Видео


NASH - Pada Syurga Di Wajah Mu



Layannnn............

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 392,080
Добавлено: 5 лет
Длительность: 5:02
Комментарии: 70

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Music"
Видео загрузил: BraderRockers
Показать больше видео, загруженных BraderRockers


Похожие видео:

LEFTHANDED - Ku Dihalaman Rindu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 985551
Layannnn......
BPR - Seribu Tahun Takkan Mungkin
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 919951
Seribu Tahun Takkan Mungkin
EYE - Izinkan Selamanya Namamu Di Hati Original Video
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 391182
layan jaaaaa...
HATTAN - Mahligai Syahdu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 117325
Layannnnn.....
Blackrose - Penantian *Original Audio
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1380422
Layan gergasi Rock Malaysia
Exist - Masih Terserlah Ayumu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 946049
Dapatkan video karaoke bagi lagu ini di http://karaoke2u.wordpress.com
Awie - Di Penjara Janji
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 3047177
Music video by Awie performing Di Penjara Janji. (C) 1998 BMG Music (M) Sdn. Bhd.
Fotograf - Di Alam Fana Cinta Mu *Original Audio
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 895345
Layan Gergasi Rock Malaysia
LEFTHANDED - Kenangan Bersamamu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 160827
Layannnn.......
MEGA - Bayangan Gurauan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 281362
Layannnnn.....
LAMUNAN TERHENTI - ARIS ARIWATAN
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 2216423
Lagu & Lirik : Saari Amri
IKLIM - Di Pintu Mahligai
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 67343
Layannnn.....
SUCCESS - Ku Basuh Luka Dengan Airmata
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 712072
Lalu ku terkulai didalam sangkar rindu..........
XPDC - Hijau Bumi Tuhan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 456063
Layannnnn........
Semangat Zaman (Yantzen & NAsh) - Tiada Lagi Kidungmu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 212110
POwer Duet From YAntzen & Nash..nyanyi lagu Hit dari lefthanded, Tiada lagi Kidungmu.
SEARCH - Fantasia Bulan Madu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 119907
Layannnnn.......
MASSA - Patahnya Sayap Malam
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 191424
Layannnnn.................
FAHRENHEIT - Menuju Garisan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 36183
Layannnn............
May - Gadis Bertudung Putih (Lirik)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 321057
http://laynamarconaa.blogspot.com/
UKAYS - Kau Satu-Satunya
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 622288
Layannnn...........
LEFTHANDED - Ku Kehilangan Cinta Tiga Dimensi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 150078
Layannnn....
BAJI - A.I.A ( Ayah Ibu Anak)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 483941
Layannnnn..........
Lefthanded-Debunga Wangi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 232099
Lefthanded, May & Wings - Medley
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 854098
Rindu Bertandang Lagi - Hattan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 238762
Antara lagu Hattan yang popular tapi jarang diputarkan.....

Комментарии:

Автор Hazrul Deathnote (4 месяца)
Rmbut terbaik nash..

Автор Faiz Zul (8 месяцев)
Lgu ni tju kpde tungku moga2 rmh yg kte bli ni mcm syurga

Автор Faiz Zul (8 месяцев)
Lgu ni tju kpde tungku moga2 rmh yg kte bli ni mcm syurga

Автор widya hastuti (8 месяцев)
Gangtang.gangtang.serigala

Автор Hairie Zulkifli (7 месяцев)
yhhh

Автор arif ihsan (1 год)
lagu kesukaan ku!

Автор Faiz Hazuddin (10 месяцев)
Nash terbaik

Автор lukman Mohammad (1 год)
Mfkan bunda,,,,,

Автор Shafiqah Shahera (1 год)
Menyentuh

Автор Zuliha Salleh (1 год)
From someone special in my heart

Автор putera iskandar (3 года)
terbaik lr..wlaupon aq bebudak lg,,tp bg aq,,ny lr lgu plng best

Автор wwwtobaniani (2 года)
Lagunipun melebu neng njeroning ati

Автор khairul sabre (1 год)
sendu woo lirik dia.. p/s: lawa gurl tu... arwah sosilawati muda2 ke?

Автор muahamad asnawie (2 года)
diye citer pasal akak diye dulu.... akak diye tabah harungi dugaan... :))
tu je kot aku tau kalo salah btol kan....

Автор Rasland Khan (2 года)
kepada istriku as...agar rumah yg kita bina ini biar lah sampai ke
syurga....amin

Автор mfeeza (5 лет)
aku minat gak lagu2 lame..bezz layan...xmcm lagu skrg..ntah pape...wei aku
rekomen korang dgr lagu layu dihujung mekar dengan lagu sayap terluka..memg
bezz lagu ni lau korang dgr

Автор RampaxHellex (3 года)
semoga bertambah erat kasih sayang pada isteri tercinta..engkaulah duhai
isteriku,dulu,kini dan selamanya....

Автор ethirty3230 (2 года)
baikk..ni nak kene berdengung dulu baru boleh nyanyi..

Автор din kamal (1 год)
Kami membawa pasangan untuk berkahwin secara sah di pejabat Majlis Agama
Islam Thailand. Pernikahan ini adalah sah mengikut hukum syarak dan
diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia. Insya-Allah urusan boleh dijalankan dalam
2 hari sahaja & dokumen lengkap dapat diterima pada hari tersebut.
Sekiranya berminat, sila hubungi :- DRINA DMARYA RESOURCES No 7 Tingkat 1,
Simpang 4, Teluk Pulai (Atas Kedai Kek Bee's) Tel : 03-33745230/
013-3311606 WEB KAMI : kahwinthaibest.blogspot.com drina1998.blogspot.com

Автор BraderRockers (5 лет)
jika didengar beberapa kali, kita dapat hayati lirik dan melodi indah dari
lagu2 lama......sungguh indah...layannnn...

Автор I'm Ady (2 года)
btul tu..

Автор Nzi nurdiansyah (3 года)
lgu lagu jamn dulu melegenda,, g bosan mendengar kan nya,,, g lgu jamn
sekarang cepet bosan,,,! top banget lah poko nyah,,,

Автор finallist haiqal (2 года)
maafkan aku wahai insan yg pernah menjadi isteriku..norasikin binti abd
rahman.....

Автор afirdaus068 (3 года)
Dalam siot lirik dia...

Автор Zaki uchiha (1 год)
lagu sekarang tak ada seninya

Автор Amali Hafizin (2 года)
hrap2 yg nie kkal . . . syg aq ~ FARRA . . . .

Автор Tukang Sapu (2 года)
maksud lagu ni ape ek???? nash ni nak kawen lain ke??? or ada skandal????

Автор mohd amin (1 год)
samekom buat perempuan yang bernama isteri jaga lah hati suami dengan baik
dan berkasih sayang lah jangan fikir ang bukan 2 tentang suami masing 2 k
tak ayat tu

Автор amukan92 (2 года)
lagu sekarang x apa2 lg

Автор kas faisal (1 год)
Pada surga diwajah mu... Hope dia yg baik untuk semua..

Автор ANGEL JOEY (1 год)
best lah

Автор Ajeem Jims (3 года)
bleh menitis air mata bila dgar lagu ni

Автор zul azri mohamad (2 года)
rindu padamu....abg harap kekal sepanjang hayat... i love you mili

Автор Azrul Nizam (3 года)
mmg rock la lagu ni...... BEST.......

Автор aban aron (2 года)
di wajahnya tak ada syurga. tp di tengahhh yg buat bunyi ah ah ah tu la
syurga ngok.!!!!!!

Автор farhan9410 (2 года)
Lagu dulu lebih berseni Dari lagu skrg...

Автор zaty aty (1 год)
lagu sekarang tah papa lg....

Автор Amar Zero (1 год)
Thumbs up if u hear this song in 2013

Автор monelalloy (5 лет)
lagu cinta suami isteri memang mantap, kalau stakat cinta bagai nak mati tp
tak kawin2 2 semua cinta nak sedap.

Автор Akroliths (5 лет)
lagu melayu lama memang best drpd aku dengar zaman ini

Автор da us (2 года)
lagu nie sebenarnya..nash buat khas untuk bini pertama dia... dia
terkenang,kenangan manis bersama isteri pertamanya...

Автор hazri mazlan (2 года)
sedappp siootttttttttttttttttt

Автор Serina Zee (2 года)
Best!!!!

Автор nasri wajdi (2 года)
kecik rambut abg nash . hahaha

Автор simpakpinggai1 (3 года)
lagu baru skarang 4-5 kali dengar dh muak dh.. lagu ni dlm 30-40 tahun
grenti masih EVERGREEN,,...

Автор Zahari Muhammad (3 года)
lagu ni memang best giler...beb

Автор Zaki uchiha (1 год)
pehal lucah ni he he...

Автор farid yahaya (3 года)
uuuummmmm mmg bestla lgu nie .....

Автор morphixboy (2 года)
peah...abg x curang dgn mu sayang...abg cuma carikan bakal madu mu untuk
kebahagiaan kita bersama...jangan marah abg...

Автор Siti Hajar (2 года)
SAYA SUKA LAGU PADA SYURGA DIWAJAHMU

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта