Видео


Pencuri Motor Profesional



Mencuri motor

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 444,952
Добавлено: 6 лет
Длительность: 1:45
Комментарии: 102

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Autos"
Видео загрузил: youg sim
Показать больше видео, загруженных youg sim


Похожие видео:

Maling Motor Di Warnet
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 100344
Maling gagal saat mencoba mencuri Sepeda motor di salah satu warnet di Jl. Lapbak Cibubur
CCTV Pencurian Motor Part I
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 302454
Pencurian Motor Indomaret 2011 .mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 204567
London Riots, Motorcycle Thief Jailed.
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 3713078
Want a cheap helmet camera? USA http://tinyurl.com/bqctpy8 Want a cheap helmet camera? UK http://tinyurl.com/6upge8y What a great result!
maling motor JUPITER .WMV
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 117028
pencuri motor 125zr gp
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 125777
kantoi curi mot0 kuwat..
Рейтинг Рейтинг РейтингРейтингРейтинг
Просмотров: 232461
ber0k jalanan..
PENCURI KASUT MASJID AKHIRNYA TERTANGKAP (FINAL) 15 JULAI 2009
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 116232
http://www.youtube.com/watch?v=Cpdt8TfUWYQ INI ADALAH KESINAMBUNGAN VIDEO DARI TAJUK "PENCURI KASUT MASJID" BERTARIKH 30 JUN & 1 JULAI 2009....
Gempar! Rakaman Video Lelaki Disambar Petir Dua Kali
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 1122102
KLIK http://alturl.com/w9qzr untuk mengetahui perkara yang boleh dilakukan dengan handphone yang tak pernah dibuat orang.
Pencuri Motor Di Great Eastern Jln Ampang CCTV
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 86153
Angry Malaysian Driver
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 417442
Trying to get away from a blocking vehicle - In Science Faculty, University of Malaya
Maling motor gagal beraksi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 414382
Kejadian ini berlangsung pada tanggal 18 juni 2011 jam 22.02 wib.
Maling Motor Gak Sadar Di Tungguin CCTV 1
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 242903
PENCURI LAPTOP.橫行巴生谷thief賊黨 act again:Part1
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 113616
Chinese Youth thief gang stole loptops at computer shop in Tesco Selayang, Malaysia:Part1
Maling Avanza.wmv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 203462
Pencurian Spion di Jakarta. Toyota Alphard side mirror thief in action! (no audio)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 130893
Sebuah mobil Toyota Alphard menjadi korban pencurian spion ketika melintas di jalan Perintis Kemerdekaan, Jakarta. Kondisi jalanan setelah hujan...
LARI ROADBLOCK POLIS...
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1805426
ada yg lari, ada yg sempoi... bahaya siot...
Malaysian Idol and Handphone - Kantoi Dalam Audition
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 349194
See more funny movie clips at http://funny-movie-clips.blogspot.com
Liputan6.tv _Aksi Pengeroyokan karyawan mumbay teksil Lampung by CCTV
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 359449
ini adalah aksi pengeroyokan dan intimidasi terhadap sebuah toko mumbay tekstil di lampung, oleh sebuah toko pesaing, dan ini sudah berlangsung...
Pencuri dihakimi massa
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 233641
Kunjungi: http://tergerak.blogspot.com/
Pencuri Handphone
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 191152
Location : Raja Uda,Butterworth,P.Pinang Record Date : 17 july 2012 10.00 am
VIVAnews : 6 Nenek Terekam CCTV Mencuri Emas di Toko
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 286409
6 Nenek bersaudara berkomplot mencuri emas di sebuah toko emas di Magelang, Jawa Tengah. Para pencuri berusia lanjut itu tak dapat berkutik saat...
Kena potong tangan akibat mencuri
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 969811
This video was uploaded from an Android phone.
PENCURI "KANGKANG" D KOLEKSI FARAHEEN SABAH[HQ].mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 162169
"SI KANGKANG & THE GENG" Tolong sebarkan video ni..Mungkin "SI KANGKANG & THE GENG" akan buat macam ni d kedai lain juga.
Aksi jenayah samun kedai dirakam CCTV

Просмотров: 497164

Комментарии:

Автор Brandon Adam (5 лет)
1st diorang bukak lock tu lu... Pastu mgkn diorang npk kete itam tu...
Diorang choww arhh.... Pastu dtg blik.. siap pkai helmet lagi..... Dtg2
start moto terus gerak.....

Автор haerri tajuddin (4 года)
@meteorfreak betul3!!! kunci yang ade pun sekadar nak melengah2kan pencuri
tu jek.

Автор عبد الرحيم (2 года)
nepu ah,,. hahaha

Автор Matthias Ruben (5 лет)
gelo motor udah butut masih aja dicuri

Автор SuperLobai (2 года)
Renung2lah, klau hukuman kpd pencuri ringn je sbb tu ramai yang mnjdikan
pencuri tu 1 krjaya. Sehingga 1 masa nnti krjaan trpaksa laksana hukum
potong tangan rasanya baru ok....tapi bila arrrrrrrr ramai yg tunggu,
tunggu, dan trus mnunggu hingga ke akhir hayat.

Автор ipanksamudra (2 года)
gilaaa, maling motor pake bawa mobil... sayangnya kurang jelas nih cctv nya
jadi gak kelihatan dah nopol mobil keparat bajingan itu..

Автор Rudi van persie (1 год)
wkkwwk konyol...

Автор rxzracing (4 года)
salah tuan motor la x wat double lock!!!

Автор rxzbosch (2 года)
tu je ko nak cakap?? sikit pn tak heran cakap ko hanjing...ko marah ke???
aku tak marah punn...hahahaha... ko cakap dgn ponen buleh laaa... ok yep?
butthurt ke?? soryla ea..aku ni mmg mulut laser...ko tak tahan, hati mcm
koci tak payah la layan k???mmuaahh

Автор cibai ko (2 года)
semua hidup tak pernah mencuri,pls takde manusia yang perfect,

Автор vochelle1005 (4 года)
tunggulah balasan dari tuhan..

Автор ben ong (5 лет)
masalah x kunci moto ni

Автор 2020konggo (3 года)
jage la moto baik2.....

Автор Wawan Oekong (1 год)
motor.na sndiri tu...hahahaha...

Автор queen5548 (3 года)
aduhai kdg dah buat cam tu.. dkt tpt i lg lah br4 angkat moto naik lori lg
senang... 1 malam4 biji kwn umah tu jek

Автор superohgee super (4 года)
lori pun org blh curi..inikan motor..

Автор dilsbedils (3 года)
Ni namenye melayu sarap....tak mampu beli moto jgn curi........takpe ni
suma ada balasan

Автор Andersen Chong (4 года)
Wow! you memang sangat clear tentang ini... berapa motor sudah agak?

Автор Paduka Akhi Guru Panglima Sg Buloh (4 года)
kurang ajar tul.... pasang jer pagar kat motor tuh... kalau tak tau meh
jumpa abg long korang nih...

Автор pinokiomok (1 год)
ooo

Автор jacko988 (5 лет)
ni hobi dia kot...???

Автор mohd fayad (3 года)
kan bagus moto kt malaysia ni ada suis utk selft destruction, bila pencuri
masuk ja kunci diaorg punya automatic moto tu BOOOOM!!!! hahahaha baru la
best so pas ni msti xda dh yg berani yg curi moto

Автор farid3345 (1 год)
profesional bab mencuri..ksian mak bapak mu..

Автор rxzbosch (2 года)
ya lah..kat indon motor cantik, tapi ridernya yang jelek..ahhaahaaa

Автор odomo233 (5 лет)
memang kesian pun kt tuan moto yg kene curi tu,kawan aku menangis sampai
sakit jiwa motor die kena curi,dah la keje teruk,gaji sikit nak kumpul duit
beli moto,last2 moto pulak kene curi..hutang tak habis bayar lagi,memang
sungguh tak berperikemanusiaan la pencuri tu,patut potong tangan pun,aku
seumur hidup pun tak pernah mencuri..

Автор akmal21987 (5 лет)
kete tu pn beli pakai duit haram kot..

Автор Mario Gemael (2 года)
parah motor gituan doang dicuri malay tai

Автор johnpatroni (3 года)
giler.. sng2 jer di0rg ambik.

Автор mzbhyt (2 года)
@plakadur motor ni laris, kalo 2nd hand 1 minggu dpt dijual...

Автор emibudakbaik (2 года)
nie bukan profesional nie wat kantoi....\

Автор truTTh100 (4 года)
melayu pulok

Автор gokupro99 (2 года)
aku nk blajar lah

Автор katim bilungan (1 год)
motor kaya gitu di curi...mending nyuri grobak...hahaaa..goblok,goblookk...

Автор zander iskander (5 лет)
bwk tobat la kalian.. x ader prasaan kasian lgsung kt tuan pye motor kew?

Автор apisoviet (2 года)
e2 moto die lh..

Автор Joe Black (5 лет)
aku rase diorang blah kejap lpas nmpak kete itam tu, line x clear...pastu
dtg balik..tup tup, dpt le rezeki haram mereka!

Автор farahana che ah (5 лет)
dah ada avanza nak mencuri lagi..xdok keje ka hang hi

Автор apitZify (2 года)
sampah masyarakat.. idop nyusahkan org ja

Автор Firman Syah (1 год)
sombong hahahaha (kasihan)

Автор Bayu Muda (2 года)
wkaawkkaaa malingnya TOLOL bgt...... mending tuh maling cuci piring aja di
rumah gw///

Автор syaiful zhaindra (2 года)
@mariogitu motor classic tuh... cuma orang yang ngerti aja yg pake motor
bgtu... mahal tuh harganya...

Автор phee za (1 год)
di malay ini . akkwkakakak =))

Автор kataknakal (5 лет)
bijak x kena tempat...

Автор abgayim (1 год)
bahagianya orang mencuri motor..bahagia di akhirat..

Автор Arya Putra (1 год)
maling sia ni yg punya video.. goblok goblok.. bagusan speda adek gwa di
rumah wkwkwkkw

Автор QkP (4 года)
wat aper nak curi harta org.. plik la..

Автор din410 (5 лет)
kena ada extra lock

Автор ninotcity (4 года)
kesian laa kat tuan punyer moto tu . pe la pencurikk nihh

Автор bigok525 (4 года)
best best...mmg pro dan terancang. owner motosikal tu adalah orang yang
bodoh, tapir dan kura-kura. double lock ambil masa tak sampai 1 minit la
geng. haha!

Автор zackdanialz (5 лет)
ex5 pling senang dicuri...

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта