Видео


ayam hutan...pikat ibu 2



25.09.11 1021am.....lokasi dekat ladang sawit daaaa....punya lambat sembat....siap leh lyn utube lam ldg...

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 58,916
Добавлено: 3 года
Длительность: 8:00
Комментарии: 24

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Animals"
Видео загрузил: ah long
Показать больше видео, загруженных ah long


Похожие видео:

xde pasal,cari pasal.....
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 97690
rakaman....
Ayam Hutan (Si Mojo)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 318013
Si Mojo 1st tapau
Ibu Ayam.AVI
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 39280
sekali kena tenggek la plak..............
Denok Betine.mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 114057
Memang Power denak ni.
BABIRUSA KIDS PART 01
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 80292
ENGLISH
Video Kecelakaan Yang Merenggut Nyawa Aktor Paul Walker
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 302524
Bintang film Fast and Furious Paul Walker, meninggal dunia akibat kecelakaan lalu lintas di California, Amerika Serikat pada hari Sabtu (30/11)...
Besarnya
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 120627
ayam bunuh dah 12 ekor,tidak pernah kalah. umur ayam baru setahun setengah.......
Red Jungle Fowl # Oct,2013 +1
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 8114
ayam hutan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 18296
pikat kena tapau
pikat burung terkukur muar ak 47
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 58898
Si hujan panas tapau...first time turun
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 3926
This video was uploaded from an Android phone.
Pikat Ayam Hutan 4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 25692
pikat labu tapau.20.10.2011
Ayam Hutan ( Si Tembam Wm ).mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 24331
ayam hutan-king balung.wmv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 36381
saja saja kongsi
Nampak Hantu Bunian semasa menangkap ayam hutan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 96472
JAWATAN KOSONG TERKINI di http://goo.gl/2NeZui BANYAK CITE MENARIK di http://goo.gl/SHUROK VISIT LANGKAWI http://goo.gl/MB2NDH
Ayam Hutan Pikat Betina 22
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 65187
Ni dia.. cara terbaik utk tapau AH.. celir..
doris mikat ayam hutan di baserah kuansing
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 114164
pikat ayam sepang
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 18000
pikat ayam sepang #1
cara buat perumah racik / lekor
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 99940
budak baru belajar, berbagi sedikit pengetahuan...cara buat perumah racik / lekor / sarang racik ....salam sayang kepada geng pemikat ayam hutan....
Ayam Hutan 7
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 68982
Ikan Terhandal - Haruan [part 4].flv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 227874
Red jungle fowl
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 40506
Oo
Pikat Ayam Hutan.
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 10788
pikat bogo.
Red Jungle Fowl # Oct,2013 +2
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 18302
Ayam Hutan 22
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 19003

Комментарии:

Автор Harimau Berantai (2 года)
patut la lmbt kene rcik. aym jntan ni tkut bini.hehehe... tahniah bro.

Автор king parpu (3 года)
bagus,bro

Автор bakautan (2 года)
terbaik dr ladang.....

Автор Ayam Hutan (1 год)
seronok bila aku layan video korang..bgsla rakan2 semua sbb dermakan video
utk aku tgk.seronok mikat AH ni,kesenian,kesabaran,ketahanan mental,mutu
mental kita,kepuasan bila dpt AH yg cantik dr semua segi,brg liar
katakan.bukan mcm penembak AH yg lngsung xder seni n zalim...pupus,celir
dan habis AH,haaa,,sape sokong aku,,,,postlaaaa maiiiii,,,,batalkan aje
lesen menembak,bukak lesen memikat.pikat laks kita sanggup byr lesen
pelihara,nasib baik kitaorang ada,,kalo x ,abis semua AH mampos n pupus

Автор acit5 (2 года)
Bro,nak tny skit.aym pikat yg dah klh blaga ngan aym kmpg bleh jd pikat lg
x?pikat klh tp x brp bacol..

Автор racik90 (2 года)
klu dh rezeki kte pkai jntn ke betina ke ape de hal...kdang2 blm tntu dpt
AH klu pkai btina ni... jnji tapau sudaaaaa.....

Автор cencadok007 (2 года)
kalo jaring lg baik

Автор firdaus daus (2 года)
aku suke main btina kalau bunyi..senang dapat..

Автор royale3677 (2 года)
ada pikat betina yg nk dijual x? sy dr seremban.

Автор Steven Lee (2 года)
main betina malu tao

Автор Jantansexy (2 года)
beg plastik 2 yg pikat mhal 2 bro...apa2 pn tahniah......

Автор Ezhar Danish (1 год)
Mcm ada 2 ekor jer der.......bleh plak dia mengelupur klau tak 2 ekor skali
tapau......hehehe.....

Автор MrAbc1238101 (3 года)
Kesian bini aym mude tu.. mude2 lg dh jadi jande.. hahaha... nice vdeo...

Автор mohamad hafiz (2 года)
ok2 .. tq2 ... mmg nk try la pakai pikat betina ni .. nmpak mcm best je ..
ehehehe

Автор snailsmt (3 года)
Tu bag ayam ker yang tersangkut kat atas pokok tu? nice vid.. like!

Автор amir zolkapli (2 года)
kira ok la tu penawar dikala duka heee ini jer ubat kalau ayam celir

Автор Joworian (2 года)
ok2 good ....

Автор mamiganu (3 года)
jantan tu cam muda lagi je .. takde balung lagi .. tu pasal lambat masuk
kut . ape pun taniah ... nanti boleh le tumpang gi mikat sama ngan bro ..

Автор Gunting Pale (1 год)
ada... kau mau yg mcm mame

Автор Gunting Pale (1 год)
btl kta deme sy stuju

Автор Ayam Hutan (1 год)
pikat ko cantik,bulu cokelat gelap,bodi gempal,suara galak.ntah2 ko guna
pikat ori mcm aku,pikat betine ori aku.best kalo pakai pikat ori atau
hampir ori nih,mudah dpt AH.yg aku punye umur baru 5 bln,suara anak pun
masih ada,dah mule ngekek.jd aku try la bawak mikat.hari pertama dah dpt AH
da.AH jntn yg dah 2 thn aku geram,AH tu celir sgt2.last2 dpt ngan pikat
betine ori aku tuh.tertonggeng rembat racik dpn aku yg sembunyik blkng
pokok pisang dlm kbn sawit,aku dah kasi hati kt pikat aku mkn da..

Автор mohamad hafiz (2 года)
memang menarik la bro ... camne nak ajar buat pikat betina ni bro ? kongsi2
la tips skit ...

Автор man selangor (3 года)
tapau...

Автор syedrizan (2 года)
main betina pondan jer brooooo

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта