Видео


Amy Search - Gadis Misteri



lama aku menanti...musim saling berganti..mekarlayu..dipinggir waktu..

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 199,723
Добавлено: 6 лет
Длительность: 4:57
Комментарии: 55

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Music"
Видео загрузил: camar putih
Показать больше видео, загруженных camar putih


Похожие видео:

AMY SEARCH hilang dalam terang BY JERRY LAGU MALAYSIA
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 232453
ok
Amy Search - Seribu tahun takkan mungkin
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 303710
Seribu tahun takkan mungkin - Amy Search
Search - Kejoraku Bersatu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 643833
Lirik : - Dirimu persis bintang terbit dari langit Bukanlah mimpi-mimpiku Di sini telah datang sayang paling dalam Bawaku pulang berteman...
Search : Gadis Misteri
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 117607
Dari filem Fenomena ler... takkan korang tak ingat...
AMY SEARCH hilang dalam terang
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 63893
nice song ^_^
Amy Search - Suralaya Dalam D Major
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 157271
The Legend Of Rock!!!
Search - Kid solo & Gadis Misteri - Live '89 (HQ Audio)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 39536
Taken from Concert Kesyukuran at Stadium Negara 1989 with High Quality Audio
Search - Fantasia Bulan Madu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 479683
Search - Teguh (ABP '91)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 193908
persembahan dalam Anugerah Bintang Popular 1991 (ABP '91). miming je ni okay, hehe..
Isabella 98 - Saleem,Amy,Jamal,Zamani
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 3159380
Isabella (SEARCH Live concert 2004)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 2039093
Amy (Search)-PuteriMisteri
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 49620
Amy (Search) - Puteri Misteri...
Yantzen - Insan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 78445
~~yantzen - insan~~yan~~~
Jangan Pisahkan - Amy Search & Inka Christie
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1096991
Amy Search & Inka Christie
Andai Ku Miliki Semalam - Search
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 451724
Andai kumiliki semalam Dan bisa aku ubah menjadi esok Takkan kuubah apapun Kerna aku tahu engkau tetap indah Tanpa sempadan masa Aku bahagia...
Amy Search - Pawana / Langit & Bumi

Просмотров: 151084
PAWANA Bermula sebuah cerita Di zaman dulu kala Mudahnya sederhana kehidupan Mereka riang sentiasa dan gembira Tanpa duka Waktu berpesta pawana...
Search - Isabella
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 185738
Disunting Dari Filem Fenomena
INKA CRISTIE & AMY SEARCH - Nafas Cinta
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 381657
INKA CRISTIE & AMY SEARCH - Nafas Cinta
AMY SEARCH putri misteri BY JERRY LAGU MALAYSIA
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 111827
ok
Search Unplugged - Fantasia Bulan Madu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 197295
Amy Search - Tiada Lagi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 574690
Amy Search
Search-Gadis Misteri(HQ Audio)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 37124
Search Unplugged - Rozana
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 131462
Lagu kate2 org pompuan tu..wa ckp lu.
teguh - search.flv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 136136
AMY SEARCH Putri misteri
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 22086

Комментарии:

Автор Junaidi Gungki (1 месяц)
Memang best

Автор Junaidi Gungki (1 месяц)
Memang best

Автор hantu biru (5 лет)
lagu paling aku suka sepanjang zaman

Автор TheNasarudin (3 года)
matburit ko mmg klaka lah..smpi meremang bulu pelir ko..haha..papa pun rock
kapak mmg layan..

Автор Tengku Johan (1 год)
khas untuk eina...love u sayang...

Автор matburit (3 года)
@shamtodak76 ----- rock parang lagi best

Автор Mr1234567895685 (3 года)
hm ada tak versi karaoke..kalo ade plz upload..ska sgt nk nynyi lagu
nh..ROCKS selamanya!!!!!

Автор Tengku Johan (11 месяцев)
untuk sayangku eina love u syg...

Автор thepondoklife almadrasah muhammadiah (1 год)
best lg jk abg amy melaungkan azan takala lepak dirumahnya masa nk solat
suboh sama2!!!hukhukhukhukh!!

Автор cinta2083 (2 года)
power la abg amy....yeaaaahhhhh

Автор Dedi Priyono (5 лет)
i love lagu ini..

Автор eeifar (4 года)
lagu membawa banyak kenangan..... intro dan ending yang syahdu...

Автор kracko6357 (2 года)
tapi aku hairan npa karok xda lgu ni ek??

Автор Adam Crestfallen (4 года)
Hari tu member kahwin, band boys nyanyi lagu ni. Best btul!

Автор mts8886 (8 месяцев)
Evergreen song

Автор isaida (3 года)
lagu ni..pasal pe ye?

Автор ikkinicky007 (2 года)
search da best....peewiiiiiiit.......awuuuuuuu

Автор vanhalen4takasaki (5 лет)
manelar nk carik kramer model kid pakai nih.... gitar ajaib tuh... sound
menyeramkan

Автор adipresley (5 лет)
Aku rasa kalau tak sb video asalnya mcm tuh mgkin sb dah kena tapis pakai
converter sb tu kalau dengar betul2 mcm ada lagi satu back up audio.
p/s-apa2hal pun lagu nih mmg best+nostalgia masa aku sekolah dulu.

Автор pilotnasha (4 года)
Berbagai Bentuk Dan Rupa..Bermain Di Ruang Mata...Siapa Gerangan
Agaknya..."Sekali Enieee Daa..."Baru Tertutup Ruang Jendela Asmara,Gelap
Kamar Cinta..Gelap Langit...Ha ha ha..

Автор edayu zamrey (5 лет)
puas aku cari tajuk lagu nie melilau, bila dah jumper sukerrrrrrrrrrnyer
aku.....

Автор cymbodiaRules (1 год)
Terbaik, sampai 2013 pun ttap layan

Автор Reza Muralez (1 год)
teringat cwk yg pena ku jumpa d tawau hari nie..bila lagi larr dpt jumpa
dyaa.....

Автор iAmDarkness87 (1 год)
Puas aku mencari, kini telah ku temui... tapi sayang, ia milik orang~~~

Автор Akmal Ariffin (7 месяцев)
\m/

Автор panglimohitam (4 года)
pergh...boto2 tangkap memori la lagu ni...zaman rock den maso skolah dlu...
maso suar bookat kek bawah...hehe

Автор Mohd Suharay Ahmad (10 месяцев)
rock sampai sekarang..

Автор afmetal (5 лет)
taim ne aq lum lahir k0t..

Автор RAYMIE84pujangga1 (4 года)
TERUSKAN PERJUANGAN~

Автор ritz60 (4 года)
lagu ni memang best nyanyi ramai2 dlm bas time sekolah menengah dulu...

Автор TheSunny2006 (4 года)
kenangan gileer lagu nie bf ku mainkan masa kami date lepas tu aku jatuh
cinta gilerr dgn lagu nie............TQ SAYANGKU

Автор Reen balqis (5 лет)
best sangatttt

Автор MsCylon (4 года)
lagu nie mmg best siot..meremang bulu roma aku..cayalah..

Автор matburit (3 года)
@akimessi ---- rock kapak kepala hanguk engko

Автор atiqapryati (7 месяцев)
Love amy search,,,,,

Автор familia6658 (3 года)
apa2 pun mmg gadismisteri no:1 muackkkkk

Автор panglimabesi (5 лет)
lagu2 search unik..

Автор azizultx (2 года)
lagu ni jiwang btl la.....

Автор akimessi (4 года)
lagu kegemaranku..mesti pasang dlm keta waktu drive..layan...HIDUP ROCK
KAPAK..

Автор goingparanoid (5 лет)
hyee adikelivispresley,kalau nak dgr muzik real live,g tgk band2 dari
kampung main dkt kenduri orang kawen,gaagagagagga....

Автор tazajep (6 лет)
lagu nie blh dikatakan best jugak

Автор zyrawky (4 года)
tu la psl aku cari kat karoke pun xde...lagu lain yg aku dapat

Автор kimunx19 (2 года)
Like this song.. Search is the best.

Автор syahfz (5 лет)
audio ni bukan yg live. ini mmg audio record asal. audio live dgr sikit2
je. berlapis.

Автор JayD2310 (3 года)
Gadis Misteri...the best ever love songs!!Salute Search!!

Автор ejboyful (3 года)
@matburit bengong mu nih

Автор kracko6357 (3 года)
berilah daku sayap impian....bawalah daku di awangan

Автор rindang syah (3 года)
dengar ni lagu jd teringat kekasih hati entah dimana....

Автор ladyduff (6 лет)
1st time dengar lagu ni bila tengok cerita Fenomena.

Автор niken larasati (1 год)
YEAAAAH----memang the best ..... layannnnnnn

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта