua AH mampos n pupus

Автор acit5 (3 года)
Bro,nak tny skit.aym pikat yg dah klh blaga ngan aym kmpg bleh jd pikat lg
x?pikat klh tp x brp bacol..

Автор racik90 (2 года)
klu dh rezeki kte pkai jntn ke betina ke ape de hal...kdang2 blm tntu dpt
AH klu pkai btina ni... jnji tapau sudaaaaa.....

Автор cencadok007 (2 года)
kalo jaring lg baik

Автор firdaus daus (2 года)
aku suke main btina kalau bunyi..senang dapat..

Автор royale3677 (2 года)
ada pikat betina yg nk dijual x? sy dr seremban.

Автор Steven Lee (2 года)
main betina malu tao

Автор Jantansexy (3 года)
beg plastik 2 yg pikat mhal 2 bro...apa2 pn tahniah......

Автор Ezhar Danish (1 год)
Mcm ada 2 ekor jer der.......bleh plak dia mengelupur klau tak 2 ekor skali
tapau......hehehe.....

Автор MrAbc1238101 (3 года)
Kesian bini aym mude tu.. mude2 lg dh jadi jande.. hahaha... nice vdeo...

Автор mohamad hafiz (3 года)
ok2 .. tq2 ... mmg nk try la pakai pikat betina ni .. nmpak mcm best je ..
ehehehe

Автор snailsmt (3 года)
Tu bag ayam ker yang tersangkut kat atas pokok tu? nice vid.. like!

Автор amir zolkapli (2 года)
kira ok la tu penawar dikala duka heee ini jer ubat kalau ayam celir

Автор Joworian (3 года)
ok2 good ....

Автор mamiganu (3 года)
jantan tu cam muda lagi je .. takde balung lagi .. tu pasal lambat masuk
kut . ape pun taniah ... nanti boleh le tumpang gi mikat sama ngan bro ..

Автор Gunting Pale (1 год)
ada... kau mau yg mcm mame

Автор Gunting Pale (1 год)
btl kta deme sy stuju

Автор Ayam Hutan (1 год)
pikat ko cantik,bulu cokelat gelap,bodi gempal,suara galak.ntah2 ko guna
pikat ori mcm aku,pikat betine ori aku.best kalo pakai pikat ori atau
hampir ori nih,mudah dpt AH.yg aku punye umur baru 5 bln,suara anak pun
masih ada,dah mule ngekek.jd aku try la bawak mikat.hari pertama dah dpt AH
da.AH jntn yg dah 2 thn aku geram,AH tu celir sgt2.last2 dpt ngan pikat
betine ori aku tuh.tertonggeng rembat racik dpn aku yg sembunyik blkng
pokok pisang dlm kbn sawit,aku dah kasi hati kt pikat aku mkn da..

Автор mohamad hafiz (3 года)
memang menarik la bro ... camne nak ajar buat pikat betina ni bro ? kongsi2
la tips skit ...

Автор man selangor (3 года)
tapau...

Автор syedrizan (2 года)
main betina pondan jer brooooo

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта