Видео


NASH - Pada Syurga Di Wajah Mu



Layannnn............

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 386,606
Добавлено: 5 лет
Длительность: 5:02
Комментарии: 70

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Music"
Видео загрузил: BraderRockers
Показать больше видео, загруженных BraderRockers


Похожие видео:

LEFTHANDED - Ku Dihalaman Rindu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 944536
Layannnn......
LEFTHANDED - Kenangan Bersamamu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 158331
Layannnn.......
BPR - Seribu Tahun Takkan Mungkin
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 891949
Seribu Tahun Takkan Mungkin
HATTAN - Mahligai Syahdu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 114119
Layannnnn.....
Exist - Masih Terserlah Ayumu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 902415
Dapatkan video karaoke bagi lagu ini di http://karaoke2u.wordpress.com
Blackrose - Penantian *Original Audio
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1322905
Layan gergasi Rock Malaysia
Awie - Di Penjara Janji
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 2901839
Music video by Awie performing Di Penjara Janji. (C) 1998 BMG Music (M) Sdn. Bhd.
EYE - Izinkan Selamanya Namamu Di Hati Original Video
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 386994
layan jaaaaa...
SEARCH - Fantasia Bulan Madu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 117712
Layannnnn.......
HATTAN - Rendang Tak Berbuah
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 794715
Layannnn......
Lefthanded-Debunga Wangi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 226699
MEGA - Bayangan Gurauan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 277065
Layannnnn.....
RIO - Layu Di Hujung Mekar
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1992386
Layannnnn...................
UKAYS - Kau Satu-Satunya
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 611196
Layannnn...........
XPDC - Hijau Bumi Tuhan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 447304
Layannnnn........
LAMUNAN TERHENTI - ARIS ARIWATAN
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 2129343
Lagu & Lirik : Saari Amri
BAJI - A.I.A ( Ayah Ibu Anak)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 477104
Layannnnn..........
MASSA - Patahnya Sayap Malam
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 188108
Layannnnn.................
SEARCH - Mentari Merah Di Ufuk Timur
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 10582
Layannnn........
CINTA TAK KENAL SIAPA - ARIS ARIWATAN
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 527303
Lagu & Lirik : Saari Amri
Rahim Maarof - Usang
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 308230
SUCCESS - Ku Basuh Luka Dengan Airmata
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 688016
Lalu ku terkulai didalam sangkar rindu..........
IKLIM - Di Pintu Mahligai
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 63956
Layannnn.....
Handy Black- Kau Yang Bernama Seri
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1810534
FAHRENHEIT - Menuju Garisan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 35489
Layannnn............

Комментарии:

Автор Hazrul Deathnote (4 месяца)
Rmbut terbaik nash..

Автор Faiz Zul (8 месяцев)
Lgu ni tju kpde tungku moga2 rmh yg kte bli ni mcm syurga

Автор Faiz Zul (8 месяцев)
Lgu ni tju kpde tungku moga2 rmh yg kte bli ni mcm syurga

Автор widya hastuti (7 месяцев)
Gangtang.gangtang.serigala

Автор arif ihsan (1 год)
lagu kesukaan ku!

Автор Faiz Hazuddin (9 месяцев)
Nash terbaik

Автор Hairie Zulkifli (7 месяцев)
yhhh

Автор lukman Mohammad (1 год)
Mfkan bunda,,,,,

Автор Shafiqah Shahera (1 год)
Menyentuh

Автор Zuliha Salleh (1 год)
From someone special in my heart

Автор putera iskandar (3 года)
terbaik lr..wlaupon aq bebudak lg,,tp bg aq,,ny lr lgu plng best

Автор wwwtobaniani (2 года)
Lagunipun melebu neng njeroning ati

Автор khairul sabre (1 год)
sendu woo lirik dia.. p/s: lawa gurl tu... arwah sosilawati muda2 ke?

Автор muahamad asnawie (2 года)
diye citer pasal akak diye dulu.... akak diye tabah harungi dugaan... :))
tu je kot aku tau kalo salah btol kan....

Автор Rasland Khan (2 года)
kepada istriku as...agar rumah yg kita bina ini biar lah sampai ke
syurga....amin

Автор mfeeza (5 лет)
aku minat gak lagu2 lame..bezz layan...xmcm lagu skrg..ntah pape...wei aku
rekomen korang dgr lagu layu dihujung mekar dengan lagu sayap terluka..memg
bezz lagu ni lau korang dgr

Автор RampaxHellex (3 года)
semoga bertambah erat kasih sayang pada isteri tercinta..engkaulah duhai
isteriku,dulu,kini dan selamanya....

Автор ethirty3230 (2 года)
baikk..ni nak kene berdengung dulu baru boleh nyanyi..

Автор din kamal (1 год)
Kami membawa pasangan untuk berkahwin secara sah di pejabat Majlis Agama
Islam Thailand. Pernikahan ini adalah sah mengikut hukum syarak dan
diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia. Insya-Allah urusan boleh dijalankan dalam
2 hari sahaja & dokumen lengkap dapat diterima pada hari tersebut.
Sekiranya berminat, sila hubungi :- DRINA DMARYA RESOURCES No 7 Tingkat 1,
Simpang 4, Teluk Pulai (Atas Kedai Kek Bee's) Tel : 03-33745230/
013-3311606 WEB KAMI : kahwinthaibest.blogspot.com drina1998.blogspot.com

Автор BraderRockers (5 лет)
jika didengar beberapa kali, kita dapat hayati lirik dan melodi indah dari
lagu2 lama......sungguh indah...layannnn...

Автор I'm Ady (2 года)
btul tu..

Автор Nzi nurdiansyah (3 года)
lgu lagu jamn dulu melegenda,, g bosan mendengar kan nya,,, g lgu jamn
sekarang cepet bosan,,,! top banget lah poko nyah,,,

Автор finallist haiqal (2 года)
maafkan aku wahai insan yg pernah menjadi isteriku..norasikin binti abd
rahman.....

Автор afirdaus068 (3 года)
Dalam siot lirik dia...

Автор Zaki uchiha (1 год)
lagu sekarang tak ada seninya

Автор Amali Hafizin (2 года)
hrap2 yg nie kkal . . . syg aq ~ FARRA . . . .

Автор Tukang Sapu (2 года)
maksud lagu ni ape ek???? nash ni nak kawen lain ke??? or ada skandal????

Автор mohd amin (1 год)
samekom buat perempuan yang bernama isteri jaga lah hati suami dengan baik
dan berkasih sayang lah jangan fikir ang bukan 2 tentang suami masing 2 k
tak ayat tu

Автор amukan92 (2 года)
lagu sekarang x apa2 lg

Автор kas faisal (1 год)
Pada surga diwajah mu... Hope dia yg baik untuk semua..

Автор ANGEL JOEY (1 год)
best lah

Автор Ajeem Jims (3 года)
bleh menitis air mata bila dgar lagu ni

Автор zul azri mohamad (2 года)
rindu padamu....abg harap kekal sepanjang hayat... i love you mili

Автор Azrul Nizam (3 года)
mmg rock la lagu ni...... BEST.......

Автор aban aron (2 года)
di wajahnya tak ada syurga. tp di tengahhh yg buat bunyi ah ah ah tu la
syurga ngok.!!!!!!

Автор farhan9410 (2 года)
Lagu dulu lebih berseni Dari lagu skrg...

Автор zaty aty (1 год)
lagu sekarang tah papa lg....

Автор Amar Zero (1 год)
Thumbs up if u hear this song in 2013

Автор monelalloy (5 лет)
lagu cinta suami isteri memang mantap, kalau stakat cinta bagai nak mati tp
tak kawin2 2 semua cinta nak sedap.

Автор Akroliths (5 лет)
lagu melayu lama memang best drpd aku dengar zaman ini

Автор da us (2 года)
lagu nie sebenarnya..nash buat khas untuk bini pertama dia... dia
terkenang,kenangan manis bersama isteri pertamanya...

Автор hazri mazlan (2 года)
sedappp siootttttttttttttttttt

Автор Serina Zee (2 года)
Best!!!!

Автор nasri wajdi (1 год)
kecik rambut abg nash . hahaha

Автор simpakpinggai1 (2 года)
lagu baru skarang 4-5 kali dengar dh muak dh.. lagu ni dlm 30-40 tahun
grenti masih EVERGREEN,,...

Автор Zahari Muhammad (3 года)
lagu ni memang best giler...beb

Автор Zaki uchiha (1 год)
pehal lucah ni he he...

Автор farid yahaya (3 года)
uuuummmmm mmg bestla lgu nie .....

Автор morphixboy (2 года)
peah...abg x curang dgn mu sayang...abg cuma carikan bakal madu mu untuk
kebahagiaan kita bersama...jangan marah abg...

Автор Siti Hajar (2 года)
SAYA SUKA LAGU PADA SYURGA DIWAJAHMU

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта