Видео


ayam hutan...pikat ibu 2



25.09.11 1021am.....lokasi dekat ladang sawit daaaa....punya lambat sembat....siap leh lyn utube lam ldg...

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 62,750
Добавлено: 3 года
Длительность: 8:00
Комментарии: 24

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Animals"
Видео загрузил: ah long
Показать больше видео, загруженных ah long


Похожие видео:

Ayam Hutan (Si Mojo)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 482568
Si Mojo 1st tapau
Video Kecelakaan Yang Merenggut Nyawa Aktor Paul Walker
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 693579
Bintang film Fast and Furious Paul Walker, meninggal dunia akibat kecelakaan lalu lintas di California, Amerika Serikat pada hari Sabtu (30/11)...
Pikat Ibu Power 2013 (Pt.Gantong)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 15567
Denok Betine.mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 144191
Memang Power denak ni.
Pikat Ayam Hutan 4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 26881
pikat labu tapau.20.10.2011
Ayam Hutan ( Si Tembam Wm ).mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 26384
Mikat Ayam Hutan : Hukuman Ayam Pemalas
Рейтинг Рейтинг РейтингРейтингРейтинг
Просмотров: 24366
mikat ayam hutan....
pikat ayam hutan(sisik empang01)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 42889
laju sangat pn terkam pikat,dah mantol..1st tapau
Ayam Hutan Pikat Betina 7
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 108069
AH.. xtahan tgk pikat.. terjah juga
Ayam Hutan Pikat Betina 8
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 27979
ni cara nk pakai pikat ibu lama.. tkt bacul asyik duk kena kejor AH je
pikat burung terkukur muar ak 47
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 82240
Besarnya
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 123188
ayam bunuh dah 12 ekor,tidak pernah kalah. umur ayam baru setahun setengah.......
memikat ayam hutan.jengka (port 1)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 119556
lokasi felda jengka
Ikan Terhandal - Haruan [part 4].flv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 246185
Mangsa Racik Ayam Hutan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 37967
Anak muda kena ranjau.
Nampak Hantu Bunian semasa menangkap ayam hutan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 182962
JAWATAN KOSONG TERKINI di http://goo.gl/2NeZui BANYAK CITE MENARIK di http://goo.gl/SHUROK VISIT LANGKAWI http://goo.gl/MB2NDH
ayam hutan pikat betina 2
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 22897
celir... betul... ayam ni
MEMIPIT JEHEK.
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 33880
Aktiviti memburu binatang dengan cara memipit sebelum menembaknya yang dilakukan olih orang asli dari suku kaum temiar di hulu perak.
ayam hutan-king balung.wmv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 37604
saja saja kongsi
pikat ayam hutan...white horse..#4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 7084
This video was uploaded from an Android phone.
Red Jungle Fowl # Oct,2013 +2
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 21647
Ayam Hutan 22
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 57781
ครืนดักนกกวัก5 ( วิธีใช้ ) 0849136883
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 187982
http://yimpaen.com/w_view.php?w=gallus-gallus&p_id=73 เข้าไปดูในfacebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100003565934702
Ayam Hutan Pikat Betina 45
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 47354
lauk untuk berbuka
Pikat Ibu 12062012
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 37107
sekampung dia datang...

Комментарии:

Автор Harimau Berantai (3 года)
patut la lmbt kene rcik. aym jntan ni tkut bini.hehehe... tahniah bro.

Автор king parpu (3 года)
bagus,bro

Автор bakautan (3 года)
terbaik dr ladang.....

Автор Ayam Hutan (2 года)
seronok bila aku layan video korang..bgsla rakan2 semua sbb dermakan video
utk aku tgk.seronok mikat AH ni,kesenian,kesabaran,ketahanan mental,mutu
mental kita,kepuasan bila dpt AH yg cantik dr semua segi,brg liar
katakan.bukan mcm penembak AH yg lngsung xder seni n zalim...pupus,celir
dan habis AH,haaa,,sape sokong aku,,,,postlaaaa maiiiii,,,,batalkan aje
lesen menembak,bukak lesen memikat.pikat laks kita sanggup byr lesen
pelihara,nasib baik kitaorang ada,,kalo x ,abis semua AH mampos n pupus

Автор acit5 (3 года)
Bro,nak tny skit.aym pikat yg dah klh blaga ngan aym kmpg bleh jd pikat lg
x?pikat klh tp x brp bacol..

Автор racik90 (3 года)
klu dh rezeki kte pkai jntn ke betina ke ape de hal...kdang2 blm tntu dpt
AH klu pkai btina ni... jnji tapau sudaaaaa.....

Автор cencadok007 (3 года)
kalo jaring lg baik

Автор firdaus daus (3 года)
aku suke main btina kalau bunyi..senang dapat..

Автор royale3677 (2 года)
ada pikat betina yg nk dijual x? sy dr seremban.

Автор Steven Lee (3 года)
main betina malu tao

Автор Ezhar Danish (2 года)
Mcm ada 2 ekor jer der.......bleh plak dia mengelupur klau tak 2 ekor skali
tapau......hehehe.....

Автор MrAbc1238101 (3 года)
Kesian bini aym mude tu.. mude2 lg dh jadi jande.. hahaha... nice vdeo...

Автор mohamad hafiz (3 года)
ok2 .. tq2 ... mmg nk try la pakai pikat betina ni .. nmpak mcm best je ..
ehehehe

Автор snailsmt (3 года)
Tu bag ayam ker yang tersangkut kat atas pokok tu? nice vid.. like!

Автор amir zolkapli (3 года)
kira ok la tu penawar dikala duka heee ini jer ubat kalau ayam celir

Автор Joworian (3 года)
ok2 good ....

Автор mamiganu (3 года)
jantan tu cam muda lagi je .. takde balung lagi .. tu pasal lambat masuk
kut . ape pun taniah ... nanti boleh le tumpang gi mikat sama ngan bro ..

Автор Gunting Pale (1 год)
ada... kau mau yg mcm mame

Автор Gunting Pale (1 год)
btl kta deme sy stuju

Автор Ayam Hutan (2 года)
pikat ko cantik,bulu cokelat gelap,bodi gempal,suara galak.ntah2 ko guna
pikat ori mcm aku,pikat betine ori aku.best kalo pakai pikat ori atau
hampir ori nih,mudah dpt AH.yg aku punye umur baru 5 bln,suara anak pun
masih ada,dah mule ngekek.jd aku try la bawak mikat.hari pertama dah dpt AH
da.AH jntn yg dah 2 thn aku geram,AH tu celir sgt2.last2 dpt ngan pikat
betine ori aku tuh.tertonggeng rembat racik dpn aku yg sembunyik blkng
pokok pisang dlm kbn sawit,aku dah kasi hati kt pikat aku mkn da..

Автор mohamad hafiz (3 года)
memang menarik la bro ... camne nak ajar buat pikat betina ni bro ? kongsi2
la tips skit ...

Автор man selangor (3 года)
tapau...

Автор syedrizan (3 года)
main betina pondan jer brooooo

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта