Видео


Pencuri Motor Profesional



Mencuri motor

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 454,361
Добавлено: 6 лет
Длительность: 1:45
Комментарии: 102

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Autos"
Видео загрузил: youg sim
Показать больше видео, загруженных youg sim


Похожие видео:

Pencuri Motor
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 115428
Pencuri Motor Profesional
curi motor 1
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 400303
TAKUT DI HAKIMI MASA WANITA DISANDRA
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 1395561
Aksi penyanderaan terhadap seorang wanita terjadi dilakukan seorang pencuri di Tanjung Balai Karimun,Kepulauan Riau Indonesia ,(9/8). see also:...
curi kereta cara baru
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 294471
curi kereta cara baru !, karimmj.blogspot.com
CCTV Pencurian Motor Part I
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 305449
Maling Motor hebat di cikarang baru.mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 202751
Di ambil dari milis cikarang baru, agar semua pemilik motor waspada dengan keberadaan maling yang semakin hebat
Mencuri Motor Ducati Cara Kasar
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 24920
http://www.duitbanyak.com http://www.duitbanyak.com http://www.duitbanyak.com
Pencuri Motor
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 77116
Kejadian Percobaan Curanmor di Parkir Warnet
KR150K aka ninja150 or superkips (stolen video)cctv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 154596
black bike in video was stolen on 5/7/09 7.13pm caught on cctv
Mantan Gubernur Aceh Dihajar
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 275637
Irwandi Yusuf, mantan Gubernur Aceh periode 2006-2011 dihajar oleh seorang oknum yang diduga mantan timsesnya selama masa kampanye pilkada...
Maling motor gagal beraksi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 426647
Kejadian ini berlangsung pada tanggal 18 juni 2011 jam 22.02 wib.
Pencurian Motor Indomaret 2011 .mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 210192
Maling Motor cuma 3 detik di warnet
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 273912
Jahanam lah kau !!!
McDonalds: lelaki belasah perempuan sebab lintas barisan..
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 1655868
http://www.youtube.com/watch?v=nhhiYaUInyE&feature=related xtau la sape yang betul sape yang salah.. rasanya dua2 tu ayah n mak orang..huhu...yg...
Maling Motor Di Warnet
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 107345
Maling gagal saat mencoba mencuri Sepeda motor di salah satu warnet di Jl. Lapbak Cibubur
Gempar! Rakaman Video Lelaki Disambar Petir Dua Kali
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 1133098
KLIK http://alturl.com/w9qzr untuk mengetahui perkara yang boleh dilakukan dengan handphone yang tak pernah dibuat orang.
pencuri mobil crv tertangkap cctv di bandung
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 159136
maling motor JUPITER .WMV
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 120954
Pencuri motor terekam CCTV
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 64395
Maling Avanza.wmv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 210340
Nasib x baik
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 509449
dah bersepah,buat malu budak motor je,ape rase punggung sakit x
pencuri motor 125zr gp
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 136671
Angry Malaysian Driver
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 424670
Trying to get away from a blocking vehicle - In Science Faculty, University of Malaya
Tektik curi kereta (CCTV Recording)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 160969
New way of stealing vehicle! Caught on CCTV!
Aksi Curi Motor.Di Supermarket
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 133713
Hati hati parkir motor.

Комментарии:

Автор Brandon Adam (5 лет)
1st diorang bukak lock tu lu... Pastu mgkn diorang npk kete itam tu...
Diorang choww arhh.... Pastu dtg blik.. siap pkai helmet lagi..... Dtg2
start moto terus gerak.....

Автор haerri tajuddin (4 года)
@meteorfreak betul3!!! kunci yang ade pun sekadar nak melengah2kan pencuri
tu jek.

Автор عبد الرحيم (2 года)
nepu ah,,. hahaha

Автор Matthias Ruben (5 лет)
gelo motor udah butut masih aja dicuri

Автор SuperLobai (2 года)
Renung2lah, klau hukuman kpd pencuri ringn je sbb tu ramai yang mnjdikan
pencuri tu 1 krjaya. Sehingga 1 masa nnti krjaan trpaksa laksana hukum
potong tangan rasanya baru ok....tapi bila arrrrrrrr ramai yg tunggu,
tunggu, dan trus mnunggu hingga ke akhir hayat.

Автор ipanksamudra (2 года)
gilaaa, maling motor pake bawa mobil... sayangnya kurang jelas nih cctv nya
jadi gak kelihatan dah nopol mobil keparat bajingan itu..

Автор Rudi van persie (2 года)
wkkwwk konyol...

Автор rxzracing (4 года)
salah tuan motor la x wat double lock!!!

Автор rxzbosch (2 года)
tu je ko nak cakap?? sikit pn tak heran cakap ko hanjing...ko marah ke???
aku tak marah punn...hahahaha... ko cakap dgn ponen buleh laaa... ok yep?
butthurt ke?? soryla ea..aku ni mmg mulut laser...ko tak tahan, hati mcm
koci tak payah la layan k???mmuaahh

Автор cibai ko (3 года)
semua hidup tak pernah mencuri,pls takde manusia yang perfect,

Автор vochelle1005 (5 лет)
tunggulah balasan dari tuhan..

Автор ben ong (6 лет)
masalah x kunci moto ni

Автор 2020konggo (3 года)
jage la moto baik2.....

Автор Wawan Oekong (1 год)
motor.na sndiri tu...hahahaha...

Автор queen5548 (3 года)
aduhai kdg dah buat cam tu.. dkt tpt i lg lah br4 angkat moto naik lori lg
senang... 1 malam4 biji kwn umah tu jek

Автор superohgee super (5 лет)
lori pun org blh curi..inikan motor..

Автор dilsbedils (3 года)
Ni namenye melayu sarap....tak mampu beli moto jgn curi........takpe ni
suma ada balasan

Автор Andersen Chong (5 лет)
Wow! you memang sangat clear tentang ini... berapa motor sudah agak?

Автор Paduka Akhi Guru Panglima Sg Buloh (4 года)
kurang ajar tul.... pasang jer pagar kat motor tuh... kalau tak tau meh
jumpa abg long korang nih...

Автор pinokiomok (2 года)
ooo

Автор jacko988 (5 лет)
ni hobi dia kot...???

Автор mohd fayad (3 года)
kan bagus moto kt malaysia ni ada suis utk selft destruction, bila pencuri
masuk ja kunci diaorg punya automatic moto tu BOOOOM!!!! hahahaha baru la
best so pas ni msti xda dh yg berani yg curi moto

Автор farid3345 (1 год)
profesional bab mencuri..ksian mak bapak mu..

Автор rxzbosch (2 года)
ya lah..kat indon motor cantik, tapi ridernya yang jelek..ahhaahaaa

Автор odomo233 (5 лет)
memang kesian pun kt tuan moto yg kene curi tu,kawan aku menangis sampai
sakit jiwa motor die kena curi,dah la keje teruk,gaji sikit nak kumpul duit
beli moto,last2 moto pulak kene curi..hutang tak habis bayar lagi,memang
sungguh tak berperikemanusiaan la pencuri tu,patut potong tangan pun,aku
seumur hidup pun tak pernah mencuri..

Автор akmal21987 (5 лет)
kete tu pn beli pakai duit haram kot..

Автор Mario Gemael (3 года)
parah motor gituan doang dicuri malay tai

Автор johnpatroni (4 года)
giler.. sng2 jer di0rg ambik.

Автор mzbhyt (2 года)
@plakadur motor ni laris, kalo 2nd hand 1 minggu dpt dijual...

Автор emibudakbaik (2 года)
nie bukan profesional nie wat kantoi....\

Автор truTTh100 (4 года)
melayu pulok

Автор gokupro99 (2 года)
aku nk blajar lah

Автор katim bilungan (1 год)
motor kaya gitu di curi...mending nyuri grobak...hahaaa..goblok,goblookk...

Автор zander iskander (5 лет)
bwk tobat la kalian.. x ader prasaan kasian lgsung kt tuan pye motor kew?

Автор apisoviet (2 года)
e2 moto die lh..

Автор Joe Black (5 лет)
aku rase diorang blah kejap lpas nmpak kete itam tu, line x clear...pastu
dtg balik..tup tup, dpt le rezeki haram mereka!

Автор farahana che ah (5 лет)
dah ada avanza nak mencuri lagi..xdok keje ka hang hi

Автор apitZify (2 года)
sampah masyarakat.. idop nyusahkan org ja

Автор Firman Syah (1 год)
sombong hahahaha (kasihan)

Автор Bayu Muda (2 года)
wkaawkkaaa malingnya TOLOL bgt...... mending tuh maling cuci piring aja di
rumah gw///

Автор syaiful zhaindra (2 года)
@mariogitu motor classic tuh... cuma orang yang ngerti aja yg pake motor
bgtu... mahal tuh harganya...

Автор phee za (2 года)
di malay ini . akkwkakakak =))

Автор kataknakal (5 лет)
bijak x kena tempat...

Автор abgayim (2 года)
bahagianya orang mencuri motor..bahagia di akhirat..

Автор Arya Putra (1 год)
maling sia ni yg punya video.. goblok goblok.. bagusan speda adek gwa di
rumah wkwkwkkw

Автор QkP (5 лет)
wat aper nak curi harta org.. plik la..

Автор din410 (5 лет)
kena ada extra lock

Автор ninotcity (4 года)
kesian laa kat tuan punyer moto tu . pe la pencurikk nihh

Автор bigok525 (4 года)
best best...mmg pro dan terancang. owner motosikal tu adalah orang yang
bodoh, tapir dan kura-kura. double lock ambil masa tak sampai 1 minit la
geng. haha!

Автор zackdanialz (5 лет)
ex5 pling senang dicuri...

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта