Видео


Amy Search - Gadis Misteri



lama aku menanti...musim saling berganti..mekarlayu..dipinggir waktu..

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 222,525
Добавлено: 6 лет
Длительность: 4:57
Комментарии: 56

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Music"
Видео загрузил: camar putih
Показать больше видео, загруженных camar putih


Похожие видео:

Search : Gadis Misteri
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 157698
Dari filem Fenomena ler... takkan korang tak ingat...
Amy Search - Kalimah Cinta
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 484422
https://www.facebook.com/lightcoffeemedia
Andai Ku Miliki Semalam - Search
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 644667
Andai kumiliki semalam Dan bisa aku ubah menjadi esok Takkan kuubah apapun Kerna aku tahu engkau tetap indah Tanpa sempadan masa Aku bahagia...
SEARCH - Isabella (original song)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 146122
AMY SEARCH hilang dalam terang
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 78640
nice song ^_^
Amy Search - Pawana / Langit & Bumi

Просмотров: 153953
PAWANA Bermula sebuah cerita Di zaman dulu kala Mudahnya sederhana kehidupan Mereka riang sentiasa dan gembira Tanpa duka Waktu berpesta pawana...
Search-Meniti Titian Usang
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 540745
sambutlah tgn ku kwn......aku takut tenggelam....
Search - Fenomena (1989)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 363393
dipetik daripada rancangan Konsert Sukaramai TV3 '89 showmanship menarik!
Search - Kejoraku Bersatu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 889257
Lirik : - Dirimu persis bintang terbit dari langit Bukanlah mimpi-mimpiku Di sini telah datang sayang paling dalam Bawaku pulang berteman...
Search-Laila Namamu Teratas
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 385615
Gadisku - Amy Search
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 191842
~ Amy Search ~ live
Amy Search - Seribu tahun takkan mungkin
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 379752
Seribu tahun takkan mungkin - Amy Search
Search - Kejora
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 428291
http://www.myrumpun.com
Search-Pawana(HQ Audio)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 257093
Lirik: Bermula sebuah cerita Di zaman dulu kala Mudahnya sederhana kehidupan Mereka riang sentiasa dan gembira Tanpa duka Waktu berpesta pawana...
Rozanna - Amy Search
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 156666
~ Amy Search ~ live
Kejoraku Bersatu - Search (Lirik)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 490533
http://laynamarconaa.blogspot.com/
Search - Melayar Bahtera
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 214418
http://www.myrumpun.com
Amy Search - Suralaya Dalam D Major
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 167942
The Legend Of Rock!!!
INKA CHRISTIE - Nyanyian Suara Hati (indonesia)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1920506
Music Video of Inka Christie
Wings - Suara Kita
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 287765
Antara Lagu Hits Dari Album Bazooka Penaka http://www.noofaa.org/portal
DINAMIK - Antara Gadis
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 585148
Layannnn......
Amy Search - Tiada Lagi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 594094
Amy Search
Hilang Dalam Terang - Search
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 324766
Fajar menyingsing Bulan masih mengambang Dan kita pun berhenti Di pinggir jalan Di sinilah keluhan yang membuka mata ku Dan layu sekuntum mawar...
Penantian - Blackrose
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1494314
~ Blackrose ~
Search-Isabella(HQ Audio)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 157674

Комментарии:

Автор Lagnec Clanz (4 месяца)
lama dah tak dengar lagu ni..

Автор Junaidi Gungki (10 месяцев)
Memang best

Автор Junaidi Gungki (10 месяцев)
Memang best

Автор kamarul ariffin (11 месяцев)
haish dgr |agu ni....asyik2 nak kuar airmata...adeh....aku benci
toi....awek aku jumpa tak pernah faham aku...dikata aku ni kasar sgt
|a...and then |agu aku se|a|u memekak dikatanya bising...ntah|a....gadis
fantasi je|a aku impikan ade....perempuan aku nakkan ternyata mi|ik
orang....aku harta pon takde...adeh...sedih toi hidup ni

Автор hantu biru (6 лет)
lagu paling aku suka sepanjang zaman

Автор TheNasarudin (4 года)
matburit ko mmg klaka lah..smpi meremang bulu pelir ko..haha..papa pun rock
kapak mmg layan..

Автор muhammad sabri (1 год)
khas untuk eina...love u sayang...

Автор matburit (4 года)
@shamtodak76 ----- rock parang lagi best

Автор Mr1234567895685 (3 года)
hm ada tak versi karaoke..kalo ade plz upload..ska sgt nk nynyi lagu
nh..ROCKS selamanya!!!!!

Автор muhammad sabri (1 год)
untuk sayangku eina love u syg...

Автор thepondoklife almadrasah muhammadiah (2 года)
best lg jk abg amy melaungkan azan takala lepak dirumahnya masa nk solat
suboh sama2!!!hukhukhukhukh!!

Автор cinta2083 (3 года)
power la abg amy....yeaaaahhhhh

Автор Dedi Priyono (6 лет)
i love lagu ini..

Автор eeifar (5 лет)
lagu membawa banyak kenangan..... intro dan ending yang syahdu...

Автор kracko6357 (3 года)
tapi aku hairan npa karok xda lgu ni ek??

Автор Adam Crestfallen (5 лет)
Hari tu member kahwin, band boys nyanyi lagu ni. Best btul!

Автор isaida (3 года)
lagu ni..pasal pe ye?

Автор ikkinicky007 (3 года)
search da best....peewiiiiiiit.......awuuuuuuu

Автор vanhalen4takasaki (6 лет)
manelar nk carik kramer model kid pakai nih.... gitar ajaib tuh... sound
menyeramkan

Автор adipresley (6 лет)
Aku rasa kalau tak sb video asalnya mcm tuh mgkin sb dah kena tapis pakai
converter sb tu kalau dengar betul2 mcm ada lagi satu back up audio.
p/s-apa2hal pun lagu nih mmg best+nostalgia masa aku sekolah dulu.

Автор pilotnasha (5 лет)
Berbagai Bentuk Dan Rupa..Bermain Di Ruang Mata...Siapa Gerangan
Agaknya..."Sekali Enieee Daa..."Baru Tertutup Ruang Jendela Asmara,Gelap
Kamar Cinta..Gelap Langit...Ha ha ha..

Автор edayu zamrey (6 лет)
puas aku cari tajuk lagu nie melilau, bila dah jumper sukerrrrrrrrrrnyer
aku.....

Автор cymbodiaRules (1 год)
Terbaik, sampai 2013 pun ttap layan

Автор Reza Muralez (2 года)
teringat cwk yg pena ku jumpa d tawau hari nie..bila lagi larr dpt jumpa
dyaa.....

Автор iAmDarkness87 (2 года)
Puas aku mencari, kini telah ku temui... tapi sayang, ia milik orang~~~

Автор Akmal Ariffin (1 год)
\m/

Автор panglimohitam (5 лет)
pergh...boto2 tangkap memori la lagu ni...zaman rock den maso skolah dlu...
maso suar bookat kek bawah...hehe

Автор Mohd Suharay Ahmad (1 год)
rock sampai sekarang..

Автор afmetal (5 лет)
taim ne aq lum lahir k0t..

Автор RAYMIE84pujangga1 (5 лет)
TERUSKAN PERJUANGAN~

Автор ritz60 (5 лет)
lagu ni memang best nyanyi ramai2 dlm bas time sekolah menengah dulu...

Автор TheSunny2006 (5 лет)
kenangan gileer lagu nie bf ku mainkan masa kami date lepas tu aku jatuh
cinta gilerr dgn lagu nie............TQ SAYANGKU

Автор Reen balqis (6 лет)
best sangatttt

Автор MsCylon (5 лет)
lagu nie mmg best siot..meremang bulu roma aku..cayalah..

Автор matburit (4 года)
@akimessi ---- rock kapak kepala hanguk engko

Автор atiqapryati (1 год)
Love amy search,,,,,

Автор familia6658 (3 года)
apa2 pun mmg gadismisteri no:1 muackkkkk

Автор panglimabesi (6 лет)
lagu2 search unik..

Автор azizultx (3 года)
lagu ni jiwang btl la.....

Автор akimessi (5 лет)
lagu kegemaranku..mesti pasang dlm keta waktu drive..layan...HIDUP ROCK
KAPAK..

Автор goingparanoid (5 лет)
hyee adikelivispresley,kalau nak dgr muzik real live,g tgk band2 dari
kampung main dkt kenduri orang kawen,gaagagagagga....

Автор tazajep (6 лет)
lagu nie blh dikatakan best jugak

Автор zyrawky (5 лет)
tu la psl aku cari kat karoke pun xde...lagu lain yg aku dapat

Автор kimunx19 (3 года)
Like this song.. Search is the best.

Автор syahfz (6 лет)
audio ni bukan yg live. ini mmg audio record asal. audio live dgr sikit2
je. berlapis.

Автор JayD2310 (4 года)
Gadis Misteri...the best ever love songs!!Salute Search!!

Автор ejboyful (4 года)
@matburit bengong mu nih

Автор kracko6357 (4 года)
berilah daku sayap impian....bawalah daku di awangan

Автор rindang syah (4 года)
dengar ni lagu jd teringat kekasih hati entah dimana....

Автор ladyduff (6 лет)
1st time dengar lagu ni bila tengok cerita Fenomena.

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта