Видео


NASH - Pada Syurga Di Wajah Mu



Layannnn............

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 371,328
Добавлено: 5 лет
Длительность: 5:02
Комментарии: 72

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Music"
Видео загрузил: BraderRockers
Показать больше видео, загруженных BraderRockers


Похожие видео:

Mega - Bayangan Gurauan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 5112203
Mega - Bayangan Gurauan
ku dihalaman rindu- lefthanded.wmv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1005404
BPR - Seribu Tahun Takkan Mungkin
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 816228
Seribu Tahun Takkan Mungkin
Blackrose - Penantian *Original Audio
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1139184
Layan gergasi Rock Malaysia
UKAYS - Kau Satu-Satunya
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 577160
Layannnn...........
EYE - Izinkan Selamanya Namamu Di Hati Original Video
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 375166
layan jaaaaa...
MASSA - Patahnya Sayap Malam
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 180963
Layannnnn.................
HATTAN - Mahligai Syahdu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 105273
Layannnnn.....
Awie - Di Penjara Janji
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 2519502
Music video by Awie performing Di Penjara Janji. (C) 1998 BMG Music (M) Sdn. Bhd.
LAMUNAN TERHENTI - ARIS ARIWATAN
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1879874
Lagu & Lirik : Saari Amri
RAMLI SARIP & ELLA..bukan kerana nama (1987)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 282990
sebuah klip video yang mengandingkan antara Papa Rock dan Ratu Rock Malaysia.klip video yang diterbitkan pada tahun 1987 ini dipetik melalui sebuah...
LEFTHANDED - Kenangan Bersamamu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 147976
Layannnn.......
BAJI - A.I.A ( Ayah Ibu Anak)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 451923
Layannnnn..........
FAHRENHEIT - Menuju Garisan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 33563
Layannnn............
MEGA - Bayangan Gurauan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 261999
Layannnnn.....
Exist - Masih Terserlah Ayumu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 821779
Dapatkan video karaoke bagi lagu ini di http://karaoke2u.wordpress.com
Ramli Sarip - Kamelia
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 800026
Ramli Sarip ... dari studio Satu. http://surf.to/ramlisarip
Disana Menanti Disini Menunggu - Ukays
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 4628259
~ Menanti & Menunggu ~
Lefthanded-Debunga Wangi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 204516
SEARCH - Mentari Merah Di Ufuk Timur
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 9536
Layannnn........
SEARCH - Fantasia Bulan Madu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 114038
Layannnnn.......
may-Jemu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 320481
klik kat sini ok.. http://adf.ly/47yS2
SLASH - Taman Astakona
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 67499
Layannnn..........
New Boyz - Sejarah Mungkin Berulang
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 6525428
Dapatkan video karaoke bagi lagu ini di http://karaoke2u.wordpress.com
SUCCESS - Ku Basuh Luka Dengan Airmata
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 634248
Lalu ku terkulai didalam sangkar rindu..........

Комментарии:

Автор putera iskandar (2 года)
terbaik lr..wlaupon aq bebudak lg,,tp bg aq,,ny lr lgu plng best

Автор wwwtobaniani (1 год)
Lagunipun melebu neng njeroning ati

Автор khairul sabre (1 год)
sendu woo lirik dia.. p/s: lawa gurl tu... arwah sosilawati muda2 ke?

Автор muahamad asnawie (2 года)
diye citer pasal akak diye dulu.... akak diye tabah harungi dugaan... :))
tu je kot aku tau kalo salah btol kan....

Автор Rasland Khan (2 года)
kepada istriku as...agar rumah yg kita bina ini biar lah sampai ke
syurga....amin

Автор mfeeza (5 лет)
aku minat gak lagu2 lame..bezz layan...xmcm lagu skrg..ntah pape...wei aku
rekomen korang dgr lagu layu dihujung mekar dengan lagu sayap terluka..memg
bezz lagu ni lau korang dgr

Автор RampaxHellex (2 года)
semoga bertambah erat kasih sayang pada isteri tercinta..engkaulah duhai
isteriku,dulu,kini dan selamanya....

Автор ethirty3230 (1 год)
baikk..ni nak kene berdengung dulu baru boleh nyanyi..

Автор din kamal (1 год)
Kami membawa pasangan untuk berkahwin secara sah di pejabat Majlis Agama
Islam Thailand. Pernikahan ini adalah sah mengikut hukum syarak dan
diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia. Insya-Allah urusan boleh dijalankan dalam
2 hari sahaja & dokumen lengkap dapat diterima pada hari tersebut.
Sekiranya berminat, sila hubungi :- DRINA DMARYA RESOURCES No 7 Tingkat 1,
Simpang 4, Teluk Pulai (Atas Kedai Kek Bee's) Tel : 03-33745230/
013-3311606 WEB KAMI : kahwinthaibest.blogspot.com drina1998.blogspot.com

Автор BraderRockers (5 лет)
jika didengar beberapa kali, kita dapat hayati lirik dan melodi indah dari
lagu2 lama......sungguh indah...layannnn...

Автор Ahmad Afandi Adil (2 года)
btul tu..

Автор Nzi nurdiansyah (2 года)
lgu lagu jamn dulu melegenda,, g bosan mendengar kan nya,,, g lgu jamn
sekarang cepet bosan,,,! top banget lah poko nyah,,,

Автор finallist haiqal (2 года)
maafkan aku wahai insan yg pernah menjadi isteriku..norasikin binti abd
rahman.....

Автор afirdaus068 (3 года)
Dalam siot lirik dia...

Автор Zaki uchiha (1 год)
lagu sekarang tak ada seninya

Автор Amali Hafizin (2 года)
hrap2 yg nie kkal . . . syg aq ~ FARRA . . . .

Автор Tukang Sapu (2 года)
maksud lagu ni ape ek???? nash ni nak kawen lain ke??? or ada skandal????

Автор mohd amin (1 год)
samekom buat perempuan yang bernama isteri jaga lah hati suami dengan baik
dan berkasih sayang lah jangan fikir ang bukan 2 tentang suami masing 2 k
tak ayat tu

Автор amukan92 (2 года)
lagu sekarang x apa2 lg

Автор kas faisal (1 год)
Pada surga diwajah mu... Hope dia yg baik untuk semua..

Автор ANGEL JOEY (1 год)
best lah

Автор Ajeem Jims (2 года)
bleh menitis air mata bila dgar lagu ni

Автор zul azri mohamad (2 года)
rindu padamu....abg harap kekal sepanjang hayat... i love you mili

Автор Azrul Nizam (2 года)
mmg rock la lagu ni...... BEST.......

Автор aban aron (2 года)
di wajahnya tak ada syurga. tp di tengahhh yg buat bunyi ah ah ah tu la
syurga ngok.!!!!!!

Автор farhan9410 (2 года)
Lagu dulu lebih berseni Dari lagu skrg...

Автор zaty aty (1 год)
lagu sekarang tah papa lg....

Автор Amar Zero (1 год)
Thumbs up if u hear this song in 2013

Автор monelalloy (4 года)
lagu cinta suami isteri memang mantap, kalau stakat cinta bagai nak mati tp
tak kawin2 2 semua cinta nak sedap.

Автор Akroliths (5 лет)
lagu melayu lama memang best drpd aku dengar zaman ini

Автор ryleSuperextrovert (1 год)
btol tu,saya sokong,skang ni bnyk suami yg jd taik rolet

Автор da us (2 года)
lagu nie sebenarnya..nash buat khas untuk bini pertama dia... dia
terkenang,kenangan manis bersama isteri pertamanya...

Автор hazri mazlan (1 год)
sedappp siootttttttttttttttttt

Автор Serina Zee (2 года)
Best!!!!

Автор nasri wajdi (1 год)
kecik rambut abg nash . hahaha

Автор simpakpinggai1 (2 года)
lagu baru skarang 4-5 kali dengar dh muak dh.. lagu ni dlm 30-40 tahun
grenti masih EVERGREEN,,...

Автор Zahari Muhammad (3 года)
lagu ni memang best giler...beb

Автор Zaki uchiha (1 год)
pehal lucah ni he he...

Автор farid yahaya (2 года)
uuuummmmm mmg bestla lgu nie .....

Автор aniganu91 (2 года)
sungguh menyentuh perasaan!

Автор morphixboy (1 год)
peah...abg x curang dgn mu sayang...abg cuma carikan bakal madu mu untuk
kebahagiaan kita bersama...jangan marah abg...

Автор Siti Hajar (2 года)
SAYA SUKA LAGU PADA SYURGA DIWAJAHMU

Автор AxlNSlash (1 год)
Dat guitar solo...

Автор arfa syahputra (2 года)
lagu ini memberi inspirasi buat keutuhan rumah tngga,,,,,

Автор MrSteve9087 (3 года)
rock kapak forever................

Автор QT9066 (2 года)
hatiku benar teriris dgr lirik lagu ini,,,,gambaran hiddupku.............

Автор Amira Amir (3 года)
terbaik... nash....

Автор Qie Khalifah (2 года)
lagu zaman ni xkira lefthanded,wings,xpdc,search dll..kdg2 blh bt diri
tertidur sbb melodi dia sangat best..syahdu...lagu skarang,intro pn dh nk
migrain..

Автор fatimah nor (2 года)
Untuk isteri2...terSAYANG...!

Автор adzrul nizam (2 года)
TERBAEK DARI LADANGGGGG!!!! lagu2 sekarang mengaruttt.... tah apae2 tah..
boleh pekak tinge aku..

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта