Видео


Edisi mikat ayam hutan 6



Antara koleksi terbaik memikat ayam hutan. Pikat yang kini berusia 3 1/2 tahun.

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 149,928
Добавлено: 4 года
Длительность: 7:14
Комментарии: 64

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Animals"
Видео загрузил: bujal8710
Показать больше видео, загруженных bujal8710


Похожие видео:

tapau ayam hutan edisi oktober
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 62999
rezeki sorg sekor
Denok Betine.mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 121380
Memang Power denak ni.
Ayam hutan rembau
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 151458
memikat ayam hutan- si tua berapi.wmv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 113187
si tua hebat-tapau lagi
Tedung Selar
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 89986
Tedung Selar Sedang Mengawan
berburu babi dengan ilmu tidur
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 121292
aria banggala berburu babi
pikat ayam hutan3(kantoi plak)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 58655
xsdr aym dah smpi,riki line terkantoi plak
memikat ayam hutan-garuk ning-TAPAU .wmv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 38411
tapau ke 22
mikat ayam htn,org asli endau,nasir pndk.flv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 23253
memikat ayam hutan.jengka (port 1)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 114638
lokasi felda jengka
pikat power gila.3gp
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 37228
pikat ayam hutan(aym muda bwk bosia)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 24201
mane nk lekat ye,tngk otai yg tpacak,srenda..kwsn btl2 tpi lombong..
Pikat Ayam Hutan =1
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 87863
si langsi tapau
ayam hutan...pikat ibu 2
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 59737
25.09.11 1021am.....lokasi dekat ladang sawit daaaa....punya lambat sembat....siap leh lyn utube lam ldg...
pikat ayam hutan(sisik empang01)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 41554
laju sangat pn terkam pikat,dah mantol..1st tapau
Ayam Hutan 2
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 54819
aktiviti memikat ayam hutan (lauk pikat 70)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 60783
Ayam Hutan ( Si Tembam ).mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 12023
Ayam Hutan 3
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 31812
Ayam Hutan 4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 50182
doris mikat ayam hutan di baserah kuansing
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 116694
Ayam Hutan 13
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 212322
Pikat Ayam Hutan# 2
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 75810
11.9.2011.
Young Jungle Fowls 2011.wmv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1208094
memikat ayam hutan di lenngong
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 71982

Комментарии:

Автор taimong sugeng (3 года)
@bujal8710 call aku kau sebut harga...copy broooo

Автор MrJayrom (4 года)
bro memang terbaik la bro cayalah.

Автор naidaismail30 (2 года)
suami sye pun minat aym utn ni

Автор Lilsisof Specky (3 года)
superdamnmad suker ayam!

Автор firdaus daus (3 года)
bayak garang dernak ko...berapa ekor dah bunuh..?...

Автор doyanful (4 года)
nk jual col aku..0125470079

Автор addanan tan (3 года)
Perhilitan ada keluarkan permit atau lesen ke utk mikat denak ni....

Автор MrAmran65 (3 года)
bujal ko nak jual ayam ko ke??? bpe harga....

Автор SuperAznie (4 года)
@sh0ei ko mamang suka mikat ayam hutan ke,nampak cam otai jer blh la ajar
aku pasal aku pun baru nak jinak2 mikat ayam ni

Автор taimong sugeng (3 года)
@bujal8710 kokok mcm nie yang slalu makan ayam.. jagn lupe trun benih
brooo....

Автор sh0ei (4 года)
@SuperAznie dah lama xmikat..skrg aku kat spore.mana ada kebun nak
mikat.ahaks.ni zaman aku masa duk kat kampung.rindu nak mikat lagi....

Автор bujal8710 (3 года)
@NagaJingga7 Lagi power kokok ayam bro....

Автор siti syuhada (11 месяцев)
ngnjhj,ghjg

Автор bujal8710 (4 года)
@wira4644 anak ayam hutan original susah nak jinak. Selapis pun masih liar
lagi lar bro. Dah lar liar, berangin lak tu. Hmm....

Автор Syam Syahlany (4 года)
respek ler lu bro. hebat.... ni yang gua jd gian nih... huhuhuhuu

Автор SuperAznie (4 года)
bro,kalau nak beli denak ayam hutan brapa sekor harganya?

Автор MrAmran65 (3 года)
@MrAmran65 aku ada ayam 5 ekor nak jual....KO nak bli x,,, No aku :
012-7156105

Автор firdaus daus (3 года)
bro org mane bro...bayak ayam sana boleh joing mikat sana..

Автор wira4644 (4 года)
@bujal8710

Автор srahmanlaju (2 года)
Could you please response me over my bomile phone 0109378101. I am looking
for Ayam Hutan for research purpose at UMS, Sandakan Campus. Tq

Автор wira4644 (4 года)
hutan mna nii brooo

Автор bujal8710 (3 года)
@faizdania Jauh tu bro! Kwn kat jb lar.

Автор Maizolakmal Akmal (2 года)
bro jb area mana..? ado denak nk jual dop.. 014-8385124

Автор faizdania (3 года)
bro...klu ada ayam pikat cntact la....0132211722

Автор syaifulsalleh (4 года)
bro pikat lu mmg champion la,mcm ni hari2 makan ayam.........

Автор otai115 (3 года)
salam..ini mane tempat ni.

Автор Mohamad Misnan (1 год)
pikat muda selapis terhad sms saya 0192798467

Автор bujal8710 (4 года)
@SuperAznie Anak muda belum ajar kalau kat tempat kwn bawah seratus jer...
Harga boleh runding nyer...

Автор mohamad hafiz (4 года)
salam bro ... kat mana ni ?? cantik ayam .. kokok pun ok ... ada tak
pelapis yg ini ?? berkenan tgk ...kalo la bole jual .. sy nk beli ..

Автор ag4s (4 года)
perghh!!! tak sampai 10min dh dpt sekor ayam... rajin kokok plak tu. berapa
kali dh terkorban jatinya kalau mikat nih?

Автор ranbow kampung (1 год)
at jb area mne bro.....denak nie mmg best....

Автор faizdania (3 года)
klu ada lbih contact la....0132211722

Автор Corva Aries (4 года)
X sabor nih...huhu...mmg champion ayam nih...31/2 tahun leh bunuh lg...bagi
tips ckit mcm maner nk buat...

Автор Sang Semut (2 года)
jb area maner?leh dtng tengok2...ni hp no 0107139753

Автор achat79 (4 года)
aku tengah cari sapa nak jual ayam utan..boleh call aku..0197958490

Автор Ismail Ali (3 года)
hahaha

Автор ayiesengkuang (4 года)
bro pikat nih dah bunuh brape?

Автор mohamad hafiz (4 года)
terbaeeeeeekk dr ladang la ....

Автор man selangor (3 года)
kalau youtube pun kaki2 ayam dah geti join,fb msti lah de hehe...

Автор semerahdarah (2 года)
Pikat baik tu,lu mmg bes la bro.bkn sng nk dpt.

Автор bujal8710 (3 года)
@zainielanchang Jauh tu bro! Kwn kat jb lar.

Автор bujal8710 (3 года)
Bila ayam dah bunuh banyak, gini lar jadinya. Garang bukan main. Kaki2 ayam
ada fb ke tak? Kwn x tau lar. Hehehe.....

Автор MrAbc1238101 (3 года)
rndu dgn aktvt memikat nie.ape kn daye keje di bndr..pikat d kpg

Автор firdaus daus (3 года)
bro2 kaki2 ayam ade fb x ?

Автор 16TopCrew (3 года)
garang ayam ko broo..hebat..!! kompom tiap kali turun msti mmbunuh pnye
nih...

Автор Haku Reki (3 года)
denk betine bunuh,denak jantan pon bunuh! lpas ni enck bujal blh bukak
bines jual dgg aym hutn la he3

Автор Wan Zam (4 года)
TUNJUK LAH MUKA...SENANG PERHILITAN NAK TENGOK

Автор along5551 (3 года)
salam bro,,,lu punya pikat cantik la,,, kokok pon cantik,,,klu ad turun
benih kasi taw,,,k

Автор fisabirullazi (4 года)
mmg best....

Автор shahrilodinza (4 года)
Memang class la video ni dan memang pakar tul orang ni... Tahniah!

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта