Видео


Pencuri Motor Profesional



Mencuri motor

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 468,788
Добавлено: 6 лет
Длительность: 1:45
Комментарии: 92

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Autos"
Видео загрузил: youg sim
Показать больше видео, загруженных youg sim


Похожие видео:

Mencuri Motor Ducati Cara Kasar
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 42719
http://bitly.com/best_click_here-now http://bitly.com/best_klik_sini-sekarang
Pencurian Motor Indomaret 2011 .mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 218077
Maling Motor hebat di cikarang baru.mp4
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 217785
Di ambil dari milis cikarang baru, agar semua pemilik motor waspada dengan keberadaan maling yang semakin hebat
Maling Motor cuma 3 detik di warnet
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 280341
Jahanam lah kau !!!
Maling Motor Gak Sadar Di Tungguin CCTV 2
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 426616
London Riots, Motorcycle Thief Jailed.
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 4380843
Want a cheap helmet camera? USA http://tinyurl.com/bqctpy8 Want a cheap helmet camera? UK http://tinyurl.com/6upge8y What a great result!
Maling motor gagal beraksi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 451658
Kejadian ini berlangsung pada tanggal 18 juni 2011 jam 22.02 wib.
Mantan Gubernur Aceh Dihajar
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 321792
Irwandi Yusuf, mantan Gubernur Aceh periode 2006-2011 dihajar oleh seorang oknum yang diduga mantan timsesnya selama masa kampanye pilkada...
curi kereta cara baru
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 305426
curi kereta cara baru !, karimmj.blogspot.com
Maling Motor Gak Sadar Di Tungguin CCTV 1
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 303883
pencuri motor 125zr gp
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 149439
Angry Malaysian Driver
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 443724
Trying to get away from a blocking vehicle - In Science Faculty, University of Malaya
Malaysian Idol and Handphone - Kantoi Dalam Audition
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 387316
See more funny movie clips at http://funny-movie-clips.blogspot.com
Pencuri Motor
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 116310
Pencuri Motor Profesional
Pencuri motor terekam CCTV
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 66565
KMD (kedah) vs BOTAX MOTOR (perak)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1489149
CCTV Pencurian Motor Part I
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 309574
curi motor 1
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 406620
pencuri di carrefour s.alam
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 152841
KR150K aka ninja150 or superkips (stolen video)cctv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 162314
black bike in video was stolen on 5/7/09 7.13pm caught on cctv
pencuri notebook
Рейтинг Рейтинг Рейтинг РейтингРейтинг
Просмотров: 140492
http://CCTVCameraIndonesia.com
maling motor kepergok di d'mayer 3 ( 6 april 2011 pukul 11.35 WIB )
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 85217
BERCANDA BERLEBIHAN !!!
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
Просмотров: 1493251
DILARANG KERAS MENIRU ADEGAN INI !
KENAPA DI LARANG GUNA NSET DI STESEN MINYAK ? OLEH MR.ZAM EXTREME
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 554878
(Facebook FanPage of Mr.Zam) ► https://www.facebook.com/mrzamextreme ( BLOG Mr.Zam Extreme ) ► http://www.mrzamextreme.com/ SENTUH KERETA SBLM PAM...
LARI ROADBLOCK POLIS...
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1998436
ada yg lari, ada yg sempoi... bahaya siot...

Комментарии:

Автор Im Andy (2 месяца)
Kan bagus kalau laksanakan Hudud,aman dunia.

Автор Brandon Adam (5 лет)
1st diorang bukak lock tu lu... Pastu mgkn diorang npk kete itam tu...
Diorang choww arhh.... Pastu dtg blik.. siap pkai helmet lagi..... Dtg2
start moto terus gerak.....

Автор haerri tajuddin (4 года)
@meteorfreak betul3!!! kunci yang ade pun sekadar nak melengah2kan pencuri
tu jek.

Автор عبد الرحيم (3 года)
nepu ah,,. hahaha

Автор Matthias Ruben (5 лет)
gelo motor udah butut masih aja dicuri

Автор SuperLobai (2 года)
Renung2lah, klau hukuman kpd pencuri ringn je sbb tu ramai yang mnjdikan
pencuri tu 1 krjaya. Sehingga 1 masa nnti krjaan trpaksa laksana hukum
potong tangan rasanya baru ok....tapi bila arrrrrrrr ramai yg tunggu,
tunggu, dan trus mnunggu hingga ke akhir hayat.

Автор ipanksamudra (2 года)
gilaaa, maling motor pake bawa mobil... sayangnya kurang jelas nih cctv nya
jadi gak kelihatan dah nopol mobil keparat bajingan itu..

Автор Rudi van persie (2 года)
wkkwwk konyol...

Автор rxzracing (4 года)
salah tuan motor la x wat double lock!!!

Автор rxzbosch (2 года)
tu je ko nak cakap?? sikit pn tak heran cakap ko hanjing...ko marah ke???
aku tak marah punn...hahahaha... ko cakap dgn ponen buleh laaa... ok yep?
butthurt ke?? soryla ea..aku ni mmg mulut laser...ko tak tahan, hati mcm
koci tak payah la layan k???mmuaahh

Автор cibai ko (3 года)
semua hidup tak pernah mencuri,pls takde manusia yang perfect,

Автор vochelle1005 (5 лет)
tunggulah balasan dari tuhan..

Автор ben ong (6 лет)
masalah x kunci moto ni

Автор 2020konggo (4 года)
jage la moto baik2.....

Автор Wawan Oekong (1 год)
motor.na sndiri tu...hahahaha...

Автор queen5548 (3 года)
aduhai kdg dah buat cam tu.. dkt tpt i lg lah br4 angkat moto naik lori lg
senang... 1 malam4 biji kwn umah tu jek

Автор superohgee super (5 лет)
lori pun org blh curi..inikan motor..

Автор dilsbedils (3 года)
Ni namenye melayu sarap....tak mampu beli moto jgn curi........takpe ni
suma ada balasan

Автор Andersen Chong (5 лет)
Wow! you memang sangat clear tentang ini... berapa motor sudah agak?

Автор Paduka Akhi Guru Panglima Sg Buloh (5 лет)
kurang ajar tul.... pasang jer pagar kat motor tuh... kalau tak tau meh
jumpa abg long korang nih...

Автор pinokiomok (2 года)
ooo

Автор jacko988 (5 лет)
ni hobi dia kot...???

Автор mohd fayad (3 года)
kan bagus moto kt malaysia ni ada suis utk selft destruction, bila pencuri
masuk ja kunci diaorg punya automatic moto tu BOOOOM!!!! hahahaha baru la
best so pas ni msti xda dh yg berani yg curi moto

Автор farid3345 (2 года)
profesional bab mencuri..ksian mak bapak mu..

Автор rxzbosch (2 года)
ya lah..kat indon motor cantik, tapi ridernya yang jelek..ahhaahaaa

Автор odomo233 (5 лет)
memang kesian pun kt tuan moto yg kene curi tu,kawan aku menangis sampai
sakit jiwa motor die kena curi,dah la keje teruk,gaji sikit nak kumpul duit
beli moto,last2 moto pulak kene curi..hutang tak habis bayar lagi,memang
sungguh tak berperikemanusiaan la pencuri tu,patut potong tangan pun,aku
seumur hidup pun tak pernah mencuri..

Автор Mario Gemael (3 года)
parah motor gituan doang dicuri malay tai

Автор mzbhyt (3 года)
@plakadur motor ni laris, kalo 2nd hand 1 minggu dpt dijual...

Автор truTTh100 (4 года)
melayu pulok

Автор katim bilungan (2 года)
motor kaya gitu di curi...mending nyuri grobak...hahaaa..goblok,goblookk...

Автор zander iskander (5 лет)
bwk tobat la kalian.. x ader prasaan kasian lgsung kt tuan pye motor kew?

Автор Joe Black (5 лет)
aku rase diorang blah kejap lpas nmpak kete itam tu, line x clear...pastu
dtg balik..tup tup, dpt le rezeki haram mereka!

Автор farahana che ah (5 лет)
dah ada avanza nak mencuri lagi..xdok keje ka hang hi

Автор Firman Syah (1 год)
sombong hahahaha (kasihan)

Автор Bayu Muda (2 года)
wkaawkkaaa malingnya TOLOL bgt...... mending tuh maling cuci piring aja di
rumah gw///

Автор syaiful zhaindra (3 года)
@mariogitu motor classic tuh... cuma orang yang ngerti aja yg pake motor
bgtu... mahal tuh harganya...

Автор Geu Liz (2 года)
di malay ini . akkwkakakak =))

Автор kataknakal (5 лет)
bijak x kena tempat...

Автор Arya Putra (1 год)
maling sia ni yg punya video.. goblok goblok.. bagusan speda adek gwa di
rumah wkwkwkkw

Автор QkP (5 лет)
wat aper nak curi harta org.. plik la..

Автор bigok525 (4 года)
best best...mmg pro dan terancang. owner motosikal tu adalah orang yang
bodoh, tapir dan kura-kura. double lock ambil masa tak sampai 1 minit la
geng. haha!

Автор zackdanialz (5 лет)
ex5 pling senang dicuri...

Автор rizky loverz (2 года)
HATI-HATI MOTOR ANDA.............

Автор DM-Rafkapratama Fillio II (2 года)
Diam kau GEMBEL MALAYJING MOTOR JELEK SAJA SAMPAI GILA GEMBEL !! MUKA KAU
MACAM RAJA KAU JELEK GEMBEL ! HAHAHAHA

Автор Chris M.h (2 года)
Adoiii.. kan dah dpt plat no keta avanza tuh.. lapor ler kat polis minta
buat siasatan.. :(

Автор pinokiomok (2 года)
mcm mane thu kantoi??

Автор Rizal Rahman (4 года)
yg curi org melayu..rugi org melayu..bodoh melayu...

Автор plakadur (3 года)
goblok,motor jelek begitu kok di maling,emang ada yang mau bayarin

Автор de facer (5 лет)
ni kalo kne tangkap dek tuan motor tu ak sure pecah helmet dia tibai setan
nih..kalo ak pon ak wt g2 gk..bengong..org ssah2 bli snang2 nk curi

Автор bioplasmaful (4 года)
parah gan....tu motor 75 y?

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта