Видео


Edisi mikat ayam hutan 6



Antara koleksi terbaik memikat ayam hutan. Pikat yang kini berusia 3 1/2 tahun.

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 151,655
Добавлено: 4 года
Длительность: 7:14
Комментарии: 54

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Animals"
Видео загрузил: bujal8710
Показать больше видео, загруженных bujal8710


Похожие видео:

Denok Betine.mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 147743
Memang Power denak ni.
memikat ayam hutan- si tua berapi.wmv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 128514
si tua hebat-tapau lagi
memikat ayam hutan.jengka (port 1)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 120799
lokasi felda jengka
Pikat Ayam Hutan =1
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 91733
si langsi tapau
Pikat Ayam Hutan 2
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 50252
pikat labu tapau...29.8.2011
Ayam hutan ku_pikat power-10a
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 35581
Ayam hutan ku_pikat power-3
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 29102
Pikat Ayam Hutan# 2
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 77385
11.9.2011.
Ayam Hutan 3
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 34781
Ayam Hutan #1.AVI
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 32511
aktiviti memikat ayam hutan (lauk pikat 70)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 61784
memikat ayam hutan di lenngong
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 72625
Ayam Hutan ( Si Tembam ).mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 12458
mikat tekukur 3 - cikgu sairan di kota tinggi,johor
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 133277
burung berlaga,.....puas kene racik. pakai pikat khidir, pengukur tu.. tapi kacuk da...
Pikat ayam hutan..si brooks
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 54222
This video was uploaded from an Android phone.
Ayam hutan ku_pikat power-1
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 27325
Suara Dasar Ayam Hutan Hijau Bantul Yogyakarta.avi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 72740
http://ayamhutan-bantul.blogspot.com/ Tips Merawat dan menghasilkan ayam hutan
Pikat ayam hutan dapat betina-Idan Teco.mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 83642
Golden Pheasants Fighting
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 3788790
Golden Pheasants hissing and fighting at Kew Gardens, London England
Angguk angguk.avi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 89123
Pikat ni namanya Jebat.Yang kena tangkap tunamanya Ipin.Ini burung kedua yang kena tangkap.
Ayam hutan baru nak naik
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 47742
Penangkaran ayam hutan.wmv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 73053
http://ayamhutan-bantul.blogspot.com/ : Tips perawatan ayam hutan dari persiapan sampai dihasilkan anakan berkualitas
pikat ayam hutan(sisik empang01)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 43514
laju sangat pn terkam pikat,dah mantol..1st tapau
doris mikat ayam hutan di baserah kuansing
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 123414
burung wak wak
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 121677
Bunyi yang merdu. bukan di rumah saya. Not at my home.

Комментарии:

Автор taimong sugeng (4 года)
@bujal8710 call aku kau sebut harga...copy broooo

Автор MrJayrom (4 года)
bro memang terbaik la bro cayalah.

Автор Lilsisof Specky (4 года)
superdamnmad suker ayam!

Автор firdaus daus (4 года)
bayak garang dernak ko...berapa ekor dah bunuh..?...

Автор addanan tan (4 года)
Perhilitan ada keluarkan permit atau lesen ke utk mikat denak ni....

Автор SuperAznie (4 года)
@sh0ei ko mamang suka mikat ayam hutan ke,nampak cam otai jer blh la ajar
aku pasal aku pun baru nak jinak2 mikat ayam ni

Автор taimong sugeng (4 года)
@bujal8710 kokok mcm nie yang slalu makan ayam.. jagn lupe trun benih
brooo....

Автор sh0ei (4 года)
@SuperAznie dah lama xmikat..skrg aku kat spore.mana ada kebun nak
mikat.ahaks.ni zaman aku masa duk kat kampung.rindu nak mikat lagi....

Автор bujal8710 (4 года)
@NagaJingga7 Lagi power kokok ayam bro....

Автор siti syuhada (1 год)
ngnjhj,ghjg

Автор bujal8710 (4 года)
@wira4644 anak ayam hutan original susah nak jinak. Selapis pun masih liar
lagi lar bro. Dah lar liar, berangin lak tu. Hmm....

Автор Syam Syahlany (4 года)
respek ler lu bro. hebat.... ni yang gua jd gian nih... huhuhuhuu

Автор SuperAznie (4 года)
bro,kalau nak beli denak ayam hutan brapa sekor harganya?

Автор firdaus daus (4 года)
bro org mane bro...bayak ayam sana boleh joing mikat sana..

Автор wira4644 (4 года)
@bujal8710

Автор srahmanlaju (2 года)
Could you please response me over my bomile phone 0109378101. I am looking
for Ayam Hutan for research purpose at UMS, Sandakan Campus. Tq

Автор wira4644 (4 года)
hutan mna nii brooo

Автор bujal8710 (3 года)
@faizdania Jauh tu bro! Kwn kat jb lar.

Автор Maizolakmal Akmal (3 года)
bro jb area mana..? ado denak nk jual dop.. 014-8385124

Автор syaifulsalleh (4 года)
bro pikat lu mmg champion la,mcm ni hari2 makan ayam.........

Автор Mohamad Misnan (1 год)
pikat muda selapis terhad sms saya 0192798467

Автор bujal8710 (4 года)
@SuperAznie Anak muda belum ajar kalau kat tempat kwn bawah seratus jer...
Harga boleh runding nyer...

Автор mohamad hafiz (4 года)
salam bro ... kat mana ni ?? cantik ayam .. kokok pun ok ... ada tak
pelapis yg ini ?? berkenan tgk ...kalo la bole jual .. sy nk beli ..

Автор ranbow kampung (2 года)
at jb area mne bro.....denak nie mmg best....

Автор Corva Aries (4 года)
X sabor nih...huhu...mmg champion ayam nih...31/2 tahun leh bunuh lg...bagi
tips ckit mcm maner nk buat...

Автор Sang Semut (2 года)
jb area maner?leh dtng tengok2...ni hp no 0107139753

Автор achat79 (4 года)
aku tengah cari sapa nak jual ayam utan..boleh call aku..0197958490

Автор Ismail Ali (4 года)
hahaha

Автор mohamad hafiz (4 года)
terbaeeeeeekk dr ladang la ....

Автор man selangor (4 года)
kalau youtube pun kaki2 ayam dah geti join,fb msti lah de hehe...

Автор semerahdarah (2 года)
Pikat baik tu,lu mmg bes la bro.bkn sng nk dpt.

Автор bujal8710 (3 года)
@zainielanchang Jauh tu bro! Kwn kat jb lar.

Автор bujal8710 (4 года)
Bila ayam dah bunuh banyak, gini lar jadinya. Garang bukan main. Kaki2 ayam
ada fb ke tak? Kwn x tau lar. Hehehe.....

Автор MrAbc1238101 (4 года)
rndu dgn aktvt memikat nie.ape kn daye keje di bndr..pikat d kpg

Автор firdaus daus (4 года)
bro2 kaki2 ayam ade fb x ?

Автор 16TopCrew (4 года)
garang ayam ko broo..hebat..!! kompom tiap kali turun msti mmbunuh pnye
nih...

Автор Haku Reki (4 года)
denk betine bunuh,denak jantan pon bunuh! lpas ni enck bujal blh bukak
bines jual dgg aym hutn la he3

Автор Wan Zam (4 года)
TUNJUK LAH MUKA...SENANG PERHILITAN NAK TENGOK

Автор along5551 (4 года)
salam bro,,,lu punya pikat cantik la,,, kokok pon cantik,,,klu ad turun
benih kasi taw,,,k

Автор fisabirullazi (4 года)
mmg best....

Автор shahrilodinza (4 года)
Memang class la video ni dan memang pakar tul orang ni... Tahniah!

Автор seafaress (3 года)
bro akupun sama br first dpt ari tu dah dpt panggilan keje... mikat the
best kekalkan kesinambungannya... blk nnt mikat lg, tapi aku tak susah dpt
denak ayah akupun main ayam gak... jd denak beli dr dia jer,,, mmg power,
tp area perak...

Автор taimong sugeng (4 года)
jual aku sekor.....0173824032

Автор bujal8710 (4 года)
@ayoi771 Sekarang nak carik ayam sikit susah lar bro. Lepas gelombang
sampar melanda hujung tahun aritu. Banyak pikat dah abissssss.....

Автор Lilsisof Specky (4 года)
ayam2..

Автор anntu11 (3 года)
terbaik la brader

Автор NagaJingga7 (4 года)
tahniah,,,mmg powerrrr

Автор mohamed fekry fekrymorfie (3 года)
salam bro,jb area mana?

Автор wira4644 (4 года)
bujal klau anak hutan betul boleh jinak tak

Автор bujal8710 (4 года)
Kokok pikat NagaJingga7 lagi power.... Hehehe....

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта