Видео


NASH - Pada Syurga Di Wajah Mu



Layannnn............

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 311,854
Добавлено: 5 лет
Длительность: 5:02
Комментарии: 72

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Music"
Видео загрузил: BraderRockers
Показать больше видео, загруженных BraderRockers


Похожие видео:

HATTAN - Rendang Tak Berbuah
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 550993
Layannnn......
HATTAN - Mahligai Syahdu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 81479
Layannnnn.....
LEFTHANDED - Ku Dihalaman Rindu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 554636
Layannnn......
BPR - Seribu Tahun Takkan Mungkin
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 601348
Seribu Tahun Takkan Mungkin
UKAYS - Kau Satu-Satunya
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 464677
Layannnn...........
MEGA - Bayangan Gurauan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 227649
Layannnnn.....
SUCCESS - Ku Basuh Luka Dengan Airmata
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 446977
Lalu ku terkulai didalam sangkar rindu..........
LAMUNAN TERHENTI - ARIS ARIWATAN
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1293072
Lagu & Lirik : Saari Amri
EYE - Izinkan Selamanya Namamu Di Hati Original Video
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 325675
layan jaaaaa...
MASSA - Patahnya Sayap Malam
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 147408
Layannnnn.................
RAMLI SARIP & ELLA..bukan kerana nama (1987)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 198576
sebuah klip video yang mengandingkan antara Papa Rock dan Ratu Rock Malaysia.klip video yang diterbitkan pada tahun 1987 ini dipetik melalui sebuah...
BAJI - A.I.A ( Ayah Ibu Anak)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 390145
Layannnnn..........
ku dihalaman rindu- lefthanded.wmv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 635155
SLASH - Taman Astakona
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 60594
Layannnn..........
Blackrose - Penantian *Original Audio
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 715884
Layan gergasi Rock Malaysia
IKLIM - Di Pintu Mahligai
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 37636
Layannnn.....
Lefthanded-Debunga Wangi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 155552
Nash - Pada Syurga Di Wajahmu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 931070
the best rockers!!!
Lela - Bidadari (MTV from TV Musical Programme) NSR 1992 INFO
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 629708
Malaysia Composer / Lyricist - Din / Man Music Factory Video from TV Musical Programme Video is a personal collection of YT user jai725...
Ella-Pengemis Cinta(HQ Audio)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 432329
Lirik: Suka dan duka silih berganti Bayang dirimu menghilang kini Mengapa adakah aku bersalah Menangis hati memanggilmu Teringat segala sumpah...
AMUK - Aku Mahu Pulang
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 167268
Layannnn.......
Hattan - Mahligai Syahdu (MTV Karaoke)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 91037
Malaysia Composer & Lyricist - M Nasir Luncai Emas / Luncai Emas Video by Warner Music Vision
New Boyz - Sejarah Mungkin Berulang
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 4454783
Dapatkan video karaoke bagi lagu ini di http://karaoke2u.wordpress.com
Mega - Bayangan Gurauan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 3122236
Mega - Bayangan Gurauan
LEFTHANDED - Ku Kehilangan Cinta Tiga Dimensi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 118654
Layannnn....

Комментарии:

Автор ahmad redha uder (1 год)
best la beb

Автор Zuliha Salleh (10 месяцев)
From someone special in my heart

Автор putera iskandar (2 года)
terbaik lr..wlaupon aq bebudak lg,,tp bg aq,,ny lr lgu plng best

Автор wwwtobaniani (1 год)
Lagunipun melebu neng njeroning ati

Автор mulem emilox (10 месяцев)
bobo2..blake,xingat ke myang bang dh.. bdak2 lenin...well...fucfking,fuck
..are u no folow//on me bush fuck..ha4......

Автор khairul sabre (10 месяцев)
sendu woo lirik dia.. p/s: lawa gurl tu... arwah sosilawati muda2 ke?

Автор muahamad asnawie (1 год)
diye citer pasal akak diye dulu.... akak diye tabah harungi dugaan... :))
tu je kot aku tau kalo salah btol kan....

Автор Rasland Khan (1 год)
kepada istriku as...agar rumah yg kita bina ini biar lah sampai ke
syurga....amin

Автор mfeeza (4 года)
aku minat gak lagu2 lame..bezz layan...xmcm lagu skrg..ntah pape...wei aku
rekomen korang dgr lagu layu dihujung mekar dengan lagu sayap terluka..memg
bezz lagu ni lau korang dgr

Автор RampaxHellex (2 года)
semoga bertambah erat kasih sayang pada isteri tercinta..engkaulah duhai
isteriku,dulu,kini dan selamanya....

Автор ethirty3230 (1 год)
baikk..ni nak kene berdengung dulu baru boleh nyanyi..

Автор din kamal (9 месяцев)
Kami membawa pasangan untuk berkahwin secara sah di pejabat Majlis Agama
Islam Thailand. Pernikahan ini adalah sah mengikut hukum syarak dan
diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia. Insya-Allah urusan boleh dijalankan dalam
2 hari sahaja & dokumen lengkap dapat diterima pada hari tersebut.
Sekiranya berminat, sila hubungi :- DRINA DMARYA RESOURCES No 7 Tingkat 1,
Simpang 4, Teluk Pulai (Atas Kedai Kek Bee's) Tel : 03-33745230/
013-3311606 WEB KAMI : kahwinthaibest.blogspot.com drina1998.blogspot.com

Автор BraderRockers (4 года)
jika didengar beberapa kali, kita dapat hayati lirik dan melodi indah dari
lagu2 lama......sungguh indah...layannnn...

Автор Ahmad Afandi Adil (2 года)
btul tu..

Автор Nzi nurdiansyah (2 года)
lgu lagu jamn dulu melegenda,, g bosan mendengar kan nya,,, g lgu jamn
sekarang cepet bosan,,,! top banget lah poko nyah,,,

Автор finallist haiqal (1 год)
maafkan aku wahai insan yg pernah menjadi isteriku..norasikin binti abd
rahman.....

Автор afirdaus068 (2 года)
Dalam siot lirik dia...

Автор Zaki uchiha (11 месяцев)
lagu sekarang tak ada seninya

Автор Amali Hafizin (1 год)
hrap2 yg nie kkal . . . syg aq ~ FARRA . . . .

Автор Tukang Sapu (1 год)
maksud lagu ni ape ek???? nash ni nak kawen lain ke??? or ada skandal????

Автор nazriqaseh (1 год)
Lagu wajib karok..t'baek.....

Автор mohd amin (8 месяцев)
samekom buat perempuan yang bernama isteri jaga lah hati suami dengan baik
dan berkasih sayang lah jangan fikir ang bukan 2 tentang suami masing 2 k
tak ayat tu

Автор amukan92 (1 год)
lagu sekarang x apa2 lg

Автор kas faisal (6 месяцев)
Pada surga diwajah mu... Hope dia yg baik untuk semua..

Автор ANGEL JOEY (6 месяцев)
best lah

Автор Ajeem Jims (2 года)
bleh menitis air mata bila dgar lagu ni

Автор zul azri mohamad (1 год)
rindu padamu....abg harap kekal sepanjang hayat... i love you mili

Автор Azrul Nizam (2 года)
mmg rock la lagu ni...... BEST.......

Автор iamanoobnewbie (1 год)
ish2 apa punya la bangang punye komen. tu kata kiasan je bongok! wajah
isteri yg suci memikat dan menyejukkan hati suami tu yg dimaksudkan.

Автор aban aron (1 год)
di wajahnya tak ada syurga. tp di tengahhh yg buat bunyi ah ah ah tu la
syurga ngok.!!!!!!

Автор farhan9410 (1 год)
Lagu dulu lebih berseni Dari lagu skrg...

Автор zaty aty (11 месяцев)
lagu sekarang tah papa lg....

Автор Amar Zero (11 месяцев)
Thumbs up if u hear this song in 2013

Автор monelalloy (4 года)
lagu cinta suami isteri memang mantap, kalau stakat cinta bagai nak mati tp
tak kawin2 2 semua cinta nak sedap.

Автор muhammadhafiz6687 (1 год)
lagu2 dlu trbaek! coz di nyayikan dgn tlus. .trbaek dari hty dorag,lgu
skunk sb duit je,

Автор Akroliths (4 года)
lagu melayu lama memang best drpd aku dengar zaman ini

Автор ryleSuperextrovert (1 год)
btol tu,saya sokong,skang ni bnyk suami yg jd taik rolet

Автор da us (1 год)
lagu nie sebenarnya..nash buat khas untuk bini pertama dia... dia
terkenang,kenangan manis bersama isteri pertamanya...

Автор amatzahar (1 год)
Kepada suami yg kaki rolet tlg lh berhanti demi istri dan keluarga
tersyg.simpan lah harta anda dmi keluarga anda.tamat

Автор hazri mazlan (1 год)
sedappp siootttttttttttttttttt

Автор serinazee54 (1 год)
Best!!!!

Автор ewan5017 (1 год)
Ttct. D d td x x

Автор nasri wajdi (1 год)
kecik rambut abg nash . hahaha

Автор simpakpinggai1 (2 года)
lagu baru skarang 4-5 kali dengar dh muak dh.. lagu ni dlm 30-40 tahun
grenti masih EVERGREEN,,...

Автор Zahari Muhammad (2 года)
lagu ni memang best giler...beb

Автор Zaki uchiha (11 месяцев)
pehal lucah ni he he...

Автор farid yahaya (2 года)
uuuummmmm mmg bestla lgu nie .....

Автор aniganu91 (2 года)
sungguh menyentuh perasaan!

Автор morphixboy (1 год)
peah...abg x curang dgn mu sayang...abg cuma carikan bakal madu mu untuk
kebahagiaan kita bersama...jangan marah abg...

Автор Siti Hajar (1 год)
SAYA SUKA LAGU PADA SYURGA DIWAJAHMU

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта