Видео


Amy Search - Gadis Misteri



lama aku menanti...musim saling berganti..mekarlayu..dipinggir waktu..

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 210,646
Добавлено: 6 лет
Длительность: 4:57
Комментарии: 55

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Music"
Видео загрузил: camar putih
Показать больше видео, загруженных camar putih


Похожие видео:

AMY SEARCH hilang dalam terang BY JERRY LAGU MALAYSIA
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 263754
ok
Hilang Dalam Terang - Search
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 290517
Fajar menyingsing Bulan masih mengambang Dan kita pun berhenti Di pinggir jalan Di sinilah keluhan yang membuka mata ku Dan layu sekuntum mawar...
Search - Fantasia Bulan Madu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 523669
http://www.myrumpun.com
Yantzen - Insan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 84639
~~yantzen - insan~~yan~~~
Amy Search - Kalimah Cinta
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 393016
https://www.facebook.com/lightcoffeemedia
Search - Isabella
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 196508
Disunting Dari Filem Fenomena
Search - Teguh (ABP '91)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 207807
persembahan dalam Anugerah Bintang Popular 1991 (ABP '91). miming je ni okay, hehe..
Amy Search - Pawana / Langit & Bumi

Просмотров: 152479
PAWANA Bermula sebuah cerita Di zaman dulu kala Mudahnya sederhana kehidupan Mereka riang sentiasa dan gembira Tanpa duka Waktu berpesta pawana...
Search Isabella 1989
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 127373
video original amy search 1989....sangat lama dan histeris lagunya menggema sampai sekarang 23 th sudah lagu ISABELLA dirilis tetap di daur ulang...
AMY SEARCH Putri misteri
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 22512
Amy Search - Tiada Lagi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 583165
Amy Search
Search - Laila Namamu Teratas
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 217484
http://www.myrumpun.com
Andai Ku Miliki Semalam - Search
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 527081
Andai kumiliki semalam Dan bisa aku ubah menjadi esok Takkan kuubah apapun Kerna aku tahu engkau tetap indah Tanpa sempadan masa Aku bahagia...
Amy (Search)-PuteriMisteri
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 54595
Amy (Search) - Puteri Misteri...
Search - Seroja
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 153477
Original Karaoke
Wings - Suara Kita
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 241076
Antara Lagu Hits Dari Album Bazooka Penaka http://www.noofaa.org/portal
Search - Kejoraku Bersatu
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 718718
Lirik : - Dirimu persis bintang terbit dari langit Bukanlah mimpi-mimpiku Di sini telah datang sayang paling dalam Bawaku pulang berteman...
search - di pintu sepi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 118642
Search live in concert bertempat di live centre Kuala Lumpur video & post production:Telaga Sutera
Search-Isabella(HQ Audio)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 102866
Search-Meniti Titian Usang
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 414602
sambutlah tgn ku kwn......aku takut tenggelam....
SEARCH - Isabella (original song)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 62235
Search & Wings - Gemuruh
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 2283121
at AIM...
Fenomena - Search
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 138267
~ Dari filem Fenomena ~
Search^^^Seroja...
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 658029
--{@ seroja @}--
Awie - Tragedi Oktober (Live at Istana Budaya) HD
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 90639
Awie - Tragedi Oktober (Live at Istana Budaya) HD

Комментарии:

Автор Junaidi Gungki (5 месяцев)
Memang best

Автор Junaidi Gungki (5 месяцев)
Memang best

Автор hantu biru (6 лет)
lagu paling aku suka sepanjang zaman

Автор TheNasarudin (3 года)
matburit ko mmg klaka lah..smpi meremang bulu pelir ko..haha..papa pun rock
kapak mmg layan..

Автор Tengku Johan (1 год)
khas untuk eina...love u sayang...

Автор matburit (4 года)
@shamtodak76 ----- rock parang lagi best

Автор Mr1234567895685 (3 года)
hm ada tak versi karaoke..kalo ade plz upload..ska sgt nk nynyi lagu
nh..ROCKS selamanya!!!!!

Автор Tengku Johan (1 год)
untuk sayangku eina love u syg...

Автор thepondoklife almadrasah muhammadiah (1 год)
best lg jk abg amy melaungkan azan takala lepak dirumahnya masa nk solat
suboh sama2!!!hukhukhukhukh!!

Автор cinta2083 (3 года)
power la abg amy....yeaaaahhhhh

Автор Dedi Priyono (5 лет)
i love lagu ini..

Автор eeifar (5 лет)
lagu membawa banyak kenangan..... intro dan ending yang syahdu...

Автор kracko6357 (2 года)
tapi aku hairan npa karok xda lgu ni ek??

Автор Adam Crestfallen (4 года)
Hari tu member kahwin, band boys nyanyi lagu ni. Best btul!

Автор mts8886 (1 год)
Evergreen song

Автор isaida (3 года)
lagu ni..pasal pe ye?

Автор ikkinicky007 (2 года)
search da best....peewiiiiiiit.......awuuuuuuu

Автор vanhalen4takasaki (6 лет)
manelar nk carik kramer model kid pakai nih.... gitar ajaib tuh... sound
menyeramkan

Автор adipresley (5 лет)
Aku rasa kalau tak sb video asalnya mcm tuh mgkin sb dah kena tapis pakai
converter sb tu kalau dengar betul2 mcm ada lagi satu back up audio.
p/s-apa2hal pun lagu nih mmg best+nostalgia masa aku sekolah dulu.

Автор pilotnasha (4 года)
Berbagai Bentuk Dan Rupa..Bermain Di Ruang Mata...Siapa Gerangan
Agaknya..."Sekali Enieee Daa..."Baru Tertutup Ruang Jendela Asmara,Gelap
Kamar Cinta..Gelap Langit...Ha ha ha..

Автор edayu zamrey (5 лет)
puas aku cari tajuk lagu nie melilau, bila dah jumper sukerrrrrrrrrrnyer
aku.....

Автор cymbodiaRules (1 год)
Terbaik, sampai 2013 pun ttap layan

Автор Reza Muralez (1 год)
teringat cwk yg pena ku jumpa d tawau hari nie..bila lagi larr dpt jumpa
dyaa.....

Автор iAmDarkness87 (2 года)
Puas aku mencari, kini telah ku temui... tapi sayang, ia milik orang~~~

Автор Akmal Ariffin (11 месяцев)
\m/

Автор panglimohitam (5 лет)
pergh...boto2 tangkap memori la lagu ni...zaman rock den maso skolah dlu...
maso suar bookat kek bawah...hehe

Автор Mohd Suharay Ahmad (1 год)
rock sampai sekarang..

Автор afmetal (5 лет)
taim ne aq lum lahir k0t..

Автор RAYMIE84pujangga1 (4 года)
TERUSKAN PERJUANGAN~

Автор ritz60 (5 лет)
lagu ni memang best nyanyi ramai2 dlm bas time sekolah menengah dulu...

Автор TheSunny2006 (4 года)
kenangan gileer lagu nie bf ku mainkan masa kami date lepas tu aku jatuh
cinta gilerr dgn lagu nie............TQ SAYANGKU

Автор Reen balqis (6 лет)
best sangatttt

Автор MsCylon (4 года)
lagu nie mmg best siot..meremang bulu roma aku..cayalah..

Автор matburit (4 года)
@akimessi ---- rock kapak kepala hanguk engko

Автор atiqapryati (11 месяцев)
Love amy search,,,,,

Автор familia6658 (3 года)
apa2 pun mmg gadismisteri no:1 muackkkkk

Автор panglimabesi (6 лет)
lagu2 search unik..

Автор azizultx (3 года)
lagu ni jiwang btl la.....

Автор akimessi (4 года)
lagu kegemaranku..mesti pasang dlm keta waktu drive..layan...HIDUP ROCK
KAPAK..

Автор goingparanoid (5 лет)
hyee adikelivispresley,kalau nak dgr muzik real live,g tgk band2 dari
kampung main dkt kenduri orang kawen,gaagagagagga....

Автор tazajep (6 лет)
lagu nie blh dikatakan best jugak

Автор zyrawky (5 лет)
tu la psl aku cari kat karoke pun xde...lagu lain yg aku dapat

Автор kimunx19 (3 года)
Like this song.. Search is the best.

Автор syahfz (5 лет)
audio ni bukan yg live. ini mmg audio record asal. audio live dgr sikit2
je. berlapis.

Автор JayD2310 (4 года)
Gadis Misteri...the best ever love songs!!Salute Search!!

Автор ejboyful (3 года)
@matburit bengong mu nih

Автор kracko6357 (4 года)
berilah daku sayap impian....bawalah daku di awangan

Автор rindang syah (3 года)
dengar ni lagu jd teringat kekasih hati entah dimana....

Автор ladyduff (6 лет)
1st time dengar lagu ni bila tengok cerita Fenomena.

Автор niken larasati (1 год)
YEAAAAH----memang the best ..... layannnnnnn

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта