Видео


ayam hutan...pikat ibu 2



25.09.11 1021am.....lokasi dekat ladang sawit daaaa....punya lambat sembat....siap leh lyn utube lam ldg...

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 58,275
Добавлено: 2 года
Длительность: 8:00
Комментарии: 24

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Animals"
Видео загрузил: ah long
Показать больше видео, загруженных ah long


Похожие видео:

ayam hutan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 17941
pikat kena tapau
BABIRUSA KIDS PART 01
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 78706
ENGLISH
Ayam Hutan (Si Mojo)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 302843
Si Mojo 1st tapau
Ibu Ayam.AVI
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 38852
sekali kena tenggek la plak..............
Denok Betine.mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 111385
Memang Power denak ni.
Ayam Hutan Pikat Betina 22
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 63096
Ni dia.. cara terbaik utk tapau AH.. celir..
Ayam Hutan Pikat Betina 45
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 33639
lauk untuk berbuka
Pikat Ayam Hutan 3
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 8787
pikat labu tapau...30.9.2011....
Si hujan panas tapau...first time turun
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 3685
This video was uploaded from an Android phone.
Ayam Hutan ( Si Tembam Wm ).mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 24270
Video Kecelakaan Yang Merenggut Nyawa Aktor Paul Walker
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 275020
Bintang film Fast and Furious Paul Walker, meninggal dunia akibat kecelakaan lalu lintas di California, Amerika Serikat pada hari Sabtu (30/11)...
ayam hutan...pikat pelik
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 26888
leave your comment...i really dont know how this kind of fowl live in da jungle...maybe it belongs to someone....or maybe its pure....spe y ada...
jerat burung ala daling
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 256921
ruwal rawel roayan huam hieum taleusan guwar gawir awian artina : jadi mun hirup di alam dunya teh kudu daekan supaya heunteu susah. pek arala ku...
Red jungle fowl
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 38053
Oo
Pikat Ayam Hutan# 2
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 74934
11.9.2011.
Ayam Hutan 2
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 53136
Pikat Ayam Hutan 2
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 47840
pikat labu tapau...29.8.2011
Besarnya
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 120351
ayam bunuh dah 12 ekor,tidak pernah kalah. umur ayam baru setahun setengah.......
Nampak Hantu Bunian semasa menangkap ayam hutan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 86378
JAWATAN KOSONG TERKINI di http://goo.gl/2NeZui BANYAK CITE MENARIK di http://goo.gl/SHUROK VISIT LANGKAWI http://goo.gl/MB2NDH
Pikat Ibu Power 2013 (Pt.Gantong)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 12683
Pikat Ayam Hutan#3
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 39455
11.10.2011
How to catch a jungle fowl (GALLUS GALLUS)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 131720
how to catch a jungle fowl (gallus gallus)..
pikat ayam hutan...white horse..#4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 6371
This video was uploaded from an Android phone.
Young Jungle Fowls 2011.wmv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1144974
Ayam Hutan 10
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 33091

Комментарии:

Автор Harimau Berantai (2 года)
patut la lmbt kene rcik. aym jntan ni tkut bini.hehehe... tahniah bro.

Автор king parpu (2 года)
bagus,bro

Автор bakautan (2 года)
terbaik dr ladang.....

Автор Ayam Hutan (1 год)
seronok bila aku layan video korang..bgsla rakan2 semua sbb dermakan video
utk aku tgk.seronok mikat AH ni,kesenian,kesabaran,ketahanan mental,mutu
mental kita,kepuasan bila dpt AH yg cantik dr semua segi,brg liar
katakan.bukan mcm penembak AH yg lngsung xder seni n zalim...pupus,celir
dan habis AH,haaa,,sape sokong aku,,,,postlaaaa maiiiii,,,,batalkan aje
lesen menembak,bukak lesen memikat.pikat laks kita sanggup byr lesen
pelihara,nasib baik kitaorang ada,,kalo x ,abis semua AH mampos n pupus

Автор acit5 (2 года)
Bro,nak tny skit.aym pikat yg dah klh blaga ngan aym kmpg bleh jd pikat lg
x?pikat klh tp x brp bacol..

Автор racik90 (2 года)
klu dh rezeki kte pkai jntn ke betina ke ape de hal...kdang2 blm tntu dpt
AH klu pkai btina ni... jnji tapau sudaaaaa.....

Автор cencadok007 (2 года)
kalo jaring lg baik

Автор firdaus daus (2 года)
aku suke main btina kalau bunyi..senang dapat..

Автор royale3677 (2 года)
ada pikat betina yg nk dijual x? sy dr seremban.

Автор Steven Lee (2 года)
main betina malu tao

Автор Jantansexy (2 года)
beg plastik 2 yg pikat mhal 2 bro...apa2 pn tahniah......

Автор Ezhar Danish (1 год)
Mcm ada 2 ekor jer der.......bleh plak dia mengelupur klau tak 2 ekor skali
tapau......hehehe.....

Автор MrAbc1238101 (2 года)
Kesian bini aym mude tu.. mude2 lg dh jadi jande.. hahaha... nice vdeo...

Автор mohamad hafiz (2 года)
ok2 .. tq2 ... mmg nk try la pakai pikat betina ni .. nmpak mcm best je ..
ehehehe

Автор snailsmt (2 года)
Tu bag ayam ker yang tersangkut kat atas pokok tu? nice vid.. like!

Автор amir zolkapli (2 года)
kira ok la tu penawar dikala duka heee ini jer ubat kalau ayam celir

Автор Joworian (2 года)
ok2 good ....

Автор mamiganu (2 года)
jantan tu cam muda lagi je .. takde balung lagi .. tu pasal lambat masuk
kut . ape pun taniah ... nanti boleh le tumpang gi mikat sama ngan bro ..

Автор Gunting Pale (1 год)
ada... kau mau yg mcm mame

Автор Gunting Pale (1 год)
btl kta deme sy stuju

Автор Ayam Hutan (1 год)
pikat ko cantik,bulu cokelat gelap,bodi gempal,suara galak.ntah2 ko guna
pikat ori mcm aku,pikat betine ori aku.best kalo pakai pikat ori atau
hampir ori nih,mudah dpt AH.yg aku punye umur baru 5 bln,suara anak pun
masih ada,dah mule ngekek.jd aku try la bawak mikat.hari pertama dah dpt AH
da.AH jntn yg dah 2 thn aku geram,AH tu celir sgt2.last2 dpt ngan pikat
betine ori aku tuh.tertonggeng rembat racik dpn aku yg sembunyik blkng
pokok pisang dlm kbn sawit,aku dah kasi hati kt pikat aku mkn da..

Автор mohamad hafiz (2 года)
memang menarik la bro ... camne nak ajar buat pikat betina ni bro ? kongsi2
la tips skit ...

Автор man selangor (2 года)
tapau...

Автор syedrizan (2 года)
main betina pondan jer brooooo

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта