Видео


Amy Search - Gadis Misteri



lama aku menanti...musim saling berganti..mekarlayu..dipinggir waktu..

Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 224,942
Добавлено: 7 лет
Длительность: 4:57
Комментарии: 56

Тэги для этого Видео:  



Найти больше видео в категории: "Music"
Видео загрузил: camar putih
Показать больше видео, загруженных camar putih


Похожие видео:

DINAMIK - Antara Gadis
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 611666
Layannnn......
Fenomena - Search
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 141063
~ Dari filem Fenomena ~
Yantzen - Insan
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 92623
~~yantzen - insan~~yan~~~
Search : Gadis Misteri
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 165424
Dari filem Fenomena ler... takkan korang tak ingat...
Search Isabella 1989
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 318688
video original amy search 1989....sangat lama dan histeris lagunya menggema sampai sekarang 23 th sudah lagu ISABELLA dirilis tetap di daur ulang...
SEARCH - Kejora
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 25126
Layannnn................
teguh - search.flv
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 211085
Wings - Sejati (1990)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 537641
sebuah rancangan hiburan sempena hari raya aidilfitri tahun 90, ditayangkan di RTM1. ada juga satu lagi versi videoklip ni yang menampilkan model...
AMY SEARCH Putri misteri
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 24751
Gadisku - Amy Search
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 192399
~ Amy Search ~ live
Search - Fenomena (1989)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 376395
dipetik daripada rancangan Konsert Sukaramai TV3 '89 showmanship menarik!
SEARCH - Isabella (original song)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 174582
Amy Search - Pawana / Langit & Bumi

Просмотров: 154091
PAWANA Bermula sebuah cerita Di zaman dulu kala Mudahnya sederhana kehidupan Mereka riang sentiasa dan gembira Tanpa duka Waktu berpesta pawana...
Search^^^Seroja...
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 753439
--{@ seroja @}--
May - Gadis bertudung putih
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 564761
~~~MAY~~~
Kejoraku Bersatu - Search (Lirik)
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 526980
http://laynamarconaa.blogspot.com/
Bukan Empat Mata - Amy "Search" - Isabella. 13/04/2010.
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 362417
Bukan Empat Mata - Amy "Search" - Isabella. 13/04/2010.
Andai Ku Miliki Semalam - Search
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 675045
Andai kumiliki semalam Dan bisa aku ubah menjadi esok Takkan kuubah apapun Kerna aku tahu engkau tetap indah Tanpa sempadan masa Aku bahagia...
Search - Isabella
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 209532
Disunting Dari Filem Fenomena
Tinggal Sepi - Amy Search
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 104493
Kalimah indah Kau masih bergema Cermin suluh kupecah sejuta Kau adalah segalanya Kau mampu bermegah Aku pula melutut kebumi (Korus) Tinggal sepi...
Amy search - Tiada lagi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 477056
sia sia sudah kita jalin cinta...
Amy Search - Suralaya Dalam D Major
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 169333
The Legend Of Rock!!!
Amy Search - Tiada Lagi
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 596271
Amy Search
BPR-Seribu Tahun Takkan Mungkin
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 183183
BPR-Seribu Tahun Takkan Mungkin
Penantian - Blackrose
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг 
Просмотров: 1545805
~ Blackrose ~

Комментарии:

Автор Lagnec Clanz (6 месяцев)
lama dah tak dengar lagu ni..

Автор Junaidi Gungki (11 месяцев)
Memang best

Автор Junaidi Gungki (11 месяцев)
Memang best

Автор kamarul ariffin (1 год)
haish dgr |agu ni....asyik2 nak kuar airmata...adeh....aku benci
toi....awek aku jumpa tak pernah faham aku...dikata aku ni kasar sgt
|a...and then |agu aku se|a|u memekak dikatanya bising...ntah|a....gadis
fantasi je|a aku impikan ade....perempuan aku nakkan ternyata mi|ik
orang....aku harta pon takde...adeh...sedih toi hidup ni

Автор hantu biru (6 лет)
lagu paling aku suka sepanjang zaman

Автор TheNasarudin (4 года)
matburit ko mmg klaka lah..smpi meremang bulu pelir ko..haha..papa pun rock
kapak mmg layan..

Автор muhammad sabri (2 года)
khas untuk eina...love u sayang...

Автор matburit (4 года)
@shamtodak76 ----- rock parang lagi best

Автор muhammad sabri (1 год)
untuk sayangku eina love u syg...

Автор thepondoklife almadrasah muhammadiah (2 года)
best lg jk abg amy melaungkan azan takala lepak dirumahnya masa nk solat
suboh sama2!!!hukhukhukhukh!!

Автор cinta2083 (3 года)
power la abg amy....yeaaaahhhhh

Автор Dedi Priyono (6 лет)
i love lagu ini..

Автор eeifar (5 лет)
lagu membawa banyak kenangan..... intro dan ending yang syahdu...

Автор kracko6357 (3 года)
tapi aku hairan npa karok xda lgu ni ek??

Автор Adam Crestfallen (5 лет)
Hari tu member kahwin, band boys nyanyi lagu ni. Best btul!

Автор isaida (3 года)
lagu ni..pasal pe ye?

Автор ikkinicky007 (3 года)
search da best....peewiiiiiiit.......awuuuuuuu

Автор adipresley (6 лет)
Aku rasa kalau tak sb video asalnya mcm tuh mgkin sb dah kena tapis pakai
converter sb tu kalau dengar betul2 mcm ada lagi satu back up audio.
p/s-apa2hal pun lagu nih mmg best+nostalgia masa aku sekolah dulu.

Автор pilotnasha (5 лет)
Berbagai Bentuk Dan Rupa..Bermain Di Ruang Mata...Siapa Gerangan
Agaknya..."Sekali Enieee Daa..."Baru Tertutup Ruang Jendela Asmara,Gelap
Kamar Cinta..Gelap Langit...Ha ha ha..

Автор edayu zamrey (6 лет)
puas aku cari tajuk lagu nie melilau, bila dah jumper sukerrrrrrrrrrnyer
aku.....

Автор cymbodiaRules (2 года)
Terbaik, sampai 2013 pun ttap layan

Автор Reza Muralez (2 года)
teringat cwk yg pena ku jumpa d tawau hari nie..bila lagi larr dpt jumpa
dyaa.....

Автор iAmDarkness87 (2 года)
Puas aku mencari, kini telah ku temui... tapi sayang, ia milik orang~~~

Автор Akmal Ariffin (1 год)
\m/

Автор panglimohitam (5 лет)
pergh...boto2 tangkap memori la lagu ni...zaman rock den maso skolah dlu...
maso suar bookat kek bawah...hehe

Автор Mohd Suharay Ahmad (1 год)
rock sampai sekarang..

Автор afmetal (5 лет)
taim ne aq lum lahir k0t..

Автор RAYMIE84pujangga1 (5 лет)
TERUSKAN PERJUANGAN~

Автор ritz60 (5 лет)
lagu ni memang best nyanyi ramai2 dlm bas time sekolah menengah dulu...

Автор TheSunny2006 (5 лет)
kenangan gileer lagu nie bf ku mainkan masa kami date lepas tu aku jatuh
cinta gilerr dgn lagu nie............TQ SAYANGKU

Автор Reen balqis (6 лет)
best sangatttt

Автор MsCylon (5 лет)
lagu nie mmg best siot..meremang bulu roma aku..cayalah..

Автор matburit (4 года)
@akimessi ---- rock kapak kepala hanguk engko

Автор atiqapryati (1 год)
Love amy search,,,,,

Автор familia6658 (4 года)
apa2 pun mmg gadismisteri no:1 muackkkkk

Автор panglimabesi (6 лет)
lagu2 search unik..

Автор akimessi (5 лет)
lagu kegemaranku..mesti pasang dlm keta waktu drive..layan...HIDUP ROCK
KAPAK..

Автор goingparanoid (5 лет)
hyee adikelivispresley,kalau nak dgr muzik real live,g tgk band2 dari
kampung main dkt kenduri orang kawen,gaagagagagga....

Автор tazajep (6 лет)
lagu nie blh dikatakan best jugak

Автор zyrawky (5 лет)
tu la psl aku cari kat karoke pun xde...lagu lain yg aku dapat

Автор kimunx19 (3 года)
Like this song.. Search is the best.

Автор syahfz (6 лет)
audio ni bukan yg live. ini mmg audio record asal. audio live dgr sikit2
je. berlapis.

Автор JayD2310 (4 года)
Gadis Misteri...the best ever love songs!!Salute Search!!

Автор ejboyful (4 года)
@matburit bengong mu nih

Автор kracko6357 (4 года)
berilah daku sayap impian....bawalah daku di awangan

Автор rindang syah (4 года)
dengar ni lagu jd teringat kekasih hati entah dimana....

Автор ladyduff (6 лет)
1st time dengar lagu ni bila tengok cerita Fenomena.

Автор niken larasati (2 года)
YEAAAAH----memang the best ..... layannnnnnn

Автор S. N. Sherafie Izuan Abu Bakar (6 лет)
LAGENDA ROCK MELAYU!!!!

Автор hadip79 (6 лет)
zaman nie orang bujang tmpat aku lyan moto rx-s

Вставка видео:

URL 
Ссылка 

Поиск Видео

Top Видео

Top 100 >>>

Видео

Seo анализ сайта