Видео


Pencuri Motor Profesional



Mencuri motor


Просмотров: 475909
Добавлено:
Длительность: 1:45
Комментарии: 80

Тэги для этого Видео:



Найти больше видео в категории: "2"
Видео загрузил:
Показать больше видео, загруженных


Комментарии:

Автор Im Andy ( назад)
Kan bagus kalau laksanakan Hudud,aman dunia.

Автор Firman Syah ( назад)
sombong hahahaha (kasihan)

Автор Arya Putra ( назад)
maling sia ni yg punya video.. goblok goblok.. bagusan speda adek gwa di
rumah wkwkwkkw

Автор Mohd Fitri ( назад)
Korang nk jd apa asyik mencuri jer..?kt dunia ni sementara jer.x bwk maty
pun Tgu je lah balasan dari tuhan.

Автор Wawan Oekong ( назад)
motor.na sndiri tu...hahahaha...

Автор Tommy Ray ( назад)
haaha

Автор elan nugraha ( назад)
Bnyak bno skolah yg bgi tunjuk ajar mcm tu....cntik malaysia....

Автор katim bilungan ( назад)
motor kaya gitu di curi...mending nyuri grobak...hahaaa..goblok,goblookk...

Автор arif rahman (927 лет назад)
kereta kaptul , haahhahha

Автор pinokiomok ( назад)
ooo

Автор pinokiomok ( назад)
mcm mane thu kantoi??

Автор Rudi van persie ( назад)
wkkwwk konyol...

Автор Geu Liz ( назад)
di malay ini . akkwkakakak =))

Автор Michael Lambert ( назад)
Profesional taik kucing, ni kerja kantoi , profesianal kepala bapak mu

Автор Chris M.h ( назад)
Adoiii.. kan dah dpt plat no keta avanza tuh.. lapor ler kat polis minta
buat siasatan.. :(

Автор Bayu Muda ( назад)
wkaawkkaaa malingnya TOLOL bgt...... mending tuh maling cuci piring aja di
rumah gw///

Автор Arqk7 ( назад)
gilak xde kunci tambahan ke?dehel

Автор srkkroh791 ( назад)
baru baru ni motor kawan aku kena curu ,2 biji sekali,hilang rumah
jer,kriss dgn dinamik,pencuri memang...

Автор 74fkr ( назад)
ramai sungguh yg sokong potong tangan, apa kata kita sokong pelaksanaan
mencuri hukumnya potong tangan.

Автор Son Goku ( назад)
lain kali lock tayar dpn blkg, baru susah sket org nk rembat, skang
menyesal x sudah

Автор Muhamad Rudy ( назад)
ko tunggu balasan tuhan, wahai pencuri. :)

Автор wlm761 ( назад)
indogs

Автор DM-Rafkapratama Fillio II ( назад)
Diam kau GEMBEL MALAYJING MOTOR JELEK SAJA SAMPAI GILA GEMBEL !! MUKA KAU
MACAM RAJA KAU JELEK GEMBEL ! HAHAHAHA

Автор DM-Rafkapratama Fillio II ( назад)
iya ridernya macam kau PANTEK kwkwkw

Автор ipanksamudra ( назад)
gilaaa, maling motor pake bawa mobil... sayangnya kurang jelas nih cctv nya
jadi gak kelihatan dah nopol mobil keparat bajingan itu..

Автор rizky loverz ( назад)
HATI-HATI MOTOR ANDA.............

Автор bodong otomong ( назад)
motor butut di maling..... dasar negara malingsia...apapun di maling
biarpun motor jadul

Автор MULYADI miratsantika ( назад)
Maling kedeeer........buru2 beras di rumah sudah habiiissss.....X

Автор DM-Rafkapratama Fillio II ( назад)
Ko ga yg supra X nya ya yg di colong,yg maling BUTA ????

Автор SuperLobai ( назад)
Renung2lah, klau hukuman kpd pencuri ringn je sbb tu ramai yang mnjdikan
pencuri tu 1 krjaya. Sehingga 1 masa nnti krjaan trpaksa laksana hukum
potong tangan rasanya baru ok....tapi bila arrrrrrrr ramai yg tunggu,
tunggu, dan trus mnunggu hingga ke akhir hayat.

Автор Xmans___ ( назад)
@mzbhyt kalau kt indonesia motor ni untuk berkebun je.. apa pun pencuri
motor mmg setan

Автор mzbhyt ( назад)
@plakadur motor ni laris, kalo 2nd hand 1 minggu dpt dijual...

Автор ismail marzuki ( назад)
Eweh gawe.

Автор plakadur ( назад)
goblok,motor jelek begitu kok di maling,emang ada yang mau bayarin

Автор Rizal 88 ( назад)
@mariogitu motor classic tuh... cuma orang yang ngerti aja yg pake motor
bgtu... mahal tuh harganya...

Автор عبد الرحيم ( назад)
nepu ah,,. hahaha

Автор Redz Mah ( назад)
Adik saya pernah hilang motor..sedih memang tak boleh nak cakap dekat
sape2..motor baru je pakai berapa bulan. orang yang suka curi motor ni
memang tak de hati perut. dorang tak tau betapa susahnya nak dapat beli
motor bagi orang yang tak berkemampuan macam ktorg..kalau ditakdirkan saya
jumpa sape2 yang tengah curi motor memang saya pijak kat situ jugak..

Автор Mario Gemael (1779 лет назад)
parah motor gituan doang dicuri malay tai

Автор cibai ko ( назад)
semua hidup tak pernah mencuri,pls takde manusia yang perfect,

Автор mohd fayad ( назад)
kan bagus moto kt malaysia ni ada suis utk selft destruction, bila pencuri
masuk ja kunci diaorg punya automatic moto tu BOOOOM!!!! hahahaha baru la
best so pas ni msti xda dh yg berani yg curi moto

Автор xck8289 ( назад)
Aduiii,kalo di solex n rantai moto tu mngkin lambat sikit si sampah
masyarakat ni nk curi motor tu..

Автор dilsbedils ( назад)
Ni namenye melayu sarap....tak mampu beli moto jgn curi........takpe ni
suma ada balasan

Автор fendy . (1263 года назад)
apsal tuan mtor tak letak kunci pendua,stakat kunci tengkuk aku pun bleh
curi mtor tu...

Автор 2020konggo ( назад)
jage la moto baik2.....

Автор bioplasmaful ( назад)
parah gan....tu motor 75 y?

Автор Rizal Rahman ( назад)
yg curi org melayu..rugi org melayu..bodoh melayu...

Автор dragon ball ( назад)
kesian btul la....

Автор phylum55 ( назад)
@Temulud silap owner tu gak kan x pndai jage mtor..kunci ar baek2..

Автор SuperGameloft ( назад)
wow....mcm mane dorang buat ar??sekejab jer.....

Автор Saiful Daullah ( назад)
@odomo233 Tu la... Kesian sangat2...

Автор ejboyful ( назад)
@Temulud kunci pon klo nk hilang hilang jugak........ ko jgn main ckp lpas
ikut sdp mulut ko jerk..... krg brg ko yg bkunci kna kbas bru
tahu.............

Автор truTTh100 ( назад)
melayu pulok

Автор shafiqyo ( назад)
@Temulud bang kawan saya kunci motor dia dekat 5 bijik mangga, hilang
jugak. camne tu ?

Автор haerri tajuddin ( назад)
@meteorfreak betul3!!! kunci yang ade pun sekadar nak melengah2kan pencuri
tu jek.

Автор Gamaphobias ( назад)
hukum karma kot...

Автор bigok525 ( назад)
best best...mmg pro dan terancang. owner motosikal tu adalah orang yang
bodoh, tapir dan kura-kura. double lock ambil masa tak sampai 1 minit la
geng. haha!

Автор Ayah AC Sg Buloh ( назад)
kurang ajar tul.... pasang jer pagar kat motor tuh... kalau tak tau meh
jumpa abg long korang nih...

Автор de facer ( назад)
ni kalo kne tangkap dek tuan motor tu ak sure pecah helmet dia tibai setan
nih..kalo ak pon ak wt g2 gk..bengong..org ssah2 bli snang2 nk curi

Автор meteorfreak ( назад)
motor yang dikunci pun boleh dibukak lock nye.ape bende yang slamat kat
malaysia?takde satu pun.kalau kertas2 sampah tu ade nilai mesti disapu
jugak.

Автор apat bond ( назад)
besar dosa ko cuRik tau

Автор Andersen Chong ( назад)
Wow! you memang sangat clear tentang ini... berapa motor sudah agak?

Автор vochelle1005 ( назад)
tunggulah balasan dari tuhan..

Автор superohgee super ( назад)
lori pun org blh curi..inikan motor..

Автор renlauriyoyo ( назад)
langkah2 muncuri motosikal 1. bukk lock motor dulu 2. blah dari motor ,
naik kereta member agar tak disyaki sesiapa. 3. balik ke tempat motor tu
balik , tinjau keadaan dulu. 4. berlakon seolah - olah anda tuan tuan punya
motor 5. mission complete

Автор ahmad dani ( назад)
kompom kantoi nya dak nie...

Автор izlini ( назад)
pelik,mcm mana dia boleh start enjin motor tu...

Автор odomo233 ( назад)
memang kesian pun kt tuan moto yg kene curi tu,kawan aku menangis sampai
sakit jiwa motor die kena curi,dah la keje teruk,gaji sikit nak kumpul duit
beli moto,last2 moto pulak kene curi..hutang tak habis bayar lagi,memang
sungguh tak berperikemanusiaan la pencuri tu,patut potong tangan pun,aku
seumur hidup pun tak pernah mencuri..

Автор zander iskander ( назад)
bwk tobat la kalian.. x ader prasaan kasian lgsung kt tuan pye motor kew?

Автор Matthias Ruben ( назад)
gelo motor udah butut masih aja dicuri

Автор MrJunaidi (757 лет назад)
tengok melayu bikin apa....? bodoh..butto melayu..... anjing lar melayu....

Автор jacko988 ( назад)
ni hobi dia kot...???

Автор vochelle1005 ( назад)
sembahyanglah kamu sebelum kamu disembahyangkan, sesungguhnya sembahyang
itu adalah wajib dan mencegah kamu dari melakukan kemungkaran......

Автор stronghuman ( назад)
ha risau nya aku kalau pakai moto curik ni bwk ats jalan x berkat beb mau
eksiden mati lu nanti br tau jwb kt neraka esok.. ni aku tgk gaya melayu la
sapa lagi kn??

Автор farahana che ah ( назад)
dah ada avanza nak mencuri lagi..xdok keje ka hang hi

Автор zackdanialz ( назад)
ex5 pling senang dicuri...

Автор Brandon Adam ( назад)
1st diorang bukak lock tu lu... Pastu mgkn diorang npk kete itam tu...
Diorang choww arhh.... Pastu dtg blik.. siap pkai helmet lagi..... Dtg2
start moto terus gerak.....

Автор Joe Black ( назад)
aku rase diorang blah kejap lpas nmpak kete itam tu, line x clear...pastu
dtg balik..tup tup, dpt le rezeki haram mereka!

Автор Jasworld Lim ( назад)
Pencuri datang dengan 2 kereta, kereta pertamanya Toyota Avanza, Lagi
sebuah kereta hitam mengikut meneliti sekeliling.

Автор hashrulsubzero ( назад)
memang pun dah lah ikut apa semua arahan dari syaitan

Автор ben ong ( назад)
masalah x kunci moto ni

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта