Видео


Amy Search - Gadis Misteri



lama aku menanti...musim saling berganti..mekarlayu..dipinggir waktu..

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 219,909
Добавлено: 6 лет
Длительность: 4:57
Комментарии: 56

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Music"
Видео загрузил: camar putih
Показать больше видео, загруженных camar putih


Похожие видео:

Amy Search - Salam Terakhir
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 268720
Salam Terakhir by Amy Search
Search : Gadis Misteri
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 150535
Dari filem Fenomena ler... takkan korang tak ingat...
AMY SEARCH hilang dalam terang
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 74871
nice song ^_^
Wings - Sejati (1990)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 507773
sebuah rancangan hiburan sempena hari raya aidilfitri tahun 90, ditayangkan di RTM1. ada juga satu lagi versi videoklip ni yang menampilkan model...
Misteri Mimpi Syakila
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 391352
Video Muzik Melayu Karaoke Klasik - Misteri Mimpi Syakila o.a Wings
Search - Fenomena (1989)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 348445
dipetik daripada rancangan Konsert Sukaramai TV3 '89 showmanship menarik!
Hilang Dalam Terang - Search
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 316216
Fajar menyingsing Bulan masih mengambang Dan kita pun berhenti Di pinggir jalan Di sinilah keluhan yang membuka mata ku Dan layu sekuntum mawar...
Jangan Pisahkan - Amy Search & Inka Christie
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1377419
Amy Search & Inka Christie
AMY SEARCH Putri misteri
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 23079
Search Isabella 1989
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 239142
video original amy search 1989....sangat lama dan histeris lagunya menggema sampai sekarang 23 th sudah lagu ISABELLA dirilis tetap di daur ulang...
Search-Gadis Misteri(HQ Audio)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 68566
Amy Search - Seribu tahun takkan mungkin
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 367758
Seribu tahun takkan mungkin - Amy Search
Search - Kejoraku Bersatu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 845265
Lirik : - Dirimu persis bintang terbit dari langit Bukanlah mimpi-mimpiku Di sini telah datang sayang paling dalam Bawaku pulang berteman...
Amy Search - Pawana / Langit & Bumi

Просмотров: 153480
PAWANA Bermula sebuah cerita Di zaman dulu kala Mudahnya sederhana kehidupan Mereka riang sentiasa dan gembira Tanpa duka Waktu berpesta pawana...
Search Unplugged - Kejora
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 367024
Konsert search unplugged gema di timur jauh.. tahun brp pn aku dh x igt.. layan je la.
Search - Isabella
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 206169
Disunting Dari Filem Fenomena
DINAMIK - Antara Gadis
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 557831
Layannnn......
Search - Kid solo & Gadis Misteri - Live '89 (HQ Audio)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 50843
Taken from Concert Kesyukuran at Stadium Negara 1989 with High Quality Audio
Search - Teguh (ABP '91)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 223716
persembahan dalam Anugerah Bintang Popular 1991 (ABP '91). miming je ni okay, hehe..
Inka Christie & Amy Search - Cinta Kita
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1027010
Amy Search - Kalimah Cinta
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 459427
https://www.facebook.com/lightcoffeemedia
Gemuruh-Search Dan wings
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1192547
http://suami.lot.my Tahan Lama
Search - Gadisku
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 220682
http://www.myrumpun.com
Penantian - Blackrose
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1452266
~ Blackrose ~
Amy Search & Awie Wings-Gemuruh(HQ Audio)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1412902
Lirik: Di dalam gerimis Penuh rahmat, dia tersentuh Cendawan alpa, Sesegar pagi, yg permai damaikan Tunggul di pinggir rimba Lantas mendambarkan...

Комментарии:

Автор Lagnec Clanz (3 месяца)
lama dah tak dengar lagu ni..

Автор Junaidi Gungki (8 месяцев)
Memang best

Автор Junaidi Gungki (8 месяцев)
Memang best

Автор hantu biru (6 лет)
lagu paling aku suka sepanjang zaman

Автор TheNasarudin (4 года)
matburit ko mmg klaka lah..smpi meremang bulu pelir ko..haha..papa pun rock
kapak mmg layan..

Автор muhammad sabri (1 год)
khas untuk eina...love u sayang...

Автор matburit (4 года)
@shamtodak76 ----- rock parang lagi best

Автор Mr1234567895685 (3 года)
hm ada tak versi karaoke..kalo ade plz upload..ska sgt nk nynyi lagu
nh..ROCKS selamanya!!!!!

Автор muhammad sabri (1 год)
untuk sayangku eina love u syg...

Автор thepondoklife almadrasah muhammadiah (2 года)
best lg jk abg amy melaungkan azan takala lepak dirumahnya masa nk solat
suboh sama2!!!hukhukhukhukh!!

Автор cinta2083 (3 года)
power la abg amy....yeaaaahhhhh

Автор Dedi Priyono (5 лет)
i love lagu ini..

Автор eeifar (5 лет)
lagu membawa banyak kenangan..... intro dan ending yang syahdu...

Автор kracko6357 (3 года)
tapi aku hairan npa karok xda lgu ni ek??

Автор Adam Crestfallen (5 лет)
Hari tu member kahwin, band boys nyanyi lagu ni. Best btul!

Автор isaida (3 года)
lagu ni..pasal pe ye?

Автор ikkinicky007 (2 года)
search da best....peewiiiiiiit.......awuuuuuuu

Автор vanhalen4takasaki (6 лет)
manelar nk carik kramer model kid pakai nih.... gitar ajaib tuh... sound
menyeramkan

Автор adipresley (6 лет)
Aku rasa kalau tak sb video asalnya mcm tuh mgkin sb dah kena tapis pakai
converter sb tu kalau dengar betul2 mcm ada lagi satu back up audio.
p/s-apa2hal pun lagu nih mmg best+nostalgia masa aku sekolah dulu.

Автор pilotnasha (5 лет)
Berbagai Bentuk Dan Rupa..Bermain Di Ruang Mata...Siapa Gerangan
Agaknya..."Sekali Enieee Daa..."Baru Tertutup Ruang Jendela Asmara,Gelap
Kamar Cinta..Gelap Langit...Ha ha ha..

Автор edayu zamrey (6 лет)
puas aku cari tajuk lagu nie melilau, bila dah jumper sukerrrrrrrrrrnyer
aku.....

Автор cymbodiaRules (1 год)
Terbaik, sampai 2013 pun ttap layan

Автор Reza Muralez (2 года)
teringat cwk yg pena ku jumpa d tawau hari nie..bila lagi larr dpt jumpa
dyaa.....

Автор iAmDarkness87 (2 года)
Puas aku mencari, kini telah ku temui... tapi sayang, ia milik orang~~~

Автор Akmal Ariffin (1 год)
\m/

Автор panglimohitam (5 лет)
pergh...boto2 tangkap memori la lagu ni...zaman rock den maso skolah dlu...
maso suar bookat kek bawah...hehe

Автор Mohd Suharay Ahmad (1 год)
rock sampai sekarang..

Автор afmetal (5 лет)
taim ne aq lum lahir k0t..

Автор RAYMIE84pujangga1 (5 лет)
TERUSKAN PERJUANGAN~

Автор ritz60 (5 лет)
lagu ni memang best nyanyi ramai2 dlm bas time sekolah menengah dulu...

Автор TheSunny2006 (5 лет)
kenangan gileer lagu nie bf ku mainkan masa kami date lepas tu aku jatuh
cinta gilerr dgn lagu nie............TQ SAYANGKU

Автор Reen balqis (6 лет)
best sangatttt

Автор MsCylon (4 года)
lagu nie mmg best siot..meremang bulu roma aku..cayalah..

Автор matburit (4 года)
@akimessi ---- rock kapak kepala hanguk engko

Автор atiqapryati (1 год)
Love amy search,,,,,

Автор familia6658 (3 года)
apa2 pun mmg gadismisteri no:1 muackkkkk

Автор panglimabesi (6 лет)
lagu2 search unik..

Автор azizultx (3 года)
lagu ni jiwang btl la.....

Автор akimessi (5 лет)
lagu kegemaranku..mesti pasang dlm keta waktu drive..layan...HIDUP ROCK
KAPAK..

Автор goingparanoid (5 лет)
hyee adikelivispresley,kalau nak dgr muzik real live,g tgk band2 dari
kampung main dkt kenduri orang kawen,gaagagagagga....

Автор tazajep (6 лет)
lagu nie blh dikatakan best jugak

Автор zyrawky (5 лет)
tu la psl aku cari kat karoke pun xde...lagu lain yg aku dapat

Автор kimunx19 (3 года)
Like this song.. Search is the best.

Автор syahfz (6 лет)
audio ni bukan yg live. ini mmg audio record asal. audio live dgr sikit2
je. berlapis.

Автор JayD2310 (4 года)
Gadis Misteri...the best ever love songs!!Salute Search!!

Автор ejboyful (4 года)
@matburit bengong mu nih

Автор kracko6357 (4 года)
berilah daku sayap impian....bawalah daku di awangan

Автор rindang syah (4 года)
dengar ni lagu jd teringat kekasih hati entah dimana....

Автор ladyduff (6 лет)
1st time dengar lagu ni bila tengok cerita Fenomena.

Автор niken larasati (2 года)
YEAAAAH----memang the best ..... layannnnnnn

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта