Видео


NASH - Pada Syurga Di Wajah Mu



Layannnn............

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 357,946
Добавлено: 5 лет
Длительность: 5:02
Комментарии: 79

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Music"
Видео загрузил: BraderRockers
Показать больше видео, загруженных BraderRockers


Похожие видео:

Mega - Bayangan Gurauan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 4425644
Mega - Bayangan Gurauan
BPR - Seribu Tahun Takkan Mungkin
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 751852
Seribu Tahun Takkan Mungkin
Blackrose - Penantian *Original Audio
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 994543
Layan gergasi Rock Malaysia
EYE - Izinkan Selamanya Namamu Di Hati Original Video
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 362120
layan jaaaaa...
TERRAROSSA - Bunga Angkasa
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 776442
Layannnnn.............................
HATTAN - Rendang Tak Berbuah
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 681095
Layannnn......
MEMBURU RINDU - HATTAN
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 348150
Lagu : M Nasir Lirik : Bob
UKAYS - Kau Satu-Satunya
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 548132
Layannnn...........
LEFTHANDED - Tiada Lagi Kidung Mu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 241644
Layannnn..........
AMUK - Aku Mahu Pulang
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 198540
Layannnn.......
Kopratasa - Permata untuk Isteri
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 234103
Buah tangan klip video dari ODYSSEY AL AMIN untuk pelayar-pelayar Youtube. Lagu ciptaan & nyanyian kumpulan KOPRATASA... Semoga memberi INSPIRASI...
RAMLI SARIP & ELLA..bukan kerana nama (1987)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 259129
sebuah klip video yang mengandingkan antara Papa Rock dan Ratu Rock Malaysia.klip video yang diterbitkan pada tahun 1987 ini dipetik melalui sebuah...
Lefthanded-Debunga Wangi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 190223
FAHRENHEIT - Menuju Garisan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 32345
Layannnn............
ku dihalaman rindu- lefthanded.wmv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 896411
LAMUNAN TERHENTI - ARIS ARIWATAN
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1692125
Lagu & Lirik : Saari Amri
may-Jemu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 312200
klik kat sini ok.. http://adf.ly/47yS2
Siapa Dihati Mu (Rahmat)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1781359
Siapa Dihati Mu - Rahmat. Lagu Ciptaan: Wan Zul. Lirik: Siso. Publisher: EMI Music Publishing Malaysia Sdn Bhd. Hakcipta Rakaman: EMI (M) Sdn....
Exist - Masih Terserlah Ayumu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 758671
Dapatkan video karaoke bagi lagu ini di http://karaoke2u.wordpress.com
IKLIM - Di Pintu Mahligai
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 46180
Layannnn.....
SUCCESS - Ku Basuh Luka Dengan Airmata
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 589877
Lalu ku terkulai didalam sangkar rindu..........
LEFTHANDED - Ku Kehilangan Cinta Tiga Dimensi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 133084
Layannnn....
SLASH - Taman Astakona
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 65293
Layannnn..........
LELA - Sampai Bila
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 642437
Layannnnn.........................
Ku di Halaman Rindu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 87394
Man Kidal wif singer from Lefthanded(Nash), May and Wings (Sejati)

Комментарии:

Автор Syuhada Basri (1 месяц)
Halelolahalelola

Автор Hairie Zulkifli (2 месяца)
yhhh

Автор widya hastuti (3 месяца)
Gangtang.gangtang.serigala

Автор putera iskandar (2 года)
terbaik lr..wlaupon aq bebudak lg,,tp bg aq,,ny lr lgu plng best

Автор wwwtobaniani (1 год)
Lagunipun melebu neng njeroning ati

Автор khairul sabre (1 год)
sendu woo lirik dia.. p/s: lawa gurl tu... arwah sosilawati muda2 ke?

Автор muahamad asnawie (2 года)
diye citer pasal akak diye dulu.... akak diye tabah harungi dugaan... :))
tu je kot aku tau kalo salah btol kan....

Автор Rasland Khan (1 год)
kepada istriku as...agar rumah yg kita bina ini biar lah sampai ke
syurga....amin

Автор mfeeza (5 лет)
aku minat gak lagu2 lame..bezz layan...xmcm lagu skrg..ntah pape...wei aku
rekomen korang dgr lagu layu dihujung mekar dengan lagu sayap terluka..memg
bezz lagu ni lau korang dgr

Автор RampaxHellex (2 года)
semoga bertambah erat kasih sayang pada isteri tercinta..engkaulah duhai
isteriku,dulu,kini dan selamanya....

Автор ethirty3230 (1 год)
baikk..ni nak kene berdengung dulu baru boleh nyanyi..

Автор din kamal (1 год)
Kami membawa pasangan untuk berkahwin secara sah di pejabat Majlis Agama
Islam Thailand. Pernikahan ini adalah sah mengikut hukum syarak dan
diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia. Insya-Allah urusan boleh dijalankan dalam
2 hari sahaja & dokumen lengkap dapat diterima pada hari tersebut.
Sekiranya berminat, sila hubungi :- DRINA DMARYA RESOURCES No 7 Tingkat 1,
Simpang 4, Teluk Pulai (Atas Kedai Kek Bee's) Tel : 03-33745230/
013-3311606 WEB KAMI : kahwinthaibest.blogspot.com drina1998.blogspot.com

Автор BraderRockers (5 лет)
jika didengar beberapa kali, kita dapat hayati lirik dan melodi indah dari
lagu2 lama......sungguh indah...layannnn...

Автор Ahmad Afandi Adil (2 года)
btul tu..

Автор Nzi nurdiansyah (2 года)
lgu lagu jamn dulu melegenda,, g bosan mendengar kan nya,,, g lgu jamn
sekarang cepet bosan,,,! top banget lah poko nyah,,,

Автор finallist haiqal (1 год)
maafkan aku wahai insan yg pernah menjadi isteriku..norasikin binti abd
rahman.....

Автор afirdaus068 (2 года)
Dalam siot lirik dia...

Автор Zaki uchiha (1 год)
lagu sekarang tak ada seninya

Автор Amali Hafizin (1 год)
hrap2 yg nie kkal . . . syg aq ~ FARRA . . . .

Автор Tukang Sapu (2 года)
maksud lagu ni ape ek???? nash ni nak kawen lain ke??? or ada skandal????

Автор nazriqaseh (1 год)
Lagu wajib karok..t'baek.....

Автор mohd amin (1 год)
samekom buat perempuan yang bernama isteri jaga lah hati suami dengan baik
dan berkasih sayang lah jangan fikir ang bukan 2 tentang suami masing 2 k
tak ayat tu

Автор amukan92 (2 года)
lagu sekarang x apa2 lg

Автор kas faisal (1 год)
Pada surga diwajah mu... Hope dia yg baik untuk semua..

Автор ANGEL JOEY (1 год)
best lah

Автор Ajeem Jims (2 года)
bleh menitis air mata bila dgar lagu ni

Автор zul azri mohamad (1 год)
rindu padamu....abg harap kekal sepanjang hayat... i love you mili

Автор Azrul Nizam (2 года)
mmg rock la lagu ni...... BEST.......

Автор iamanoobnewbie (1 год)
ish2 apa punya la bangang punye komen. tu kata kiasan je bongok! wajah
isteri yg suci memikat dan menyejukkan hati suami tu yg dimaksudkan.

Автор aban aron (2 года)
di wajahnya tak ada syurga. tp di tengahhh yg buat bunyi ah ah ah tu la
syurga ngok.!!!!!!

Автор farhan9410 (2 года)
Lagu dulu lebih berseni Dari lagu skrg...

Автор zaty aty (1 год)
lagu sekarang tah papa lg....

Автор Amar Zero (1 год)
Thumbs up if u hear this song in 2013

Автор monelalloy (4 года)
lagu cinta suami isteri memang mantap, kalau stakat cinta bagai nak mati tp
tak kawin2 2 semua cinta nak sedap.

Автор muhammadhafiz6687 (2 года)
lagu2 dlu trbaek! coz di nyayikan dgn tlus. .trbaek dari hty dorag,lgu
skunk sb duit je,

Автор Akroliths (5 лет)
lagu melayu lama memang best drpd aku dengar zaman ini

Автор ryleSuperextrovert (1 год)
btol tu,saya sokong,skang ni bnyk suami yg jd taik rolet

Автор da us (2 года)
lagu nie sebenarnya..nash buat khas untuk bini pertama dia... dia
terkenang,kenangan manis bersama isteri pertamanya...

Автор amatzahar (1 год)
Kepada suami yg kaki rolet tlg lh berhanti demi istri dan keluarga
tersyg.simpan lah harta anda dmi keluarga anda.tamat

Автор hazri mazlan (1 год)
sedappp siootttttttttttttttttt

Автор Serina Zee (2 года)
Best!!!!

Автор ewan5017 (1 год)
Ttct. D d td x x

Автор nasri wajdi (1 год)
kecik rambut abg nash . hahaha

Автор simpakpinggai1 (2 года)
lagu baru skarang 4-5 kali dengar dh muak dh.. lagu ni dlm 30-40 tahun
grenti masih EVERGREEN,,...

Автор Zahari Muhammad (2 года)
lagu ni memang best giler...beb

Автор Zaki uchiha (1 год)
pehal lucah ni he he...

Автор farid yahaya (2 года)
uuuummmmm mmg bestla lgu nie .....

Автор aniganu91 (2 года)
sungguh menyentuh perasaan!

Автор morphixboy (1 год)
peah...abg x curang dgn mu sayang...abg cuma carikan bakal madu mu untuk
kebahagiaan kita bersama...jangan marah abg...

Автор Siti Hajar (2 года)
SAYA SUKA LAGU PADA SYURGA DIWAJAHMU

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта