Видео


NASH - Pada Syurga Di Wajah Mu



Layannnn............


Просмотров: 427872
Добавлено:
Длительность: 5:2
Комментарии: 75

Тэги для этого Видео:



Найти больше видео в категории: "10"
Видео загрузил:
Показать больше видео, загруженных


Похожие видео:

HATTAN - Mahligai Syahdu

Просмотров:
MEGA - Bayangan Gurauan

Просмотров:
BPR - Seribu Tahun Takkan Mungkin

Просмотров:
LEFTHANDED - Ku Dihalaman Rindu

Просмотров:
MASSA - Patahnya Sayap Malam

Просмотров:
SUCCESS - Ku Basuh Luka Dengan Airmata

Просмотров:
HATTAN - Rendang Tak Berbuah

Просмотров:
FAHRENHEIT - Menuju Garisan

Просмотров:
EYE - Izinkan Selamanya Namamu Di Hati Original Video

Просмотров:
Pada Syurga Di Wajahmu - Nash & Jatt

Просмотров:
RAMLI SARIP & ELLA..bukan kerana nama (1987)

Просмотров:
Ella-Pengemis Cinta(HQ Audio)

Просмотров:
BAJI - A.I.A ( Ayah Ibu Anak)

Просмотров:
SEARCH - Fantasia Bulan Madu

Просмотров:
UKAYS - Kau Satu-Satunya

Просмотров:
Awie - Di Penjara Janji

Просмотров:
IKLIM - Di Pintu Mahligai

Просмотров:
may-Jemu

Просмотров:
Blackrose - Penantian *Original Audio

Просмотров:
LEFTHANDED - Kenangan Bersamamu

Просмотров:

Комментарии:

Автор basri rosland ( назад)
trbaikkkk toqqqq

Автор Jon Fajar ( назад)
terbaik

Автор razali abdul aziz ( назад)
Isteriku dunia ahirat maafkan aku

Автор shahrulnizam nizam ( назад)
Best

Автор prodigy hacktor ( назад)
https://youtu.be/YQ4iimzVzA8
https://youtu.be/YQ4iimzVzA8 https://youtu.be/YQ4iimzVzA8
https://youtu.be/YQ4iimzVzA8
https://youtu.be/YQ4iimzVzA8

Автор kirdiyanto setyo raharjo ( назад)
NASH----- PADA SYURGA DIWAJAHMU

Автор John Legend ( назад)
Terbaik nash

Автор Hazrul Deathnote ( назад)
Rmbut terbaik nash..

Автор Hairie Zulkifli ( назад)
yhhh

Автор widya hastuti ( назад)
Gangtang.gangtang.serigala

Автор Faiz Zul ( назад)
Lgu ni tju kpde tungku moga2 rmh yg kte bli ni mcm syurga

Автор Faiz Zul ( назад)
Lgu ni tju kpde tungku moga2 rmh yg kte bli ni mcm syurga

Автор Faiz Hazuddin ( назад)
Nash terbaik

Автор arif ihsan ( назад)
lagu kesukaan ku!

Автор Shafiqah Shahera ( назад)
Menyentuh

Автор lukman Mohammad ( назад)
Mfkan bunda,,,,,

Автор qistisya qms ( назад)
layannnnnnnn......

Автор ANGEL JOEY ( назад)
best lah

Автор kas faisal ( назад)
Pada surga diwajah mu... Hope dia yg baik untuk semua..

Автор mohd amin ( назад)
samekom buat perempuan yang bernama isteri jaga lah hati suami dengan baik
dan berkasih sayang lah jangan fikir ang bukan 2 tentang suami masing 2 k
tak ayat tu

Автор din kamal ( назад)
Kami membawa pasangan untuk berkahwin secara sah di pejabat Majlis Agama
Islam Thailand. Pernikahan ini adalah sah mengikut hukum syarak dan
diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia. Insya-Allah urusan boleh dijalankan dalam
2 hari sahaja & dokumen lengkap dapat diterima pada hari tersebut.
Sekiranya berminat, sila hubungi :- DRINA DMARYA RESOURCES No 7 Tingkat 1,
Simpang 4, Teluk Pulai (Atas Kedai Kek Bee's) Tel : 03-33745230/
013-3311606 WEB KAMI : kahwinthaibest.blogspot.com drina1998.blogspot.com

Автор nor syafinas ( назад)
lawa btol rambut nash time ny . MENGGODA ~~

Автор khairul sabre ( назад)
sendu woo lirik dia.. p/s: lawa gurl tu... arwah sosilawati muda2 ke?

Автор Zuliha Salleh ( назад)
From someone special in my heart

Автор mulem emilox ( назад)
bobo2..blake,xingat ke myang bang dh.. bdak2 lenin...well...fucfking,fuck
..are u no folow//on me bush fuck..ha4......

Автор Amar Zero ( назад)
Thumbs up if u hear this song in 2013

Автор Zaki uchiha ( назад)
pehal lucah ni he he...

Автор Zaki uchiha ( назад)
lagu sekarang tak ada seninya

Автор AxlNSlash ( назад)
Dat guitar solo...

Автор zaty aty ( назад)
lagu sekarang tah papa lg....

Автор nasri wajdi ( назад)
kecik rambut abg nash . hahaha

Автор ethirty3230 ( назад)
baikk..ni nak kene berdengung dulu baru boleh nyanyi..

Автор wwwtobaniani ( назад)
Lagunipun melebu neng njeroning ati

Автор hazri mazlan ( назад)
sedappp siootttttttttttttttttt

Автор morphixboy ( назад)
peah...abg x curang dgn mu sayang...abg cuma carikan bakal madu mu untuk
kebahagiaan kita bersama...jangan marah abg...

Автор Rasland Khan ( назад)
kepada istriku as...agar rumah yg kita bina ini biar lah sampai ke
syurga....amin

Автор Amali Hafizin ( назад)
hrap2 yg nie kkal . . . syg aq ~ FARRA . . . .

Автор mr. can ( назад)
rindu padamu....abg harap kekal sepanjang hayat... i love you mili

Автор finallist haiqal ( назад)
maafkan aku wahai insan yg pernah menjadi isteriku..norasikin binti abd
rahman.....

Автор fatimah nor ( назад)
Untuk isteri2...terSAYANG...!

Автор aban aron ( назад)
di wajahnya tak ada syurga. tp di tengahhh yg buat bunyi ah ah ah tu la
syurga ngok.!!!!!!

Автор Siti Hajar ( назад)
SAYA SUKA LAGU PADA SYURGA DIWAJAHMU

Автор Qie Khalifah ( назад)
lagu zaman ni xkira lefthanded,wings,xpdc,search dll..kdg2 blh bt diri
tertidur sbb melodi dia sangat best..syahdu...lagu skarang,intro pn dh nk
migrain..

Автор adzrul nizam (371 год назад)
TERBAEK DARI LADANGGGGG!!!! lagu2 sekarang mengaruttt.... tah apae2 tah..
boleh pekak tinge aku..

Автор da us ( назад)
lagu nie sebenarnya..nash buat khas untuk bini pertama dia... dia
terkenang,kenangan manis bersama isteri pertamanya...

Автор Serina Zee ( назад)
Best!!!!

Автор muahamad asnawie ( назад)
diye citer pasal akak diye dulu.... akak diye tabah harungi dugaan... :))
tu je kot aku tau kalo salah btol kan....

Автор Tukang Sapu ( назад)
maksud lagu ni ape ek???? nash ni nak kawen lain ke??? or ada skandal????

Автор arfa syahputra ( назад)
lagu ini memberi inspirasi buat keutuhan rumah tngga,,,,,

Автор ahmad redha uder ( назад)
best la beb

Автор farhan9410 ( назад)
Lagu dulu lebih berseni Dari lagu skrg...

Автор Ikram Mohd Noor ( назад)
setuju yang teramat.. kebanyakan lagu sekarang, muzik berterabur.. hilang
nilai seni dalam lagu..

Автор I'm Ady ( назад)
btul tu..

Автор simpakpinggai1 ( назад)
lagu baru skarang 4-5 kali dengar dh muak dh.. lagu ni dlm 30-40 tahun
grenti masih EVERGREEN,,...

Автор ikram kz ( назад)
rasanya lagu ni sama tahun dengan piala thomas malaysia menang

Автор putera iskandar ( назад)
terbaik lr..wlaupon aq bebudak lg,,tp bg aq,,ny lr lgu plng best

Автор Fahmi Sadom ( назад)
mmg rock la lagu ni...... BEST.......

Автор Nzi nurdiansyah ( назад)
lgu lagu jamn dulu melegenda,, g bosan mendengar kan nya,,, g lgu jamn
sekarang cepet bosan,,,! top banget lah poko nyah,,,

Автор RampaxHellex ( назад)
semoga bertambah erat kasih sayang pada isteri tercinta..engkaulah duhai
isteriku,dulu,kini dan selamanya....

Автор QT9066 ( назад)
hatiku benar teriris dgr lirik lagu ini,,,,gambaran hiddupku.............

Автор Ajeem Jims ( назад)
bleh menitis air mata bila dgar lagu ni

Автор farid yahaya ( назад)
uuuummmmm mmg bestla lgu nie .....

Автор Zahari Muhammad ( назад)
lagu ni memang best giler...beb

Автор Mike BravoTZ ( назад)
Isteri yg ku sayang...

Автор afirdaus068 ( назад)
Dalam siot lirik dia...

Автор mikelnaru ( назад)
Memang best lagu ni, part high note terasa lepas je tekanan, hehe...

Автор Amira Amir ( назад)
terbaik... nash....

Автор famepra ( назад)
mantap lagu nie

Автор Nurul Aisya Zaifulizan ( назад)
Apasal lah ada juga yg dislike? Lagu ni syok!

Автор BraderRockers ( назад)
jika didengar beberapa kali, kita dapat hayati lirik dan melodi indah dari
lagu2 lama......sungguh indah...layannnn...

Автор Akroliths ( назад)
lagu melayu lama memang best drpd aku dengar zaman ini

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта