Видео


Pencuri Motor Profesional



Mencuri motor

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 447,541
Добавлено: 6 лет
Длительность: 1:45
Комментарии: 102

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Autos"
Видео загрузил: youg sim
Показать больше видео, загруженных youg sim


Похожие видео:

CCTV Pencurian Motor Part I
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 303537
kantoi curi mot0 kuwat..
Рейтинг Рейтинг РейтингРейтингРейтинг
Просмотров: 233658
ber0k jalanan..
Pencurian Motor Indomaret 2011 .mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 205724
Maling Motor Di Warnet
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 102861
Maling gagal saat mencoba mencuri Sepeda motor di salah satu warnet di Jl. Lapbak Cibubur
Maling motor gagal beraksi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 417304
Kejadian ini berlangsung pada tanggal 18 juni 2011 jam 22.02 wib.
KR150K aka ninja150 or superkips (stolen video)cctv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 148596
black bike in video was stolen on 5/7/09 7.13pm caught on cctv
London Riots, Motorcycle Thief Jailed.
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 3772990
Want a cheap helmet camera? USA http://tinyurl.com/bqctpy8 Want a cheap helmet camera? UK http://tinyurl.com/6upge8y What a great result!
pencuri motor 125zr gp
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 127744
13 Mei: Imej polis AS biadap disiar (tendang kepala seorang penjenayah)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 556786
EL MONTE - Satu rakaman video di Amerika Syarikat (AS) menunjukkan seorang anggota polis menendang kepala seorang penjenayah lelaki selepas...
Angry Malaysian Driver
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 420103
Trying to get away from a blocking vehicle - In Science Faculty, University of Malaya
Kena potong tangan akibat mencuri
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 983459
This video was uploaded from an Android phone.
Pencuri motor terekam CCTV
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 62548
maling motor JUPITER .WMV
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 117769
Pencuri Motor Di Great Eastern Jln Ampang CCTV
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 87059
Berkali2 Tengok Pun Tak Puas !! Lawak Gila
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1113154
Berkali2 Tengok Pun Tak Puas !! Lawak Gila
Maling Avanza.wmv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 204636
PENCURI KASUT MASJID AKHIRNYA TERTANGKAP (FINAL) 15 JULAI 2009
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 116758
http://www.youtube.com/watch?v=Cpdt8TfUWYQ INI ADALAH KESINAMBUNGAN VIDEO DARI TAJUK "PENCURI KASUT MASJID" BERTARIKH 30 JUN & 1 JULAI 2009....
LARI ROADBLOCK POLIS...
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1829487
ada yg lari, ada yg sempoi... bahaya siot...
Pencurian motor di purwakarta.flv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 95814
pada hari kamis 15 september sebelum magrib,di jalan singadilaga depan toko kue,telah hilang satu unit sepeda motor bernopol T4435BC,Yamaha V-ixion...
Nasib x baik
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 508410
dah bersepah,buat malu budak motor je,ape rase punggung sakit x
Aksi jenayah samun kedai dirakam CCTV

Просмотров: 497860
Suasana di Dalam pesawat Sukhoi Jet 100 Sebelum terjatuh
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 712301
Suasana Joy Flight di Dalam pesawat Sukhoi Jet 100 Sebelum terjatuh.
Pencuri Susu Tepung Kantoi
Рейтинг Рейтинг РейтингРейтингРейтинг
Просмотров: 129088
http://j.mp/BEST-KLIK-DI-SINI-SEKARANG http://j.mp/BEST-KLIK-DI-SINI-SEKARANG http://j.mp/BEST-KLIK-DI-SINI-SEKARANG
Cikgu Timah Tukar Sekolah
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 508234
Kisah Cikgu Timah yang berasal dari bandar terpaksa bertugas dikampung dan berusaha minta ditukarkan ke bandar. Namun, Haziq pelajar di sekolahnya...
Pecah Cermin Kereta Alor Setar Part 2
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 55735
Goon doesn't know he's been recorded...

Комментарии:

Автор Brandon Adam (5 лет)
1st diorang bukak lock tu lu... Pastu mgkn diorang npk kete itam tu...
Diorang choww arhh.... Pastu dtg blik.. siap pkai helmet lagi..... Dtg2
start moto terus gerak.....

Автор haerri tajuddin (4 года)
@meteorfreak betul3!!! kunci yang ade pun sekadar nak melengah2kan pencuri
tu jek.

Автор عبد الرحيم (2 года)
nepu ah,,. hahaha

Автор Matthias Ruben (5 лет)
gelo motor udah butut masih aja dicuri

Автор SuperLobai (2 года)
Renung2lah, klau hukuman kpd pencuri ringn je sbb tu ramai yang mnjdikan
pencuri tu 1 krjaya. Sehingga 1 masa nnti krjaan trpaksa laksana hukum
potong tangan rasanya baru ok....tapi bila arrrrrrrr ramai yg tunggu,
tunggu, dan trus mnunggu hingga ke akhir hayat.

Автор ipanksamudra (2 года)
gilaaa, maling motor pake bawa mobil... sayangnya kurang jelas nih cctv nya
jadi gak kelihatan dah nopol mobil keparat bajingan itu..

Автор Rudi van persie (2 года)
wkkwwk konyol...

Автор rxzracing (4 года)
salah tuan motor la x wat double lock!!!

Автор rxzbosch (2 года)
tu je ko nak cakap?? sikit pn tak heran cakap ko hanjing...ko marah ke???
aku tak marah punn...hahahaha... ko cakap dgn ponen buleh laaa... ok yep?
butthurt ke?? soryla ea..aku ni mmg mulut laser...ko tak tahan, hati mcm
koci tak payah la layan k???mmuaahh

Автор cibai ko (2 года)
semua hidup tak pernah mencuri,pls takde manusia yang perfect,

Автор vochelle1005 (5 лет)
tunggulah balasan dari tuhan..

Автор ben ong (6 лет)
masalah x kunci moto ni

Автор 2020konggo (3 года)
jage la moto baik2.....

Автор Wawan Oekong (1 год)
motor.na sndiri tu...hahahaha...

Автор queen5548 (3 года)
aduhai kdg dah buat cam tu.. dkt tpt i lg lah br4 angkat moto naik lori lg
senang... 1 malam4 biji kwn umah tu jek

Автор superohgee super (5 лет)
lori pun org blh curi..inikan motor..

Автор dilsbedils (3 года)
Ni namenye melayu sarap....tak mampu beli moto jgn curi........takpe ni
suma ada balasan

Автор Andersen Chong (4 года)
Wow! you memang sangat clear tentang ini... berapa motor sudah agak?

Автор Paduka Akhi Guru Panglima Sg Buloh (4 года)
kurang ajar tul.... pasang jer pagar kat motor tuh... kalau tak tau meh
jumpa abg long korang nih...

Автор pinokiomok (1 год)
ooo

Автор jacko988 (5 лет)
ni hobi dia kot...???

Автор mohd fayad (3 года)
kan bagus moto kt malaysia ni ada suis utk selft destruction, bila pencuri
masuk ja kunci diaorg punya automatic moto tu BOOOOM!!!! hahahaha baru la
best so pas ni msti xda dh yg berani yg curi moto

Автор farid3345 (1 год)
profesional bab mencuri..ksian mak bapak mu..

Автор rxzbosch (2 года)
ya lah..kat indon motor cantik, tapi ridernya yang jelek..ahhaahaaa

Автор odomo233 (5 лет)
memang kesian pun kt tuan moto yg kene curi tu,kawan aku menangis sampai
sakit jiwa motor die kena curi,dah la keje teruk,gaji sikit nak kumpul duit
beli moto,last2 moto pulak kene curi..hutang tak habis bayar lagi,memang
sungguh tak berperikemanusiaan la pencuri tu,patut potong tangan pun,aku
seumur hidup pun tak pernah mencuri..

Автор akmal21987 (5 лет)
kete tu pn beli pakai duit haram kot..

Автор Mario Gemael (2 года)
parah motor gituan doang dicuri malay tai

Автор johnpatroni (4 года)
giler.. sng2 jer di0rg ambik.

Автор mzbhyt (2 года)
@plakadur motor ni laris, kalo 2nd hand 1 minggu dpt dijual...

Автор emibudakbaik (2 года)
nie bukan profesional nie wat kantoi....\

Автор truTTh100 (4 года)
melayu pulok

Автор gokupro99 (2 года)
aku nk blajar lah

Автор katim bilungan (1 год)
motor kaya gitu di curi...mending nyuri grobak...hahaaa..goblok,goblookk...

Автор zander iskander (5 лет)
bwk tobat la kalian.. x ader prasaan kasian lgsung kt tuan pye motor kew?

Автор apisoviet (2 года)
e2 moto die lh..

Автор Joe Black (5 лет)
aku rase diorang blah kejap lpas nmpak kete itam tu, line x clear...pastu
dtg balik..tup tup, dpt le rezeki haram mereka!

Автор farahana che ah (5 лет)
dah ada avanza nak mencuri lagi..xdok keje ka hang hi

Автор apitZify (2 года)
sampah masyarakat.. idop nyusahkan org ja

Автор Firman Syah (1 год)
sombong hahahaha (kasihan)

Автор Bayu Muda (2 года)
wkaawkkaaa malingnya TOLOL bgt...... mending tuh maling cuci piring aja di
rumah gw///

Автор syaiful zhaindra (2 года)
@mariogitu motor classic tuh... cuma orang yang ngerti aja yg pake motor
bgtu... mahal tuh harganya...

Автор phee za (2 года)
di malay ini . akkwkakakak =))

Автор kataknakal (5 лет)
bijak x kena tempat...

Автор abgayim (2 года)
bahagianya orang mencuri motor..bahagia di akhirat..

Автор Arya Putra (1 год)
maling sia ni yg punya video.. goblok goblok.. bagusan speda adek gwa di
rumah wkwkwkkw

Автор QkP (4 года)
wat aper nak curi harta org.. plik la..

Автор din410 (5 лет)
kena ada extra lock

Автор ninotcity (4 года)
kesian laa kat tuan punyer moto tu . pe la pencurikk nihh

Автор bigok525 (4 года)
best best...mmg pro dan terancang. owner motosikal tu adalah orang yang
bodoh, tapir dan kura-kura. double lock ambil masa tak sampai 1 minit la
geng. haha!

Автор zackdanialz (5 лет)
ex5 pling senang dicuri...

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта