Видео


https://youtube.com/devicesupport



https://youtube.com/devicesupport
http://m.youtube.com


Просмотров: 26,930,684
Добавлено: 1 месяц
Длительность: 3:56
Комментарии:

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Howto"
Видео загрузил: YouTube Help
Показать больше видео, загруженных YouTube Help


Похожие видео:

https://youtube.com/devicesupport

Просмотров: 26930684
https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.com

Комментарии:

Автор Im Andy (5 месяцев)
Kan bagus kalau laksanakan Hudud,aman dunia.

Автор Brandon Adam (6 лет)
1st diorang bukak lock tu lu... Pastu mgkn diorang npk kete itam tu...
Diorang choww arhh.... Pastu dtg blik.. siap pkai helmet lagi..... Dtg2
start moto terus gerak.....

Автор haerri tajuddin (5 лет)
@meteorfreak betul3!!! kunci yang ade pun sekadar nak melengah2kan pencuri
tu jek.

Автор عبد الرحيم (3 года)
nepu ah,,. hahaha

Автор Matthias Ruben (5 лет)
gelo motor udah butut masih aja dicuri

Автор SuperLobai (3 года)
Renung2lah, klau hukuman kpd pencuri ringn je sbb tu ramai yang mnjdikan
pencuri tu 1 krjaya. Sehingga 1 masa nnti krjaan trpaksa laksana hukum
potong tangan rasanya baru ok....tapi bila arrrrrrrr ramai yg tunggu,
tunggu, dan trus mnunggu hingga ke akhir hayat.

Автор ipanksamudra (3 года)
gilaaa, maling motor pake bawa mobil... sayangnya kurang jelas nih cctv nya
jadi gak kelihatan dah nopol mobil keparat bajingan itu..

Автор Rudi van persie (2 года)
wkkwwk konyol...

Автор cibai ko (3 года)
semua hidup tak pernah mencuri,pls takde manusia yang perfect,

Автор vochelle1005 (5 лет)
tunggulah balasan dari tuhan..

Автор ben ong (6 лет)
masalah x kunci moto ni

Автор 2020konggo (4 года)
jage la moto baik2.....

Автор Wawan Oekong (2 года)
motor.na sndiri tu...hahahaha...

Автор superohgee super (5 лет)
lori pun org blh curi..inikan motor..

Автор dilsbedils (3 года)
Ni namenye melayu sarap....tak mampu beli moto jgn curi........takpe ni
suma ada balasan

Автор Andersen Chong (5 лет)
Wow! you memang sangat clear tentang ini... berapa motor sudah agak?

Автор Ayah AC Sg Buloh (5 лет)
kurang ajar tul.... pasang jer pagar kat motor tuh... kalau tak tau meh
jumpa abg long korang nih...

Автор pinokiomok (2 года)
ooo

Автор jacko988 (5 лет)
ni hobi dia kot...???

Автор mohd fayad (3 года)
kan bagus moto kt malaysia ni ada suis utk selft destruction, bila pencuri
masuk ja kunci diaorg punya automatic moto tu BOOOOM!!!! hahahaha baru la
best so pas ni msti xda dh yg berani yg curi moto

Автор odomo233 (5 лет)
memang kesian pun kt tuan moto yg kene curi tu,kawan aku menangis sampai
sakit jiwa motor die kena curi,dah la keje teruk,gaji sikit nak kumpul duit
beli moto,last2 moto pulak kene curi..hutang tak habis bayar lagi,memang
sungguh tak berperikemanusiaan la pencuri tu,patut potong tangan pun,aku
seumur hidup pun tak pernah mencuri..

Автор Mario Gemael (3 года)
parah motor gituan doang dicuri malay tai

Автор mzbhyt (3 года)
@plakadur motor ni laris, kalo 2nd hand 1 minggu dpt dijual...

Автор truTTh100 (4 года)
melayu pulok

Автор katim bilungan (2 года)
motor kaya gitu di curi...mending nyuri grobak...hahaaa..goblok,goblookk...

Автор zander iskander (5 лет)
bwk tobat la kalian.. x ader prasaan kasian lgsung kt tuan pye motor kew?

Автор Joe Black (6 лет)
aku rase diorang blah kejap lpas nmpak kete itam tu, line x clear...pastu
dtg balik..tup tup, dpt le rezeki haram mereka!

Автор farahana che ah (6 лет)
dah ada avanza nak mencuri lagi..xdok keje ka hang hi

Автор Firman Syah (1 год)
sombong hahahaha (kasihan)

Автор Bayu Muda (2 года)
wkaawkkaaa malingnya TOLOL bgt...... mending tuh maling cuci piring aja di
rumah gw///

Автор Rizal 88 (3 года)
@mariogitu motor classic tuh... cuma orang yang ngerti aja yg pake motor
bgtu... mahal tuh harganya...

Автор Geu Liz (2 года)
di malay ini . akkwkakakak =))

Автор Arya Putra (1 год)
maling sia ni yg punya video.. goblok goblok.. bagusan speda adek gwa di
rumah wkwkwkkw

Автор bigok525 (5 лет)
best best...mmg pro dan terancang. owner motosikal tu adalah orang yang
bodoh, tapir dan kura-kura. double lock ambil masa tak sampai 1 minit la
geng. haha!

Автор zackdanialz (6 лет)
ex5 pling senang dicuri...

Автор rizky loverz (3 года)
HATI-HATI MOTOR ANDA.............

Автор DM-Rafkapratama Fillio II (2 года)
Diam kau GEMBEL MALAYJING MOTOR JELEK SAJA SAMPAI GILA GEMBEL !! MUKA KAU
MACAM RAJA KAU JELEK GEMBEL ! HAHAHAHA

Автор Chris M.h (2 года)
Adoiii.. kan dah dpt plat no keta avanza tuh.. lapor ler kat polis minta
buat siasatan.. :(

Автор pinokiomok (2 года)
mcm mane thu kantoi??

Автор Rizal Rahman (4 года)
yg curi org melayu..rugi org melayu..bodoh melayu...

Автор plakadur (3 года)
goblok,motor jelek begitu kok di maling,emang ada yang mau bayarin

Автор de facer (5 лет)
ni kalo kne tangkap dek tuan motor tu ak sure pecah helmet dia tibai setan
nih..kalo ak pon ak wt g2 gk..bengong..org ssah2 bli snang2 nk curi

Автор bioplasmaful (4 года)
parah gan....tu motor 75 y?

Автор wlm761 (2 года)
indogs

Автор ejboyful (4 года)
@Temulud kunci pon klo nk hilang hilang jugak........ ko jgn main ckp lpas
ikut sdp mulut ko jerk..... krg brg ko yg bkunci kna kbas bru
tahu.............

Автор elan nugraha (2 года)
Bnyak bno skolah yg bgi tunjuk ajar mcm tu....cntik malaysia....

Автор meteorfreak (5 лет)
motor yang dikunci pun boleh dibukak lock nye.ape bende yang slamat kat
malaysia?takde satu pun.kalau kertas2 sampah tu ade nilai mesti disapu
jugak.

Автор xck8289 (3 года)
Aduiii,kalo di solex n rantai moto tu mngkin lambat sikit si sampah
masyarakat ni nk curi motor tu..

Автор Michael Lambert (2 года)
Profesional taik kucing, ni kerja kantoi , profesianal kepala bapak mu

Автор arif rahman (2 года)
kereta kaptul , haahhahha

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта