Видео


Pencuri Motor Profesional



Mencuri motor

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 432,514
Добавлено: 5 лет
Длительность: 1:45
Комментарии: 102

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Autos"
Видео загрузил: youg sim
Показать больше видео, загруженных youg sim


Похожие видео:

Pencuri Motor
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 68474
Kejadian Percobaan Curanmor di Parkir Warnet
curi motor 1
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 389597
Maling Motor cuma 3 detik di warnet
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 269643
Jahanam lah kau !!!
KR150K aka ninja150 or superkips (stolen video)cctv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 138363
black bike in video was stolen on 5/7/09 7.13pm caught on cctv
kantoi curi mot0 kuwat..
Рейтинг Рейтинг РейтингРейтингРейтинг
Просмотров: 224252
ber0k jalanan..
ajaibbenar - pencuri kantoi.flv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 475071
http://ajaibbenar.blogspot.com - Lagi,... pencuri kantoi http://www.facebook.com/ajaibbenar
Maling Avanza.wmv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 191847
pencuri kurang ajar!!!
Рейтинг Рейтинг РейтингРейтингРейтинг
Просмотров: 127621
berlaku di pasar borong wakaf che yeh...
Rompakan Stesyen Minyak Shell Seksyen 7 Bandar Baru Bangi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 457987
Kejadian rompakan di Steyen Minyak Shell Seksyen 7, Bandar Baru Bangi pada 2 Oktober 2010. http://www.jusberry2u.com...
aksi curi motor yg mendebarkan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 817567
budak2 bangsat tgh curi motor...
Pencuri Motor
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 113877
Pencuri Motor Profesional
Maling Motor hebat di cikarang baru.mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 187803
Di ambil dari milis cikarang baru, agar semua pemilik motor waspada dengan keberadaan maling yang semakin hebat
Pencuri Motor Vario Indomaret Ngaliyan-Semarang
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 16448
Pencuri Motor Vario Indomaret Ngaliyan-Semarang
pencuri pro
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 311227
iktibar
CCTV Pencurian Motor Part I
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 295507
Pencuri motor terekam CCTV
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 60395
pencuri motor 125zr gp
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 113069
pencuri motor JB dalam 20 saat
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 369458
pencuri motor di jay bee, sesiapa dapat jumpa orang berkenaan, sila hubungi balai polis berdekatan No. motor, JHW2656, modenas Elite 150
Jangan Begerak!! - rogol bunuh bakar Gaduh dan sesuka hati di Pasar
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 782091
belasah orang kampung gaduh ramai-ramai. di sabah. bersatu kita teguh becerai kita
PENCURI "KANGKANG" D KOLEKSI FARAHEEN SABAH[HQ].mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 159231
"SI KANGKANG & THE GENG" Tolong sebarkan video ni..Mungkin "SI KANGKANG & THE GENG" akan buat macam ni d kedai lain juga.
Maling Motor
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 37443
Video Pencurian motor yang tertangkap kamera CCTV
Minah rempit jr eksiden
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 538247
Minah rempit jr eksiden
Mencuri Motor Ducati Cara Kasar
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 18590
http://j.mp/top-best_click-here_now http://j.mp/hot-best_click-here_now http://j.mp/best_click-di_sini_sekarang
Maling motor ketauan cctv warnet palembang.avi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 77787
Maling motor ketauan lagi beraksi oleh operator warnet dengan melihat dari layar CCTV. Kejadian pada waktu lagi sepi orang di luar warnet sekitar...
CUri Motor PArt 1.flv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 51706
ex5......

Комментарии:

Автор Brandon Adam (5 лет)
1st diorang bukak lock tu lu... Pastu mgkn diorang npk kete itam tu...
Diorang choww arhh.... Pastu dtg blik.. siap pkai helmet lagi..... Dtg2
start moto terus gerak.....

Автор haerri tajuddin (3 года)
@meteorfreak betul3!!! kunci yang ade pun sekadar nak melengah2kan pencuri
tu jek.

Автор عبد الرحيم (2 года)
nepu ah,,. hahaha

Автор Matthias Ruben (4 года)
gelo motor udah butut masih aja dicuri

Автор SuperLobai (2 года)
Renung2lah, klau hukuman kpd pencuri ringn je sbb tu ramai yang mnjdikan
pencuri tu 1 krjaya. Sehingga 1 masa nnti krjaan trpaksa laksana hukum
potong tangan rasanya baru ok....tapi bila arrrrrrrr ramai yg tunggu,
tunggu, dan trus mnunggu hingga ke akhir hayat.

Автор ipanksamudra (1 год)
gilaaa, maling motor pake bawa mobil... sayangnya kurang jelas nih cctv nya
jadi gak kelihatan dah nopol mobil keparat bajingan itu..

Автор Rudi van persie (1 год)
wkkwwk konyol...

Автор rxzracing (4 года)
salah tuan motor la x wat double lock!!!

Автор rxzbosch (1 год)
tu je ko nak cakap?? sikit pn tak heran cakap ko hanjing...ko marah ke???
aku tak marah punn...hahahaha... ko cakap dgn ponen buleh laaa... ok yep?
butthurt ke?? soryla ea..aku ni mmg mulut laser...ko tak tahan, hati mcm
koci tak payah la layan k???mmuaahh

Автор cibai ko (2 года)
semua hidup tak pernah mencuri,pls takde manusia yang perfect,

Автор vochelle1005 (4 года)
tunggulah balasan dari tuhan..

Автор ben ong (5 лет)
masalah x kunci moto ni

Автор 2020konggo (3 года)
jage la moto baik2.....

Автор Wawan Oekong (1 год)
motor.na sndiri tu...hahahaha...

Автор queen5548 (2 года)
aduhai kdg dah buat cam tu.. dkt tpt i lg lah br4 angkat moto naik lori lg
senang... 1 malam4 biji kwn umah tu jek

Автор superohgee super (4 года)
lori pun org blh curi..inikan motor..

Автор dilsbedils (2 года)
Ni namenye melayu sarap....tak mampu beli moto jgn curi........takpe ni
suma ada balasan

Автор Andersen Chong (4 года)
Wow! you memang sangat clear tentang ini... berapa motor sudah agak?

Автор Paduka Akhi Guru Panglima Sg Buloh (4 года)
kurang ajar tul.... pasang jer pagar kat motor tuh... kalau tak tau meh
jumpa abg long korang nih...

Автор pinokiomok (1 год)
ooo

Автор jacko988 (4 года)
ni hobi dia kot...???

Автор mohd fayad (2 года)
kan bagus moto kt malaysia ni ada suis utk selft destruction, bila pencuri
masuk ja kunci diaorg punya automatic moto tu BOOOOM!!!! hahahaha baru la
best so pas ni msti xda dh yg berani yg curi moto

Автор farid3345 (1 год)
profesional bab mencuri..ksian mak bapak mu..

Автор rxzbosch (1 год)
ya lah..kat indon motor cantik, tapi ridernya yang jelek..ahhaahaaa

Автор odomo233 (4 года)
memang kesian pun kt tuan moto yg kene curi tu,kawan aku menangis sampai
sakit jiwa motor die kena curi,dah la keje teruk,gaji sikit nak kumpul duit
beli moto,last2 moto pulak kene curi..hutang tak habis bayar lagi,memang
sungguh tak berperikemanusiaan la pencuri tu,patut potong tangan pun,aku
seumur hidup pun tak pernah mencuri..

Автор akmal21987 (5 лет)
kete tu pn beli pakai duit haram kot..

Автор Mario Gemael (2 года)
parah motor gituan doang dicuri malay tai

Автор johnpatroni (3 года)
giler.. sng2 jer di0rg ambik.

Автор mzbhyt (2 года)
@plakadur motor ni laris, kalo 2nd hand 1 minggu dpt dijual...

Автор emibudakbaik (1 год)
nie bukan profesional nie wat kantoi....\

Автор truTTh100 (3 года)
melayu pulok

Автор gokupro99 (1 год)
aku nk blajar lah

Автор katim bilungan (1 год)
motor kaya gitu di curi...mending nyuri grobak...hahaaa..goblok,goblookk...

Автор zander iskander (4 года)
bwk tobat la kalian.. x ader prasaan kasian lgsung kt tuan pye motor kew?

Автор apisoviet (2 года)
e2 moto die lh..

Автор Joe Black (5 лет)
aku rase diorang blah kejap lpas nmpak kete itam tu, line x clear...pastu
dtg balik..tup tup, dpt le rezeki haram mereka!

Автор farahana che ah (4 года)
dah ada avanza nak mencuri lagi..xdok keje ka hang hi

Автор apitZify (2 года)
sampah masyarakat.. idop nyusahkan org ja

Автор Firman Syah (8 месяцев)
sombong hahahaha (kasihan)

Автор Bayu Muda (1 год)
wkaawkkaaa malingnya TOLOL bgt...... mending tuh maling cuci piring aja di
rumah gw///

Автор syaiful zhaindra (2 года)
@mariogitu motor classic tuh... cuma orang yang ngerti aja yg pake motor
bgtu... mahal tuh harganya...

Автор phee za (1 год)
di malay ini . akkwkakakak =))

Автор kataknakal (5 лет)
bijak x kena tempat...

Автор abgayim (1 год)
bahagianya orang mencuri motor..bahagia di akhirat..

Автор Arya Putra (8 месяцев)
maling sia ni yg punya video.. goblok goblok.. bagusan speda adek gwa di
rumah wkwkwkkw

Автор QkP (4 года)
wat aper nak curi harta org.. plik la..

Автор din410 (5 лет)
kena ada extra lock

Автор ninotcity (3 года)
kesian laa kat tuan punyer moto tu . pe la pencurikk nihh

Автор bigok525 (3 года)
best best...mmg pro dan terancang. owner motosikal tu adalah orang yang
bodoh, tapir dan kura-kura. double lock ambil masa tak sampai 1 minit la
geng. haha!

Автор zackdanialz (4 года)
ex5 pling senang dicuri...

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта